E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ντέμη Γεωργίου από το Masterchef αποκάλυψε πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της

«Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα»

Δημοσίευση 23/10/2020 | 19:50

Η Ντέμη Γεωργίου από το Masterchef αποκάλυψε πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της

Η Ντέμη Γεωργίου πρώην πάικτρια του MasterChef βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό της Άλκηστις Αλεξανδράτου όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή Pop Up του Alpha.

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει με χωρισμός, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο, μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση αλλά νομίζω πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω. Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή. Με την παρότρυνσή της να μπω στο MasterChef, θα έπρεπε λίγο να έχει δει τι γίνεται πίσω από όλο αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα.

Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα, συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω όλη αυτή την εγκατάλειψη. Αλλά κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός για καλό είναι νομίζω και όλα καλά θα πάνε. Λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, μιλάμε 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ… όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι με έναν άνθρωπο 9 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ξέρω αυτό πόσο μπορεί να κρατήσει» αποκάλυψε η Ντέμη Γεωργίου.

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια, και παντρεμένες από τον προηγούμενο χρόνο. Η Άλκηστις Αλεξανδράτου επίσης σεφ, έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη κι ένα γιο που είναι στην εφηβεία. Η ερωτική έλξη που ένιωθε η Άλκηστις για την κατά 2 χρόνια μικρότερη παιδική της φίλη Ντέμη, όταν ήταν μικρές, ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κατανοήσει στην αρχή.

Τα δύο κορίτσια μεγαλώνοντας χάθηκαν. Η Άλκηστις παντρεύτηκε, δημιούργησε οικογένεια, έγινε μητέρα, μέχρι που ξανασυνάντησε τον παιδικό της έρωτα και αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της. Κόντρα στους γονείς της και τον πρώην σύζυγό της, με ένταση και διαφωνίες, επέλεξε να ζήσει μαζί με την Ντέμη.

Οι δύο γυναίκες προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης πριν από έναν χρόνο, εξωθώντας στα άκρα τις σχέσεις της Άλκηστις με τους γονείς της που δεν ήθελαν να το δεχτούν, αλλά και με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social 11.04.2026
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα