E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταμάτης Γονίδης: «Ο ιός έρχεται από τη βροχή, από τα σύννεφα»

Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για την Covid-19

Δημοσίευση 6/11/2020 | 10:24

Σταμάτης Γονίδης: «Ο ιός έρχεται από τη βροχή, από τα σύννεφα»

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον κορονοϊό και πώς μπορεί να κολλήσει κάποιος COVID-19. Σε συνέντευξη που δίνει στη Σάσα Σταμάτη και την On Time, ο Σταμάτης Γονίδης λέει:

«Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό. Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει. Ο κόσμος υποφέρει.

Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα.

Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω.

Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό.

Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid 02.03.2026
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid 02.03.2026
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid 02.03.2026
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid 02.03.2026
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ

Γέννησε η Βίκυ Παπαδοπούλου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θάνος Τοκάκης

Tabloid 02.03.2026
Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, καθώς, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ακύλας: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Ferto»

Eurovision 02.03.2026
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει

O ξανθός τραγουδιστής που προκάλεσε σκάνδαλο μεταξύ της Hilary Duff και Lindsay Lohan

Celebrity Stories 02.03.2026
Δύο πασίγνωστες σταρ, ένας ζεν πρώην και μια πρεμιέρα που έγινε σκάνδαλο

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid Χτες
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Marseaux: «Ισχύει ότι βρίσκομαι σε σχέση με αγόρι και είμαι ερωτευμένη»

Tabloid Χτες
Η Marseaux μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Κύμα» αρνητικών αντιδράσεων για influencer στο Ντουμπάι ‑ «Υποτίθεται πώς ήμασταν ασφαλείς εδώ»

Tabloid Χτες
Το βίντεο της Αυστραλής influencer Louise Starkey, εν μέσω των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή, που ξεσήκωσε αρνητικά σχόλια