E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε με 11 μαχαιριές την σύζυγό του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή βίλα τους

Σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος έρχονται στο φως λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του 56χρονου Τζέφρι Έλτον

Δημοσίευση 26/10/2020 | 14:17

Σκότωσε με 11 μαχαιριές την σύζυγό του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή βίλα τους

Ένας πλούσιος Βρετανός δολοφόνησε με άγριο τρόπο την Ισπανίδα γυναίκα του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή τους βίλα στην Κόστα ντελ Σολ, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο συνταξιούχος διευθυντής επιχείρησης Τζέφρι Έλτον μετά τη φρικτή του επίθεση έδιωξε τον 15χρονο γιο του από το σπίτι, πέταξε τα κινητά του ίδιου και της γυναίκας του, και έκοψε το ρεύμα στη βίλα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορούσε να φτάσει έγκαιρα βοήθεια.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Γκλόρια Τορνέ, η οποία σημειώθηκε τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς, είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του 56χρονου που τα τελευταία χρόνια διέμενε τον μισό χρόνο στο θέρετρο Εστέπονα της Ισπανίας, και τον υπόλοιπο στην κατοικία του στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κατηγορητήριο αναφέρει τα εξής για τον 56χρονο: «Ο Τζέφρι Μάιλς Έλτον ήταν στο σπίτι που μοιραζόταν με τη σύζυγό του και τον 15χρονο γιο τους στην Εστέπονα και, με την φανερή πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της αφού έκανε σeξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρά τους, τελείως ξαφνικά και αναίτια ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο, και κάλυψε το στόμα της με το χέρι του για να της προκαλέσει ασφυξία. Στη συνέχεια επιχείρησε να την στραγγαλίσει και, όταν είδε ότι δεν πετύχαινε τον σκοπό του, χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιο για να τη μαχαιρώσει 11 φορές».

Ένας από τους τραυματισμούς που υπέστη η 58χρονη από το μαχαίρι ήταν στην πλάτη της, καθώς προσπαθούσε να ξεφυγει από τη δολοφονική μανία του άνδρα της, προτού τελικά αφήσει την τελευταία της πνοή από το σοκ που της προκάλεσε η τεράστια απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Έλτον εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το θύμα του είχε καταναλώσει αλκοόλ, μαζί με μορφίνη και μεθαδόνη, πριν από την επίθεση που της στοίχισε τη ζωή. «Μετά από όσα συνέβησαν, ο κατηγορούμενος έδιωξε τον γιο τους από την κατοικία, πέταξε το κινητό του και εκείνο της γυναίκας του και έκοψε την τροφοδοσία ρεύματος. Αυτό το έκανε με σκοπό να διασφαλίσει την επιτυχία των πράξεών του, εμποδίζοντας την έγκαιρη παρέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και καθιστώντας αδύνατη την είσοδο οποιουδήποτε ατόμου θα μπορούσε να βοηθήσει τη γυναίκα στη βίλα».

Ο Έλτον, που βγήκε στη σύνταξη στα 50 του χρόνια μετά από μία επιτυχημένη καριέρα, κρατείται στην Ισπανία από τον Μάρτιο του 2019, όταν και συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, και μητέρας δύο παιδιών.

Πριν τη δολοφονία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο 56χρονος άνδρας περνούσε χρόνο με τον μικρόερο αδερφό του είχε έρθει από τη Βρετανία στην Ισπανία για να τον δει. Ο αδερφός του δράστη, ανυποψίαστος για τη φρίκη που επρόκειτο να εκτυλιχθεί, πόσταρε το διάστημα πριν τον φόνο φωτογραφίες από «ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές» στα social media.

Τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν στον σπίτι δείχνουν ότι ο δράστης κυνήγησε τη σύζυγό του σε όλο το σπίτι, έως ότου καταφέρει τελικά να την ακινητοποιήσει και να την σκοτώσει. Αναφορές από τοπικά ΜΜΕ το διάστημα μετά τον φόνο ανέφεραν ότι η Γκλόρια σχεδίαζε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της. Ένας κοινός γνωστός του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι ο Έλτον φερόταν «ολοένα και πιο παρανοϊκα» πριν το έγκλημα, και ότι είχε αρχίσει να απομονώνεται και να πιστεύει ότι οι δικοί του τον «κατασκόπευαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της DM, οι Εισαγγελείς της δίκης πρόκειται να αναγνωρίσουν ότι ο δράστης έπασχε από μια σπάνια ψυχική νόσο που διαστρεβλώνει την αντίληψη της πραγματικότητας, και γι' αυτό αναμένεται να ζητήσουν ποινή κάθειρξης 14 ετών αντί για τα ισόβια που προβλέπονται από την ισπανική νομοθεσία υπό ορισμένες συνθήκες για τόσο ειδεχθή εγκλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ με το drone στη Λευκάδα, ήταν οπλισμένο και το απενεργοποίησαν

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Είναι ουκρανικής κατασκευής και δεν ανήκει σε ιδιώτη - Την υπόθεση χειρίζεται το ΓΕΕΘΑ

Ομηρία σε τράπεζα στη Γερμανία μετά από επίθεση σε χρηματαποστολή

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση

«Πήρα το όπλο για μπαλοθιές στη μνήμη του και κατέληξα δολοφόνος»: Υπό άκρα μυστικότητα η απολογία του 54χρονου

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Το κλίμα τα τελευταία 24ωρα στην Αμμουδάρα παραμένει ιδιαίτερα τεταμένο

Η πρόταση για περιορισμό του πληθυσμού στα 10 εκατ. που διχάζει τους Ελβετούς: Τι έδειξε δημοσκόπηση

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Η πρόταση πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία στις 14 Ιουνίου

Στη φυλακή ο Πακιστανός ντελιβεράς που πετούσε πέτρες σε περαστικούς στην Κηφισιά

Ελλάδα 08.05.2026
Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ανακαλύφθηκαν ίχνη γιγάντιου καλαμαριού: Μεγαλύτερο από σχολικό λεωφορείο, με μάτια σαν μεγάλη πίτσα

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τα μάτια αυτού του πλάσματος θεωρούνται τα μεγαλύτερα στον ζωικό κόσμο

Θρίλερ στη Λευκάδα με το drone ‑ Τι εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Ένα drone που βρέθηκε στα ανοιχτά της Βασιλικής από ψαράδες έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Λευκάδας

Φόβοι ότι το 2027 θα είναι η πιο καυτή χρονιά στα χρονικά λόγω Ελ Νίνιο

Καιρός 08.05.2026
Προειδοποίηση για «ισχυρής έντασης» επεισόδιο Ελ Νίνιο

Στο «κόκκινο» ξανά ΗΠΑ και Ιράν – «Η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ» λέει ο Τραμπ

Κόσμος 08.05.2026
Αμερικανικά πλήγματα στα Στενά του Ορμούζ και νέες αλληλοκατηγορίες με την Τεχεράνη δοκιμάζουν την εύθραυστη συμφωνία

Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι πότε μπορείτε να κερδίσετε τη μέγιστη έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Λίγες μέρες απομένουν για την εξασφάλιση της μέγιστης έκπτωσης φόρου, ύψους 4%, με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Τι αλλάζει από σήμερα στο Instagram: Η νέα ρύθμιση που θα δούμε στα DMs μας

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Η ρύθμιση που έχει ήδη «σηκώσει» αντιδράσεις