E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι θα συμβεί αν η Μελάνια χωρίσει τον Τραμπ

Τι αναφέρει το προγαμιαίο συμβόλαιο τους

Δημοσίευση 12/11/2020 | 11:57

Τι θα συμβεί αν η Μελάνια χωρίσει τον Τραμπ

Τελικά η Μελάνια θα εγκαταλείψει τον Ντόναλντ Τραμπ και κυρίως... μπορεί;

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια Κνάους, ήταν ήδη ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, με τεράστια περιουσία.

Μετά τη συνάντησή τους σε ένα πάρτι το 1998, το ζευγάρι παντρεύτηκε, τελικά, λίγο χρόνια αργότερα (2005), μπροστά σε μερικούς από τους πιο διάσημους και επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Αλλά προτού πουν «δέχομαι», ο δαιμόνιος Τραμπ υποχρέωσε το μοντέλο να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο -όπως έκανε και στους δύο προηγούμενους γάμους του!

Ενώ, λοιπόν, η Μελάνια βγήκε τώρα, για να υπερασπιστεί τον σύζυγό της μετά την εκλογική του ήττα από τον Τζο Μπάιντεν, ένας πρώην βοηθός του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι «μετράει κάθε λεπτό, έως ότου βρεθεί εκτός γραφείου και μπορέσει να τον χωρίσει».

Το 2018, μάλιστα, ο Omarosa Manigault Newman ισχυρίστηκε ότι ο γάμος του ζευγαριού είχε τελειώσει, λέγοντας, ωστόσο, ότι «αν η Μελάνια τον ταπεινώσει, φεύγοντας, ενώ ο Τραμπ είναι στην εξουσία, θα βρει έναν τρόπο να την τιμωρήσει».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας είχε πει τότε ότι ο Newman μόλις που γνώριζε τη Μελάνια...

Η Μελάνια, πάντως, λέγεται ότι ξέσπασε σε δάκρυα όταν ο σύζυγός της θριάμβευσε το 2016, με έναν φίλο του να λέει: «Δεν περίμενε ποτέ να κερδίσει».

Τελικά τι θα συμβεί αν χωρίσουν;

Ενώ οι λεπτομέρειες του προγαμιαίου συμβολαίου είναι μυστικές, το θέμα της συμφωνίας τους λέγεται ότι αποτελεί πηγή... γοητείας στους νομικούς κύκλους.

Ο Peter Stambleck, από τη νομική εταιρεία Aronson Mayefsky & Sloan, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στο περιοδικό Town and Country: «Είναι ξεκάθαρο ότι σε περίπτωση διαζυγίου όλα στο όνομά του θα είναι δικά του και όλα στο όνομά της θα είναι δικά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today we welcomed Judge Amy Coney Barrett & her family to the @WhiteHouse as @POTUS announced her nomination to serve as Associate Justice of the @USSupremeCourt. This is a historic moment for the Court and we send our best wishes to her & her family.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Melania Trump (@flotus) στις

Οι δισεκατομμυριούχοι έχουν περίπλοκες δομές περιουσιακών στοιχείων. Έχουν εταιρείες-βιτρίνες, ακίνητα, επενδύσεις σε άλλες εταιρείες και είναι πολύ, πολύ περίπλοκο όλο αυτό.

Ένας κύριος σκοπός του προγαμιαίου συμβολαίου είναι να αποφύγεις να τα μοιραστείς όλα αυτά, και να αποφύγεις και τον πονοκέφαλο. Σκεφτείτε πόσα χαρτιά πρέπει να προσκομίσεις».

Ισχυρίζεται, επίσης, ο Stambleck πως θα επιτραπεί στη Μελάνια να κρατήσει τα κοσμήματα που της έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια του γάμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A historic day here at the @WhiteHouse as @POTUS works to rebuild trust with our regional partners in #Israel, #UAE & the Kingdom of #Bahrain, identify their shared interests & move away from the conflicts of the past.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Melania Trump (@flotus) στις

Όλα για τον Μπάρον

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον γιο του ζευγαριού, Μπάρον, ωστόσο, η Jacqueline Newman, διευθύνων σύμβουλος στην Berkman Bottger Newman & Rodd, πιστεύει ότι η Μελάνια θα είναι ο κύριος κηδεμόνας και θα μπορούσε να πάρει πολλά μετρητά για να φροντίσει τον 14χρονο.

Λέει στο ίδιο περιοδικό: «Αν έχει 50 εκατομμύρια δολάρια, μπορεί να αγοράσει κάτι. Αλλά 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι σίγουρα πολλά χρήματα, στη Νέα Υόρκη και για όσα είχε συνηθίσει, δεν θα είναι σε θέση να κάνει όσα έκανε τώρα».

Ωστόσο, ένα βιβλίο για την Πρώτη Κυρία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε την εκλογική νίκη του Τραμπ, για να διαπραγματευτεί εκ νέου τους όρους του συμβολαίου τους. Δεν μετακόμισε, θυμίζουμε, αμέσως στον Λευκό Οίκο, αντίθετα, παρέμεινε στη Νέα Υόρκη, ώστε ο γιος του ζευγαριού Μπάρον να τελειώσει τη σχολική χρονιά.

Η δημοσιογράφος, όμως, της Washington Post, Mary Jordan, ισχυρίζεται ότι άλλο ήταν το κίνητρο: Να έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα οικονομικά της. Κάτι άλλαξε τότε, πριν τέσσερα χρόνια; Ίσως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It was a pleasure to welcome all of the costumed trick-or-treaters, frontline workers, military families & schoolchildren this year for the annual #Halloween festivities at the @WhiteHouse!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Melania Trump (@flotus) στις

Στο βιβλίο της The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, γράφει: «Ήθελε απόδειξη γραπτώς ότι όταν πρόκειται για οικονομικές ευκαιρίες και κληρονομιά, ο Μπάρον θα αντιμετωπίζεται ως ίσος με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Τραμπ».

Τι πήραν οι «πρώην» κυρίες Τραμπ

Για την ιστορία, μετά τη διάλυση του πρώτου γάμου του με την Ivana, η τελευταία διεκδίκησε και κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια από τον επιχειρηματία και άλλα 650.000 δολάρια ετησίως ως διατροφή.

Πήρε, επίσης, ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και ένα τεράστιο αρχοντικό στο Κονέκτικατ.

Η δεύτερη σύζυγός του, η Marla Maples, πήρε πολύ λιγότερα -περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μελάνια; Ίδωμεν...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 20.01.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η μεγαλύτερη εν ζωή Ελληνίδα ηθοποιός δεν είναι αυτή που νομίζεις

Tabloid 20.01.2026
Ποια κρατά πλέον την πρωτιά μετά την απώλεια της Μέλπως Ζαρόκωστα

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 20.01.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Νέος έρωτας στην ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Στράτο Τζώρτζογλου;

Tabloid Χτες
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2019 στην Κρήτη.

Σίλια Δούμου: Ποια είναι η σύντροφός του Gio Kay του Survivor, που έστησε ένα γκρουπ μόνο για γυναίκες

Social Χτες
Η σύντροφος του viral 28χρονου Ελληνοαμερικανού παίκτη του ριάλιτι μετράει 14 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά

Νένα Χρονοπούλου: «Έφυγε από πάνω μου ένας δεύτερος άνθρωπος»

Tabloid Χτες
Μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει πετύχει και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το ξέρει

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Tabloid Χτες
Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz Χτες
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid Χτες
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision Χτες
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»