E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόστολος Γκλέτσος: Μιλά για την υγεία του και τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

«Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τις επεμβάσεις στην καρδιά.»

Δημοσίευση 5/11/2020 | 12:04

Απόστολος Γκλέτσος: Μιλά για την υγεία του και τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτοντας τα πάντα για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από λίγες ημέρες.

«Τη Δευτέρα το πρωί πήγα στο νοσοκομείο. Την Κυριακή το βράδυ είχα πυρετό 38,5, είχα πολύ βήχα, έκανα εμετούς, πόναγαν τα κόκαλά μου και λέω “Ωπα, εδώ είμαστε!”» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Παράλληλα, περιέγραψε ότι η μητέρα του κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Έκανα τεστ για Covid, μετά από κάποιες ώρες βγήκε αρνητικό και θέλησα να πάω σπίτι», δήλωσε ενώ ξεκαθάρισε ότι ετοιμαζόταν για επαναληπτικό και έμεινε σε καραντίνα.

«Οι γιατροί μου λένε ότι είναι λοίμωξη του αναπνευστικού», δήλωσε ακόμα για τη διάγνωση των ειδικών σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Τώρα είμαι καλά, δεν έχω πυρετό, δεν πονάνε τα κόκαλά μου», υπογράμμισε ακόμα ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ αναφέρθηκε και στην καρδιοπάθεια από την οποία πάσχει. «Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τις επεμβάσεις στην καρδιά. Από κει και πέρα δεν θα με σκοτώσει και ο φόβος», τόνισε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι θα επέστρεφε στα γυρίσματα της σειρά του ΣΚΑΪ σε 12 ημέρες, ωστόσο οι εξελίξεις με το καθολικό lockdown θα ανατρέψουν σίγουρα τα σχέδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Tabloid 20.03.2026
Η ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε θαμώνες εξελίχθηκε σε καβγά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να δέχεται επίθεση

Τηλεθέαση‑πρωινή ζώνη: Ποιος «έκλεψε» την πρωτιά από την Καινούργιου

TV Buzz 20.03.2026
Τι έγινε στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης;

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ