E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταμάτης Γονίδης: «Ο ιός έρχεται από τη βροχή, από τα σύννεφα»

Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για την Covid-19

Δημοσίευση 6/11/2020 | 10:24

Σταμάτης Γονίδης: «Ο ιός έρχεται από τη βροχή, από τα σύννεφα»

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον κορονοϊό και πώς μπορεί να κολλήσει κάποιος COVID-19. Σε συνέντευξη που δίνει στη Σάσα Σταμάτη και την On Time, ο Σταμάτης Γονίδης λέει:

«Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό. Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει. Ο κόσμος υποφέρει.

Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα.

Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω.

Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό.

Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid 24.02.2026
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid 24.02.2026
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media 24.02.2026
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid 24.02.2026
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»