E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μόνη της θα μείνει στο τέλος

Δημοσίευση 22/10/2020 | 11:44

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Αν και κάθε μέρα καλεί τους τηλεθεατές υπενθυμίζοντας πως είναι «Ώρα για Μελέτη» τελικά αυτοί… δικαιολογημένα… δεν ανταποκρίνονται επιλέγοντας να δουν άλλες εκπομπές που είναι πιο επίκαιρες, ενημερωτικές και με ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Όπως φαίνεται όμως τα προβλήματα της καθημερινής εκπομπής δεν προκύπτουν μόνο από τους πίνακες τηλεθέασης αλλά και από το εσωτερικό της, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη αποχωρούν από τον ALPHA.

Έως τώρα, πρωί της 22 Οκτωβρίου 2020… γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει στις επόμενες ώρες… έχουν αποχωρήσει τρεις συνεργάτες, σημαντικός αριθμός στη δομή μίας καθημερινής εκπομπής, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερα τα σενάρια ότι… κάτι περίεργο συμβαίνει… και στο εσωτερικό της. Την αρχή έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου, ενώ ακολούθησε ο Ευτύχης Γρυφάκης και πριν από λίγες ημέρες η Κάλλια Καρτσάκη, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως… δεν έκλεισε την πόρτα.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις αποχωρήσαντες συνεχίζουν να μιλούν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν είναι πως για άλλο concept εκπομπής είχαν κληθεί να συνεργαστούν… και άλλο βγήκε στον αέρα, αφού τους έλεγαν για μία μοντέρνα εκπομπή με κοινωνική ματιά και όχι με τα… άπλυτα άλλων εκπομπών με θέματα κονσέρβα και παιγμένα όπως έχει καταλήξει η «Ώρα για Μελέτη».

Βέβαια στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και παρά τα όσα λέγονται ο Νίκος Μάνεσης εξακολουθεί να έχει την ευθύνη της εκπομπής, αλλά πιο… αποστασιοποιημένα ως φυσική παρουσία, καθώς δεν βρίσκεται στο πλατό την ώρα της εκπομπής, όπως γινόταν στην αρχή. Και κάπου εκεί… φαίνεται ότι η διοίκηση συνεχίζει να είναι… αποστασιοποιημένη από την εκπομπή με τη θεματολογία της να βγαίνει από το «καλάθι» και τους τηλεθεατές να συνεχίζουν να φεύγουν από τη συχνότητα του ALPHA μετά το τέλος του «Happy Day». Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς «πηγές» κάποιοι από τη διοίκηση υποστήριξαν ότι πρέπει η εκπομπή να «κοπεί» και η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει ξανά τη late night εκπομπή της, τα «Μεσάνυχτα».

Φαίνεται όμως ότι η πρόταση έπεσε στο κενό αφού κάποιοι τόνισαν πως έτσι θα υπάρξει τρύπα στο πρόγραμμα υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει πρόσωπο που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τη Μελέτη, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως πως το concept είναι αδιάφορο και κακό για μία καθημερινή εκπομπή, αλλά χωρίς να αποφασίζουν να «χτίσουν» ένα καινούργιο ανταγωνιστικό προϊόν. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» έχει δοθεί μία παράταση στην εκπομπή έως το τέλος του χρόνου, ενώ παράλληλα κάποιοι από τη διοίκηση φαίνεται να υποστηρίζουν την… ανανέωση της θεματολογίας. Βέβαια με τους ρυθμούς που παίρνουν τις αποφάσεις στον ALPHA δεν αποκλείεται όταν… και αν… η εκπομπή επιδιορθωθεί… να μην έχει μείνει κανείς τηλεθεατής… όπως άλλωστε κάνουν και συντελεστές της…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας