E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σαν να σε κρατάνε κάτω από το νερό»

Συγκλονίζει η περιγραφή νεαρής ασθενούς με κορωνοϊό

Δημοσίευση 27/10/2020 | 09:14

«Σαν να σε κρατάνε κάτω από το νερό»

Συγκλονίζει μία νεαρή νηπιαγωγός, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε την εμπειρία της από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα, η χαρακτηριστική φράση της νεαρής για να περιγράψει το πώς νόσησε είναι ότι «νιώθεις να σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις», μιλώντας για τη βασανιστική αίσθηση ασφυξίας που ένιωθε.

«Και τώρα το νιώθω, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο, δηλαδή μέσα στο λεπτό μπορεί να πάρω μια αναπνοή» αναφέρει η νεαρή νηπιαγωγός.

«Στις 14 του μήνα βγήκα θετική. Από αύριο λογικά πρέπει να κάνω το τεστ. Τώρα τελευταία έχω δύσπνοια, όσο πέρναγαν τα υπόλοιπα άρχισε πολύ ξαφνικά η δύσπνοια να γίνεται πιο έντονη… Είχα κόπωση, όλα τα κόκαλα σου να πονάνε» σχολίασε.

«Με τη δύσπνοια τρόμαξα αρκετά. Με έπιανε μια - δύο φορές τις πρώτες μέρες μετά συνεχόμενες. Είμαι στο τέλος της καραντίνας, δεν είναι τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες μέρες, τώρα μού έχει μείνει απλά μια δύσπνοια, και λίγο η όσφρηση δεν έχει επανέλθει πλήρως. Έκανα ακτινογραφία και αιματολογικές, πρέπει να κάνω επαναληπτικό τεστ και για να επιστρέψω» εξήγησε.

«Πίστευα στον κορωνοϊό, αλλά δεν καπνίζω, είμαι νέα, περίμενα ότι θα το περάσω λίγο πιο ήπια σαν απλή γρίπη. Πίστευα στον ιό, αλλά επειδή είμαι νέα και δεν έχω άλλο νόσημα δεν είχα αγχωθεί τόσο, έλεγα ‘’θα περάσει εντάξει’’» εξήγησε η Ελευθερία.

Η κοπέλα δήλωσε ότι και ο σύντροφος της είναι θετικός. «Τις πρώτες μέρες ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί… Τώρα που εμφάνισε κι αυτός συμπτώματα είμαστε πιο ελαστικοί. Το παίρνει ελαφρά, λίγο βήχα και πολύ πονοκέφαλο τις πρώτες μέρες», ανέφερε σχετικά με το πώς κινούνται μέσα στο σπίτι, καθώς βρίσκονται και οι δύο σε καραντίνα.

«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είναι πολύ δυσάρεστο δεν αξίζει να το περάσουν» ήταν το μήνυμα - προειδοποίηση στους συνομηλίκους της, αλλά και σε όλους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αργεντινή – Αυστρία 2‑0: Πρόκριση και ρεκόρ για τον Μέσι!

Αθλητικά Νέα Χτες
Διπλό ρεκόρ Μέσι στο ημίχρονο – Η Αργεντινή πέρασε στην επόμενη φάση

Καναδάς: Πυροβολισμοί στο Μόντρεαλ, τρεις νεκροί ανάμεσά τους ο ύποπτος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η επαρχία του Κεμπέκ εξέδωσε συναγερμό για κατ` οίκον περιορισμό έπειτα από την ανταλλαγή πυροβολισμών

Πέθανε στα 94 του ο Κλάιβ Ντέιβις, ο άνθρωπος πίσω από τις καριέρες θρύλων της μουσικής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Κλάιβ Ντέιβις ξεκίνησε ή αναβίωσε τις καριέρες σούπερ σταρ όπως η Τζάνις Τζόπλιν, η Γουίτνεϊ Χιούστον, ο Κάρλος Σαντάνα και η Αλίσια Κιζ

Βουλή: Αρση της ασυλίας της Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θετική κατά πλειοψηφία γνωμοδότηση, για άρση της ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αναφοράς δικαστικής γραμματέως στη δίκη για τα Τέμπη και ένορκης εξέτασης τεσσάρων αστυνομικών

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 47χρονου στο Ζωγράφου ‑ Νεκρός εντοπίστηκε στο Γουδή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 47χρονος είχε χαθεί από τις 14 Ιουνίου χωρίς κανένα ίχνος

Ο Φουρνιέ τήρησε την υπόσχεσή του: Έβαψε κόκκινα τα γένια του μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γάλλος σταρ είχε συμφωνήσει με τον κουρέα του ότι, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτούσε την Euroleague, θα του έδινε ελεύθερο χέρι να κάνει ό,τι ήθελε στα γένια του

ΑΑΔΕ: Νέα Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Υπηρεσιών και Συστημάτων – Από πότε τίθεται σε λειτουργία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τη νέα οργανωτική δομή, η ΑΑΔΕ αποκτά ενιαίο κέντρο τεχνολογικής ανάπτυξης και ψηφιακής διακυβέρνησης

Κατάρ: Έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου ‑ 13 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η έκρηξη στο Ρας Λάφαν, την κύρια μονάδα επεξεργασίας υγροποιημένου φυσικού αερίου του Κατάρ, προκλήθηκε από «τεχνικό ατύχημα».

Τραγωδία στη Γαλλία: Δύο παιδιά πέθαναν από τον καύσωνα μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους ενώ εκείνη ψώνιζε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ακριβής λόγος θανάτου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αλλά η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για καρδιακή ανακοπή

Προκαλεί η σύζυγος του δολοφόνου της Σταυρούλας: Ήταν παράξενη γυναίκα, να κάνει σχέση αυτός με αυτή;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είμαι σίγουρη και βέβαιη, ο άνδρας μου είναι αθώος, το υποστηρίζω μέχρι θανάτου, είπε η σύζυγος του καθ` ομολογία δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, προσθέτοντας ωστόσο: «Αν είναι αυτός, τότε ναι, να πληρώσει»

Διανομέας της Amazon έβγαλε εκατομμύρια γράφοντας εργασίες και δίνοντας εξετάσεις για φοιτητές

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι βοηθούσε φοιτητές σε εργασίες και εξετάσεις, αποκομίζοντας παράνομα εκατομμύρια δολάρια