E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμερικανικές εκλογές και σeξ

Πλήρης καταστροφή...

Δημοσίευση 6/11/2020 | 14:40

Αμερικανικές εκλογές και σeξ

Οι Αμερικανοί προσήλθαν στις κάλπες σε αριθμούς-ρεκόρ αυτή τη φορά, καθώς η μάχη για τη θέση στον Λευκό Οίκο ξεσήκωσε πολλούς.

Με την πολιτική και την προεκλογική κούρσα να μονοπωλούν ωστόσο τις ατζέντες, πολλά αμερικανικά ζευγάρια συνειδητοποίησαν πως όλο αυτό άφησε το στίγμα του στην προσωπική τους ζωή. Και τη σeξουαλική, αλίμονο.

Αναρίθμητοι σύζυγοι και σύντροφοι κατέφυγαν στην εφαρμογή Whisper, ένα app όπου μοιράζεσαι μυστικά, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Κάποιοι αποκάλυψαν πως η προεδρική κούρσα έφερε ακόμα και μεγάλες εντάσεις στο σπίτι τους. Δύο ζευγάρια μάλιστα, όπου ο καθένας υποστήριξε διαφορετικό υποψήφιο, δήλωσαν πως είναι στο χείλος του χωρισμού.

Μια κοπέλα είπε πως χώρισε με τον φίλο της όταν εκείνος της εξομολογήθηκε πως είχε «σeξουαλικά όνειρα» που περιλάμβαναν τον Ντόναλντ Τραμπ!

Άλλοι πάλι ανέφεραν πως στον πυρετό της προεκλογικής περιόδου σταμάτησαν να κάνουν σeξ, βλέποντας τις σχέσεις τους να παίρνουν την κάτω βόλτα.

«Ο άντρας μου είναι τόσο απορροφημένος με τις εκλογές που δεν θα καταλάβαινε καν αν του έλεγα πως τον έχω απατήσει αρκετές φορές», έγραψε μια Αμερικανή στο Whisper.

Μια άλλη γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια δήλωσε πως έχασε κάθε ερωtικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό της όταν έμαθε πως είναι ψηφοφόρος του Τραμπ.

Ένας άντρας από το Σαν Αντόνιο του Τέξας αποκάλυψε επίσης πως ο εκλογικός πυρετός «κατέστρεψε εντελώς» τη σeξουαλική έλξη μεταξύ τους.

Μια άλλη γυναίκα είπε πως χώρισε με τον σύζυγό της κατά τις προεδρικές εκλογές και νιώθει πως ο γάμος τους «δεν μπορεί να διορθωθεί».

Οι περισσότεροι παραδέχτηκαν πως οι συνεχείς κουβέντες περί πολιτικής και οι τσακωμοί εξαφανίζουν κάθε ερωτική διάθεση στο ζευγάρι...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής