E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Το προφίλ των ανήλικων δραστών και πώς έφθασαν στην αδιανόητη πράξη

Δημοσίευση 10/11/2020 | 08:30

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Προσωπικά και οικογενειακά δράματα που γιγαντώθηκαν στις φτωχογειτονιές της Αγίας Βαρβάρας και κατέληξαν σε τραγωδία βγαίνουν στην επιφάνεια μετά το σκηνικό της άγριας σφαγής της 50χρονης καθαρίστριας που κατέστρωσαν η 15χρονη κόρη της και οι δύο ανήλικοι φίλοι της.

Έφηβοι που βγήκαν από νωρίς στην παρανομία, εγκατέλειψαν το σχολείο, έμπλεξαν με ναρκωτικά και κλοπές για να περάσουν τελικά τη λεπτή κόκκινη γραμμή και να φθάσουν στη δολοφονία. Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να εξιχνιάσουν το φονικό, σκιαγράφησαν το προφίλ των τριών κατηγορουμένων προκειμένου να μπουν στο μυαλό της άγουρης συμμορίας και να δώσουν ερμηνεία σε μια πράξη που φαντάζει αδιανόητη στο μυαλό οποιουδήποτε λογικού ανθρώπου.

Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο φορές προσπάθησε η 15χρονη να σκοτώσει την 50χρονη μητέρα της

«Με κακομεταχειριζόταν. Η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Ήμουν ακραία απελπισμένη και έφθασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω. Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω…». Με αυτά τα λόγια η 15χρονη προσπάθησε να δικαιολογήσει μια πράξη που στέκεται κόντρα σε κάθε λογική. Η ζωή χτύπησε άσχημα τη μαθήτρια αφού πριν ένα χρόνο έχασε τον πατέρα της και άρχισε να κατρακυλά στον κατήφορο. Σταμάτησε το σχολείο και ξεκίνησε τις κακές παρέες. Από την άλλη, ο νεαρός Ρουμάνος, είχε τραβήγματα με την Αστυνομία από νωρίς. Μπλεγμένος στα δίχτυα των αρχών και της μικροεγκληματικότητας, έφθασε στη δολοφονία πριν καν ενηλικιωθεί. Η κυνική περιγραφή του φρικαλέου εγκλήματος στους αστυνομικούς αποκαλύπτει ότι ο 17χρονος είχε γίνει, πριν καν ενηλικιωθεί, πολύ σκληρός και άκαμπτος.

«Του είπα να μας βοηθήσει και θα του δίναμε χρήματα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής του ανοίξαμε την πόρτα και η φίλη μου πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα την πεταλούδα γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, εγώ της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και ο 16χρονος την μαχαίρωνε. Την δέσαμε μετά…» φέρεται να ισχυρίστηκε για την πράξη σε μια προσπάθεια να φορτώσει το πιο ειδεχθές κομμάτι αυτής, όπως εκτιμούν οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, στον 16χρονο Έλληνα. Ως δέλεαρ, η 15χρονη και ο Ρουμάνος του είπαν ότι θα του έδιναν όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι και προέρχονταν από την πώληση ενός οικοπέδου και αυτοκινήτου αν τους βοηθούσε να τη βγάλουν από τη μέση.

Ο 16χρονος που ζούσε μαζί με τους γονείς του στο Λουτράκι και παραδόθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία, είναι ένας έφηβος που πήρε και αυτό από νωρίς τον στραβό τον δρόμο. Σεσημασμένος για μικροκλοπές, παιδί του περιθωρίου με αποκλίνουσα συμπεριφορά έφθασε για μια χούφτα ευρώ να να βάψει τα χέρια του με αίμα και να πάρει μια ζωή. Στο παρελθόν, μαζί με τον Ρουμάνο είχαν μπλέξει με μικροκλοπές, ναρκωτικά και το μέλλον τους ήταν όπως όλα έδειχναν συνυφασμένο με την παραβατικότητα και τις άγριες καταστάσεις που μόνο σε αδιέξοδο οδηγούν.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να εξετάσουν κατ΄αντιπαράσταση τον Ρουμάνο και τον 16χρονο καθώς ο 17χρονος Ρουμάνος έχει πέσει σε αντιφάσεις και είναι σίγουροι ότι το σκηνικό δεν είναι όπως το περιέγραψε σε ο,τι έχει να κάνει με το χέρι που σήκωσε την πεταλούδα και την κάρφωσε στο λαιμό και το πρόσωπό της άτυχης καθαρίστριας και την έσφαξε στο υπνοδωμάτιο του υπερυψωμένου ισογείου της Αγίας Βαρβάρας.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, μέσα από την απολογία του 16χρονου θα έχουν έχουν όλο το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης. Την ίδια ώρα, οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν χθες στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Τη μαθήτρια συνόδευε ο συνήγορος της κ. Σπύρος Δημητρίου όπου πήρε προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί. «Η 15χρονη ομολόγησε συνεργεία και όχι αυτουργία στο έγκλημα. Ωστόσο η δικογραφία δεν είναι ακόμη ώριμη προκειμένου να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για τα πραγματικά περιστατικά. Αλλωστε το περιστατικό είναι τόσο ειδεχθές αλλά και σοκαριστικό λόγω της εμπλοκής ανηλίκων παιδιών που το υπερασπιστικό βάρος πέφτει στην πορεία της κατηγορούμενης μετά την τυχόν ποινική της αποδοκιμασία και την δύσκολη επαναπροσαρμογή της όταν αυτό γίνει στο κοινωνικό σύνολο. Λάβαμε προθεσμία και απολογούμαστε την Πέμπτη ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων» τονίζει στο protothema.gr ο κ. Δημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική αλλαγή στη Γαλλία: Τέλος στο «σeξουαλικό καθήκον» – Τι ισχύει στην Ελλάδα

Κόσμος 01.02.2026
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει «συζυγική εξαίρεση»

Η πόλη που γέμισε πατάτες: Το απίθανο ρεκόρ που έφερε δωρεάν διανομή

Ελλάδα 01.02.2026
Πατάτες για όλους: Το αγροτικό ρεκόρ που έκανε την ευρωπαϊκή πόλη ένα απέραντο πανέρι

Πυρκαγιά στα τρένα: Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 01.02.2026
71 επιβάτες παραμένουν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σίνδου - Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις

Κινηματογραφική ληστεία στην Κατερίνη με λεία κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ – Έκλεψαν και το αυτοκίνητο του θύματος

Ελλάδα 01.02.2026
Ο κοσμηματοπώλης, κατά την προσπάθειά του να σταματήσει τους ληστές τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κραν Μοντανά: Έφηβος υπέκυψε στα τραύματά του – Στους 41 οι νεκροί

Κόσμος 01.02.2026
Έφηβος πέθανε από τους τραυματισμούς λόγω της φωτιάς που προκλήθηκε σε μπαρ της Ελβετίας

Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα

Ελλάδα 01.02.2026
Τη σορό του άνδρα εντόπισε περιπατητής που ειδοποίησε τις Αρχές

Καυγάς έξω από strip club στην Αυστραλία: Ανδρας πέταξε καταλάθος καρέκλα στο κεφάλι φίλου του

Κόσμος 01.02.2026
Παρά την σφοδρότητα του χτυπήματος, ο άνδρας δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σοκαριστικό βίντεο: Σκιέρ τραβά selfie δευτερόλεπτα πριν κατακρεουργηθεί από λεοπάρδαλη του χιονιού

Κόσμος 01.02.2026
Δεν έλαβε υπόψιν τις προειδοποιήσεις των αρχών για τη θέαση των αρπακτικών στην περιοχή

Μαύρη μέρα στην Αττάλεια: 16 νεκροί σε δύο σοκαριστικά τροχαία με διαφορά λίγης ώρας

Κόσμος 01.02.2026
Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι με απολογισμό 8 νεκρούς, ενώ λίγο αργότερα, μετωπική σύγκρουση ΙΧ, προκάλεσε έξι θανάτους

Σοβαρές πλημμύρες σε Λάρισα και Σπάτα – Δρόμος και θάλασσα έγιναν ένα στον Αγιόκαμπο – Νέα «κόκκινη προειδοποίηση»

Ελλάδα 01.02.2026
Σοβαρά προβλήματα και εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας - Ανατολικά κατεθύνεται το μέτωπο

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Αλκη Καμπανού – «Και αν η σιωπή πονάει, εγώ θα σου μιλώ»

Ελλάδα 01.02.2026
Στη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα του