E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες λόγω της κατάστασης της υγείας της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/11/2020 | 10:10

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»

Η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της τους προηγούμενους μήνες, όμως, πλέον είναι καλά και έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά της.

Η σπουδαία ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη περιγράφοντας τις ευχάριστες εξελίξεις της υγείας της και αποκαλύπτοντας πώς είχε πέσε σε κώμα, αλλά οι γιατροί την έσωσαν.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Παράλληλα, η μεγάλη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα για τα δημόσια νοσοκομεία: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η καρδιά μου πάει ρολόι χάρη στον κύριο Τουσούλη. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστάω πολλά. Είχα πάει σε όλες τις κλινικές πολυτελείας, αλλά στο Ιπποκράτειο βρήκα την υγεία μου. Έπεσα σε κώμα, αλλά εκεί με σώσανε. Καρδιακοί όλης της Ελλάδας, πηγαίνετε στο Ιπποκράτειο. Με σώσανε».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε ότι παρακολουθεί πολύ τηλεόραση αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και τους παρουσιαστές που προτιμάει να βλέπει: «Βλέπω πολλή τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ η Ζήνα, ο Χατζηνικολάου, η Ζαχαρέα, η Κοσιώνη και μου αρέσει πολύ το Mega και η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Είμαι παιδί των ειδήσεων». «Το Σαββατοκύριακο είμαι φαν της Αννίτας. Γελάω πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Tabloid 25.02.2026
Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Tabloid 25.02.2026
«Χτίζουμε διπλωματικές σχέσεις με νηφαλιότητα» έγραψε σκωπτικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Tabloid 25.02.2026
Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου