E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε με 11 μαχαιριές την σύζυγό του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή βίλα τους

Σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος έρχονται στο φως λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του 56χρονου Τζέφρι Έλτον

Δημοσίευση 26/10/2020 | 14:17

Σκότωσε με 11 μαχαιριές την σύζυγό του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή βίλα τους

Ένας πλούσιος Βρετανός δολοφόνησε με άγριο τρόπο την Ισπανίδα γυναίκα του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή τους βίλα στην Κόστα ντελ Σολ, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο συνταξιούχος διευθυντής επιχείρησης Τζέφρι Έλτον μετά τη φρικτή του επίθεση έδιωξε τον 15χρονο γιο του από το σπίτι, πέταξε τα κινητά του ίδιου και της γυναίκας του, και έκοψε το ρεύμα στη βίλα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορούσε να φτάσει έγκαιρα βοήθεια.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Γκλόρια Τορνέ, η οποία σημειώθηκε τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς, είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του 56χρονου που τα τελευταία χρόνια διέμενε τον μισό χρόνο στο θέρετρο Εστέπονα της Ισπανίας, και τον υπόλοιπο στην κατοικία του στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κατηγορητήριο αναφέρει τα εξής για τον 56χρονο: «Ο Τζέφρι Μάιλς Έλτον ήταν στο σπίτι που μοιραζόταν με τη σύζυγό του και τον 15χρονο γιο τους στην Εστέπονα και, με την φανερή πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της αφού έκανε σeξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρά τους, τελείως ξαφνικά και αναίτια ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο, και κάλυψε το στόμα της με το χέρι του για να της προκαλέσει ασφυξία. Στη συνέχεια επιχείρησε να την στραγγαλίσει και, όταν είδε ότι δεν πετύχαινε τον σκοπό του, χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιο για να τη μαχαιρώσει 11 φορές».

Ένας από τους τραυματισμούς που υπέστη η 58χρονη από το μαχαίρι ήταν στην πλάτη της, καθώς προσπαθούσε να ξεφυγει από τη δολοφονική μανία του άνδρα της, προτού τελικά αφήσει την τελευταία της πνοή από το σοκ που της προκάλεσε η τεράστια απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Έλτον εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το θύμα του είχε καταναλώσει αλκοόλ, μαζί με μορφίνη και μεθαδόνη, πριν από την επίθεση που της στοίχισε τη ζωή. «Μετά από όσα συνέβησαν, ο κατηγορούμενος έδιωξε τον γιο τους από την κατοικία, πέταξε το κινητό του και εκείνο της γυναίκας του και έκοψε την τροφοδοσία ρεύματος. Αυτό το έκανε με σκοπό να διασφαλίσει την επιτυχία των πράξεών του, εμποδίζοντας την έγκαιρη παρέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και καθιστώντας αδύνατη την είσοδο οποιουδήποτε ατόμου θα μπορούσε να βοηθήσει τη γυναίκα στη βίλα».

Ο Έλτον, που βγήκε στη σύνταξη στα 50 του χρόνια μετά από μία επιτυχημένη καριέρα, κρατείται στην Ισπανία από τον Μάρτιο του 2019, όταν και συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, και μητέρας δύο παιδιών.

Πριν τη δολοφονία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο 56χρονος άνδρας περνούσε χρόνο με τον μικρόερο αδερφό του είχε έρθει από τη Βρετανία στην Ισπανία για να τον δει. Ο αδερφός του δράστη, ανυποψίαστος για τη φρίκη που επρόκειτο να εκτυλιχθεί, πόσταρε το διάστημα πριν τον φόνο φωτογραφίες από «ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές» στα social media.

Τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν στον σπίτι δείχνουν ότι ο δράστης κυνήγησε τη σύζυγό του σε όλο το σπίτι, έως ότου καταφέρει τελικά να την ακινητοποιήσει και να την σκοτώσει. Αναφορές από τοπικά ΜΜΕ το διάστημα μετά τον φόνο ανέφεραν ότι η Γκλόρια σχεδίαζε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της. Ένας κοινός γνωστός του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι ο Έλτον φερόταν «ολοένα και πιο παρανοϊκα» πριν το έγκλημα, και ότι είχε αρχίσει να απομονώνεται και να πιστεύει ότι οι δικοί του τον «κατασκόπευαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της DM, οι Εισαγγελείς της δίκης πρόκειται να αναγνωρίσουν ότι ο δράστης έπασχε από μια σπάνια ψυχική νόσο που διαστρεβλώνει την αντίληψη της πραγματικότητας, και γι' αυτό αναμένεται να ζητήσουν ποινή κάθειρξης 14 ετών αντί για τα ισόβια που προβλέπονται από την ισπανική νομοθεσία υπό ορισμένες συνθήκες για τόσο ειδεχθή εγκλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική πτήση στο διάστημα: Γυναίκα ταξίδεψε με αναπηρικό αμαξίδιο σε πύραυλο του Τζεφ Μπέζος

Κόσμος 20.12.2025
Η απογείωση έγινε από το δυτικό Τέξας, με τη Μικαέλα Μπέντχαους, Γερμανίδα μηχανικό αεροδιαστημικής που έμεινε παραπληγική έπειτα από ατύχημα, να επιβαίνει σε πύραυλο της Blue Origin, της διαστημικής εταιρείας του Τζεφ Μπέζος

Guardian για την υπόθεση Έπσταϊν: «Θάψιμο της υπόθεσης Έπσταϊν με δόσεις» – «Πώς θόλωσαν τις σχέσεις με τον Τραμπ»

Κόσμος 20.12.2025
Επιλεκτικές αποκαλύψεις και νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης στις ΗΠΑ

Γιορτές στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια – Με δικογραφία απαντά η κυβέρνηση

Ελλάδα 20.12.2025
Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις με ανοιχτά διόδια για τις γιορτές, ενώ η κυβέρνηση απαντά με εισαγγελικές παρεμβάσεις και δικογραφίες, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ρωσικό drone στην Τουρκία

Κόσμος 20.12.2025
Ρωσικό drone συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ

Κραυγή αγωνίας από εμπόρους, ξενοδόχους και εστίαση για την τεράστια ζημιά από τα αγροτικά μπλόκα

Ελλάδα 20.12.2025
Έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια για τις απανωτές ακυρώσεις και κάλεσμα προς τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο και να ανοίξουν τους δρόμους

Βασάνιζαν όσους δεν υπάκουαν εντολές, συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης σε σχολεία της Αττικής

Ελλάδα 20.12.2025
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και έξι ανήλικοι

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σε σπίτι Τούρκων

Ελλάδα 20.12.2025
Στο σπίτι των Τούρκων βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών - Συνολικά, προσήχθησαν τέσσερα άτομα

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κλαούντια Ντελμέρ, έδωσε για ένα χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ελλάδα 20.12.2025
Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζούσε στη Μεσσηνία – Πώς περιέγραφε η ίδια τη μάχη της με την ασθένεια - Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα και η αγάπη της για την Ελλάδα

Ο Σπανούλης ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου της Μονακο: «Καλησπέρα στον κανέναν», δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 20.12.2025
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Έλληνας τεχνικός το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μονακό – Μπάγερν

Σεισμός 2 Ρίχτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα 20.12.2025
O σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές με ιδιαίτερα μεταδοτική υποπαραλλαγή της γρίπης Α

Ελλάδα 20.12.2025
Ανοσοκατεσταλμένοι και ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο - Τα μέτρα προστασίας

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα 20.12.2025
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού