E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγία Βαρβάρα: Ακουγε τις κραυγές της μάνας της από το δίπλα δωμάτιο και δεν έκανε τίποτα

Τι είπαν για το φρικτό έγκλημα

Δημοσίευση 12/11/2020 | 17:59

Αγία Βαρβάρα: Ακουγε τις κραυγές της μάνας της από το δίπλα δωμάτιο και δεν έκανε τίποτα

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δυο έφηβοι που κατηγορούνται για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα μια 50χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της, την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας η κατηγορούμενη κόρη του θύματος, ηλικίας 15 ετών φέρεται να ομολόγησε, όπως είχε κάνει και προανακριτικά, πως αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης της μητέρας της μαζί με τον 17χρονο φίλο της, επειδή είχαν συχνούς και έντονους καβγάδες! Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα φέρεται να περιέγραψε ενώπιον της ανακρίτριας πως άκουγε την ώρα του φόνου τις κραυγές της μητέρας της από το διπλανό δωμάτιο που βρίσκονταν αλλά η ίδια δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τη φρίκη.

Οι απολογίες των δυο εφήβων ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων ξεκίνησαν στις περίπου 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως οι δυο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές. Να σημειωθεί πως χθες στις φυλακές ανηλίκων οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ως προσωρινά κρατούμενος και ο τρίτο κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 16χρονος νεαρός από το Λουτράκι.

Οι απολογίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της η 15χρονη επανέλαβε όσα είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της. Η νεαρή φέρεται να υποστήριξε πως αποφάσισε να προχωρήσει στη δολοφονία της μητέρας της μαζί με τον φίλο της γιατί είχαν συχνούς και έντονους καβγάδες.

Ωστόσο, ενώπιον της ανακρίτριας η έφηβη φέρεται να υποστήριξε πως δράστης της δολοφονίας είναι ο 16χρονος. Η κατηγορουμένη ανέφερε η ίδια και ο φίλος της τον χρειάζονταν για βοήθεια αλλά και εκείνος επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί χρήματα ως αντάλλαγμα. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι ο 16χρονος έστελνε μηνύματα στο Facebook ρωτώντας πότε θα γίνει το έγκλημα!

«Η 15χρονη ανέφερε στην ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει» δήλωσε ο δικηγόρος της έφηβης Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος και υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής εξέτασης.

Από την πλευρά του ο 17χρονος από τη Ρουμανία κατά τη διάρκεια της απολογίας του στη ανακρίτρια υπέδειξε και εκείνος ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας τον 16χρονο, ο οποίος απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια ανηλίκων. Μάλιστα, ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε με 70 μαχαιριές την 50χρονη και υπέδειξε ως δράστη τον 17χρονο, υποστηρίζοντας ότι:

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Ζητάω συγγνώμη. Ήμουν μπροστά στο φόνο. Το λάθος μου είναι ότι δεν τον εμπόδισα. Έμεινα μαζί τους από φόβο. Με απείλησαν ότι αν φύγω θα φορτώσουν σε εμένα το έγκλημα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί. Μου είχαν πει ότι θα κλέβαμε μια πιστωτική κάρτα για να πάμε για ψώνια. Τον φόνο τον έκανε μόνος του ο 17χρονος. Η κοπέλα ήταν στο διπλανό δωμάτιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Youth Pass 2026: Λίγες ημέρες ακόμα για τις αιτήσεις ‑ Ποιοι το δικαιούνται και τι καλύπτει

E-Daily 2.TopNews 10.05.2026
Αναλυτικός οδηγός για το Youth Pass 2026 – Αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της πλατφόρμας

Απίστευτο τροχαίο στον Καναδά: Μηχανή εκτοξεύτηκε και κατέληξε να κρέμεται από φανάρι μετά από σύγκρουση

E-Daily 2.TopNews 10.05.2026
Σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του

Κρήτη: Παρέσυρε εσκεμμένα την σύζυγο του με το αυτοκίνητο, ενώ είχε μέσα τα ανήλικα παιδιά τους

E-Daily 2.TopNews 10.05.2026
Στο ΠαΓΝΗ νοσηλεύεται η 27χρονη, αντιμέτωπος με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο σύζυγος

Επίδομα ανεργίας: Πώς μπορεί να φτάσει έως και τα 1.295 ευρώ ‑ Όλες οι αλλαγές

E-Daily 2.TopNews 10.05.2026
Το επίδομα ανεργίας υπολογίζεται με βάση τις αποδοχές, τα έτη ασφάλισης και την οικογενειακή κατάσταση

Αλεξάνδρας: Οδηγός μπήκε και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews 10.05.2026
Όταν ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε το λάθος έκανε όπισθεν και κατευθύνθηκε στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας

Πάτρα: Ανδρας βγήκε με όπλο στον δρόμο και άρχισε να πυροβολεί

Ελλάδα 10.05.2026
Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα

Επιστροφή φόρου 2026: Πότε θα πιστωθεί ‑ Πώς γίνεται η δήλωση IBAN στο myAADE 2026

Οικονομία 10.05.2026
Πώς θα δείτε εάν δικαιούστε επιστροφή φόρου μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης

Καμένα Βούρλα: Βυθίστηκε σκάφος με τρεις επιβάτες ‑ Σώθηκαν από το λιμενικό

Ελλάδα 10.05.2026
Εξέπεμψαν σήμα κινδύνου με καπνογόνο οι επιβαίνοντες του σκάφους

BBC για χανταϊό: «Υπάρχει Έλληνας στο Hondius» ‑ Εκκενώνεται στην Τενερίφη το πλοίο

Ελλάδα 10.05.2026
Οι επιβάτες απομακρύνονται σταδιακά από το πλοίο με μικρές λέμβους και μεταφέρονται στην ακτή υπό αυστηρό υγειονομικό έλεγχο

Τζιτζιφιές: Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα ‑ Συνελήφθη ο δράστης

Ελλάδα 10.05.2026
Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις