E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες λόγω της κατάστασης της υγείας της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/11/2020 | 10:10

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν σε κώμα, αλλά σώθηκα»

Η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της τους προηγούμενους μήνες, όμως, πλέον είναι καλά και έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά της.

Η σπουδαία ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη περιγράφοντας τις ευχάριστες εξελίξεις της υγείας της και αποκαλύπτοντας πώς είχε πέσε σε κώμα, αλλά οι γιατροί την έσωσαν.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Παράλληλα, η μεγάλη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα για τα δημόσια νοσοκομεία: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η καρδιά μου πάει ρολόι χάρη στον κύριο Τουσούλη. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστάω πολλά. Είχα πάει σε όλες τις κλινικές πολυτελείας, αλλά στο Ιπποκράτειο βρήκα την υγεία μου. Έπεσα σε κώμα, αλλά εκεί με σώσανε. Καρδιακοί όλης της Ελλάδας, πηγαίνετε στο Ιπποκράτειο. Με σώσανε».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε ότι παρακολουθεί πολύ τηλεόραση αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και τους παρουσιαστές που προτιμάει να βλέπει: «Βλέπω πολλή τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ η Ζήνα, ο Χατζηνικολάου, η Ζαχαρέα, η Κοσιώνη και μου αρέσει πολύ το Mega και η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Είμαι παιδί των ειδήσεων». «Το Σαββατοκύριακο είμαι φαν της Αννίτας. Γελάω πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.