E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταμάτης Γονίδης: «Ο ιός έρχεται από τη βροχή, από τα σύννεφα»

Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για την Covid-19

Δημοσίευση 6/11/2020 | 10:24

Σταμάτης Γονίδης: «Ο ιός έρχεται από τη βροχή, από τα σύννεφα»

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον κορονοϊό και πώς μπορεί να κολλήσει κάποιος COVID-19. Σε συνέντευξη που δίνει στη Σάσα Σταμάτη και την On Time, ο Σταμάτης Γονίδης λέει:

«Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό. Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει. Ο κόσμος υποφέρει.

Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα.

Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω.

Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό.

Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μπένσον Μπουν τραγούδησε και χόρεψε με δαντελένιο φόρεμα: «Είσαι καλά;», του έγραψαν

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ο τραγουδιστής έκανε μία χιουμοριστική αναπαράσταση του βίντεο γνωστής TikToker

Natalie Imbruglia: Έγινε μητέρα μόνη της μέσω δωρεάς σπέρματος – Η εξομολόγηση για τη δύσκολη διαδρομή

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει την πιο δύσκολη πλευρά της εξωσωματικής

Της έλεγαν να μην κρατήσει το μωρό – Χρόνια μετά, ο γιος της έγινε από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η συναρπαστική ιστορία της μητέρας του Τζάστιν Μπίμπερ: μια γυναίκα που αντιμετώπισε κακοποίηση, κατάθλιψη και φτώχεια πριν δει το παιδί της να κατακτά τον πλανήτη.

Ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής ‑ Τι έκανε μετά το Saved By the Bell o Mark‑Paul Gosselaar

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ήταν ερωτευμένες μαζί του όλες οι έφηβες

Ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο αεροπλάνο – Οι αεροσυνοδοί το αποφεύγουν!

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Τι πρέπει να προσέχει κάθε ταξιδιώτης, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης

Τζένιφερ Λόπεζ: Με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σεξ

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη μίλησε με ενθουσιασμό για την ταινία «True Romance», παραδεχόμενη ότι γοητεύτηκε από ολόκληρο το καστ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left Χτες
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left Χτες
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό