E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μόνη της θα μείνει στο τέλος

Δημοσίευση 22/10/2020 | 11:44

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Αν και κάθε μέρα καλεί τους τηλεθεατές υπενθυμίζοντας πως είναι «Ώρα για Μελέτη» τελικά αυτοί… δικαιολογημένα… δεν ανταποκρίνονται επιλέγοντας να δουν άλλες εκπομπές που είναι πιο επίκαιρες, ενημερωτικές και με ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Όπως φαίνεται όμως τα προβλήματα της καθημερινής εκπομπής δεν προκύπτουν μόνο από τους πίνακες τηλεθέασης αλλά και από το εσωτερικό της, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη αποχωρούν από τον ALPHA.

Έως τώρα, πρωί της 22 Οκτωβρίου 2020… γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει στις επόμενες ώρες… έχουν αποχωρήσει τρεις συνεργάτες, σημαντικός αριθμός στη δομή μίας καθημερινής εκπομπής, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερα τα σενάρια ότι… κάτι περίεργο συμβαίνει… και στο εσωτερικό της. Την αρχή έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου, ενώ ακολούθησε ο Ευτύχης Γρυφάκης και πριν από λίγες ημέρες η Κάλλια Καρτσάκη, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως… δεν έκλεισε την πόρτα.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις αποχωρήσαντες συνεχίζουν να μιλούν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν είναι πως για άλλο concept εκπομπής είχαν κληθεί να συνεργαστούν… και άλλο βγήκε στον αέρα, αφού τους έλεγαν για μία μοντέρνα εκπομπή με κοινωνική ματιά και όχι με τα… άπλυτα άλλων εκπομπών με θέματα κονσέρβα και παιγμένα όπως έχει καταλήξει η «Ώρα για Μελέτη».

Βέβαια στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και παρά τα όσα λέγονται ο Νίκος Μάνεσης εξακολουθεί να έχει την ευθύνη της εκπομπής, αλλά πιο… αποστασιοποιημένα ως φυσική παρουσία, καθώς δεν βρίσκεται στο πλατό την ώρα της εκπομπής, όπως γινόταν στην αρχή. Και κάπου εκεί… φαίνεται ότι η διοίκηση συνεχίζει να είναι… αποστασιοποιημένη από την εκπομπή με τη θεματολογία της να βγαίνει από το «καλάθι» και τους τηλεθεατές να συνεχίζουν να φεύγουν από τη συχνότητα του ALPHA μετά το τέλος του «Happy Day». Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς «πηγές» κάποιοι από τη διοίκηση υποστήριξαν ότι πρέπει η εκπομπή να «κοπεί» και η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει ξανά τη late night εκπομπή της, τα «Μεσάνυχτα».

Φαίνεται όμως ότι η πρόταση έπεσε στο κενό αφού κάποιοι τόνισαν πως έτσι θα υπάρξει τρύπα στο πρόγραμμα υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει πρόσωπο που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τη Μελέτη, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως πως το concept είναι αδιάφορο και κακό για μία καθημερινή εκπομπή, αλλά χωρίς να αποφασίζουν να «χτίσουν» ένα καινούργιο ανταγωνιστικό προϊόν. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» έχει δοθεί μία παράταση στην εκπομπή έως το τέλος του χρόνου, ενώ παράλληλα κάποιοι από τη διοίκηση φαίνεται να υποστηρίζουν την… ανανέωση της θεματολογίας. Βέβαια με τους ρυθμούς που παίρνουν τις αποφάσεις στον ALPHA δεν αποκλείεται όταν… και αν… η εκπομπή επιδιορθωθεί… να μην έχει μείνει κανείς τηλεθεατής… όπως άλλωστε κάνουν και συντελεστές της…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ράδιο Αρβύλα: «Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε», είπε ο Κανάκης

TV Buzz 04.11.2025
Οι «Ράδιο Αρβύλα», η πιο δυνατή ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψαν χθες το βράδυ, 3 Νοεμβρίου, για 19η σεζόν.

Τηλεθέαση: Τι έκαναν στην πρεμιέρα τους Real View και Ράδιο Αρβύλα

Media 04.11.2025
Αντρες εναντίον κοριτσιών! Ποιος νίκησε;

Σοφία Μουτίδου: Υπάρχει πολλή κακοποίηση στο θέατρο, έχω δεχτεί χρόνια bullying και δεν ξέρω γιατί καθόμουν

TV Buzz 04.11.2025
Μας έβριζαν στα θέατρα κανονικά και λέγαμε «έλα μωρέ, έτσι είναι η δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 04.11.2025
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

Η Λότι Μος ντύθηκε... Πάμελα Αντερσον για το Χάλογουιν

Social Χτες
Η μικρότερη αδερφή της Κέιτ Μος εμπνεύστηκε για τη φετινή της μεταμφίεση από την ταινία «Barb Wire»

Στα Χανιά ο Μικ Τζάγκερ: Η δήλωσή του για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής των Rolling Stones βρέθηκε για τρεις ημέρες στα Χανιά της Κρήτης, όπου δεν παρέλειψε να επισκεφτεί διάφορους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι: Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Tabloid Χτες
«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι