E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθυντής γηροκομείου καταγράφηκε σε βίντεο να κλέβει από 83χρονη που πέθαινε

Θλιβερές εικόνες

Δημοσίευση 6/11/2020 | 13:41

Διευθυντής γηροκομείου καταγράφηκε σε βίντεο να κλέβει από 83χρονη που πέθαινε

Κάμερα ασφαλείας έπιασε μια εγκληματική στιγμή σε έναν οίκο ευγηρίας της Αγγλίας. Ο Adam Brooks, διευθυντής του γηροκομείου, ψάχνει τα συρτάρια του δωματίου μιας ηλικιωμένης και κλέβει ό,τι πολύτιμο βρίσκει.

Λίγες στιγμές πρωτύτερα, ο Brooks βοήθησε την 83χρονη Jackie White να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο που θα τη μετέφερε στο νοσοκομείο Northampton General στις 25 Αυγούστου 2019, όπου και θα άφηνε την τελευταία της πνοή.

Η υπόθεση έγινε πρόσφατα γνωστή, όταν ο 33χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 27 μηνών για το περιστατικό. Ο Brooks ήταν διευθυντής στον πολυτελή οίκο ευγηρίας Hawthorns και η θέση του ήταν καλοπληρωμένη, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Το υλικό έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια της ηλικιωμένης. Την κρυφή κάμερα είχε εγκαταστήσει ο γιος της, Martin, καθώς η 83χρονη έπασχε από άνοια και ανησυχούσε για την ασφάλειά της.

Η ηλικιωμένη είχε πέσει μέσα στο γηροκομείο και ήταν αυτή η πτώση που θα αποδεικνυόταν τελικά μοιραία μερικές μέρες αργότερα. Ο γιος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το υλικό και έπιασε στα πράσα τον Brooks.

Λίγες ώρες αργότερα θα πέθαινε και η παρασημοφορημένη από τη βασίλισσα μητέρα του. Όπως δήλωσε ο Martin στο δικαστήριο, αντί να πενθούν τη μητέρα τους μετά τον θάνατό της, έτρεχαν στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας