E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε με 11 μαχαιριές την σύζυγό του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή βίλα τους

Σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος έρχονται στο φως λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του 56χρονου Τζέφρι Έλτον

Δημοσίευση 26/10/2020 | 14:17

Σκότωσε με 11 μαχαιριές την σύζυγό του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή βίλα τους

Ένας πλούσιος Βρετανός δολοφόνησε με άγριο τρόπο την Ισπανίδα γυναίκα του αφού έκαναν σeξ στην πολυτελή τους βίλα στην Κόστα ντελ Σολ, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο συνταξιούχος διευθυντής επιχείρησης Τζέφρι Έλτον μετά τη φρικτή του επίθεση έδιωξε τον 15χρονο γιο του από το σπίτι, πέταξε τα κινητά του ίδιου και της γυναίκας του, και έκοψε το ρεύμα στη βίλα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορούσε να φτάσει έγκαιρα βοήθεια.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Γκλόρια Τορνέ, η οποία σημειώθηκε τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς, είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του 56χρονου που τα τελευταία χρόνια διέμενε τον μισό χρόνο στο θέρετρο Εστέπονα της Ισπανίας, και τον υπόλοιπο στην κατοικία του στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κατηγορητήριο αναφέρει τα εξής για τον 56χρονο: «Ο Τζέφρι Μάιλς Έλτον ήταν στο σπίτι που μοιραζόταν με τη σύζυγό του και τον 15χρονο γιο τους στην Εστέπονα και, με την φανερή πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της αφού έκανε σeξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρά τους, τελείως ξαφνικά και αναίτια ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο, και κάλυψε το στόμα της με το χέρι του για να της προκαλέσει ασφυξία. Στη συνέχεια επιχείρησε να την στραγγαλίσει και, όταν είδε ότι δεν πετύχαινε τον σκοπό του, χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιο για να τη μαχαιρώσει 11 φορές».

Ένας από τους τραυματισμούς που υπέστη η 58χρονη από το μαχαίρι ήταν στην πλάτη της, καθώς προσπαθούσε να ξεφυγει από τη δολοφονική μανία του άνδρα της, προτού τελικά αφήσει την τελευταία της πνοή από το σοκ που της προκάλεσε η τεράστια απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Έλτον εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το θύμα του είχε καταναλώσει αλκοόλ, μαζί με μορφίνη και μεθαδόνη, πριν από την επίθεση που της στοίχισε τη ζωή. «Μετά από όσα συνέβησαν, ο κατηγορούμενος έδιωξε τον γιο τους από την κατοικία, πέταξε το κινητό του και εκείνο της γυναίκας του και έκοψε την τροφοδοσία ρεύματος. Αυτό το έκανε με σκοπό να διασφαλίσει την επιτυχία των πράξεών του, εμποδίζοντας την έγκαιρη παρέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και καθιστώντας αδύνατη την είσοδο οποιουδήποτε ατόμου θα μπορούσε να βοηθήσει τη γυναίκα στη βίλα».

Ο Έλτον, που βγήκε στη σύνταξη στα 50 του χρόνια μετά από μία επιτυχημένη καριέρα, κρατείται στην Ισπανία από τον Μάρτιο του 2019, όταν και συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, και μητέρας δύο παιδιών.

Πριν τη δολοφονία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο 56χρονος άνδρας περνούσε χρόνο με τον μικρόερο αδερφό του είχε έρθει από τη Βρετανία στην Ισπανία για να τον δει. Ο αδερφός του δράστη, ανυποψίαστος για τη φρίκη που επρόκειτο να εκτυλιχθεί, πόσταρε το διάστημα πριν τον φόνο φωτογραφίες από «ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές» στα social media.

Τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν στον σπίτι δείχνουν ότι ο δράστης κυνήγησε τη σύζυγό του σε όλο το σπίτι, έως ότου καταφέρει τελικά να την ακινητοποιήσει και να την σκοτώσει. Αναφορές από τοπικά ΜΜΕ το διάστημα μετά τον φόνο ανέφεραν ότι η Γκλόρια σχεδίαζε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της. Ένας κοινός γνωστός του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι ο Έλτον φερόταν «ολοένα και πιο παρανοϊκα» πριν το έγκλημα, και ότι είχε αρχίσει να απομονώνεται και να πιστεύει ότι οι δικοί του τον «κατασκόπευαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της DM, οι Εισαγγελείς της δίκης πρόκειται να αναγνωρίσουν ότι ο δράστης έπασχε από μια σπάνια ψυχική νόσο που διαστρεβλώνει την αντίληψη της πραγματικότητας, και γι' αυτό αναμένεται να ζητήσουν ποινή κάθειρξης 14 ετών αντί για τα ισόβια που προβλέπονται από την ισπανική νομοθεσία υπό ορισμένες συνθήκες για τόσο ειδεχθή εγκλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τη Δευτέρα (17/11) ‑ Η ανακοίνωση ΟΑΣΑ

Ελλάδα Χτες
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λεωφορείων, τρόλεϊ και μετρό, με αφορμή τον εορτασμό της 52ης επετείου του Πολυτεχνείου

Τουρκικά F‑16 πέταξαν πάνω από την Πράσινη Γραμμή ‑ Παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Κύπρου

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων στα κατεχόμενα, με τις οποίες επαναλαμβάνεται το αφήγημα περί «δύο κρατών»

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Κόσμος Χτες
Η επίθεση έρχεται σε μια περίοδο όπου περίπου το 90% της πρωτεύουσας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενόπλων ομάδων

Αυστραλία: Κλείνουν 69 σχολεία λόγω ύποπτης άμμου με ίνες αμιάντου

Κόσμος Χτες
Συνεργεία των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης πέρασαν το Σαββατοκύριακο ελέγχοντας σχολικά συγκροτήματα, καταγράφοντας κάθε σημείο όπου χρησιμοποιείται χρωματισμένη άμμος

Πέθανε ο σεναριογράφος του «The Simpsons» σε ηλικία 61 ετών

Κόσμος Χτες
Ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αδελφή του

Αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομους μετανάστες έπεσε σε χαράδρα στη Ροδόπη ‑ Ένας vεκρός

Ελλάδα Χτες
Από το Τμήμα Συνοριακής Σαπών, σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων στο εσωτερικό της χώρας

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης

Ελλάδα Χτες
Ο Δημήτρης Σταμάτης έδινε μάχη πολλά χρόνια με σοβαρή ασθένεια

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έφτασε στην Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Το μεσημέρι θα τον υποδεχτεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύριο από τις 2 το μεσημέρι

Ελλάδα Χτες
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση

Παραγουανός τερματοφύλακας προκαλεί Βραζιλιάνο πριν το πέναλτι και εκείνος τον… γελοιοποιεί με εκτέλεση «Πανένκα»

Αθλητικά Νέα Χτες
Μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 εκτυλίχθηκε στη φάση των «32»

Πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων

Ελλάδα Χτες
Είχε υποστηρικτικό ρόλο στο ξέπλυμα χρήματος μελών του κυκλώματος, στο οποίο μετείχε ο αδελφός της