E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα του με αεροβόλο

Η εξήγηση που δίνει ο γιος

Δημοσίευση 20/10/2020 | 11:47

Ρόδος: Κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα του με αεροβόλο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει στις αρχές Νοεμβρίου 31χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του! Το περιστατικό είχε συμβεί στη Ρόδο πριν από τρία χρόνια και ο κατηγορούμενος τότε αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης για τα οποία μάλιστα η ανακρίτρια Ρόδου και ο εισαγγελέας, είχαν αποφασίσει να παρακολουθήσει σχετικό πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο, ενώ του είχαν επιβάλει και περιοριστικούς όρους οι οποίοι βρίσκονται σε ισχύ έως και σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, όλα έγιναν περίπου στις 18.15 το απόγευμα στις 19 Οκτωβρίου 2017 στο σπίτι όπου διέμενε ο 31χρονος μαζί με τη 51χρονη μητέρα του. Το αεροβόλο όπλο το οποίο φέρεται να κρατούσε ο 31χρονος χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ο 31χρονος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μαζί με τον δικηγόρο του προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος είχε τονίσει μεταξύ άλλων πως όχι μόνο αρνείται τα όσα του καταλογίζονται αλλά ουδέποτε έγινε κάτι από όλα αυτά από εκείνον.


Ειδικότερα ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ δεμένος και έχει άριστες σχέσεις με τη μητέρα του με την οποία διέμεναν και συνεχίζουν να διαμένουν μαζί. Το απόγευμα της ημέρας εκείνης, ο 31χρονος είπε ότι βρίσκονταν στο δωμάτιό του και είχαν μία συζήτηση με τη μητέρα του η οποία κατέληξε σε διαφωνία, για ένα ταξίδι που επρόκειτο να κάνει μαζί με την κοπέλα και φίλους του.

Σε αυτό το ταξίδι η μητέρα του δεν ήθελε να πάει καθώς φοβόταν ότι πιθανώς να αρχίσει να πίνει και πάλι μια και έχει πρόβλημα αλκοολισμού. Τελειώνοντας τη συζήτηση η 51χρονη κινήθηκε να βγει έξω από αυτό και ο 31χρονος έπιασε το αεροβόλο όπλο που κατέχει νόμιμα (είναι και μέλος συλλόγου) για να το καθαρίσει θεωρώντας ότι δεν έχει σκάγι μέσα.

Όμως καθώς πάτησε τη σκανδάλη, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα το ένα και ξεχασμένο σκάγι που υπήρχε μέσα σε αυτό να κατευθυνθεί καταρχάς στην ντουλάπα του δωματίου του και εν συνεχεία εξοστρακίστηκε και χτύπησε τη μητέρα του, που την ώρα εκείνη έβγαινε από το δωμάτιο. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ουδεμία πρόθεση είχε για όλα αυτά και μάλιστα επεσήμανε πως ήταν εκείνος που κάλεσε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε η 51χρονη στο νοσοκομείο. Ο 31χρονος τόνισε ότι είναι αγαπημένοι ως οικογένεια και με τη μητέρα του έχουν άριστες σχέσεις και πως το μόνο του θέμα είναι το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, για τον λόγο αυτό και ο συνήγορός του, ζήτησε να ενταχθεί στο πρόγραμμα ανώνυμων αλκοολικών, αίτημα που έγινε δεκτό με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ενώ του τέθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Η δίκη του θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντας ισχυρίζεται ότι είναι 14% Έλληνας και συγγενής του Μεγάλου Αλεξάνδρου

E-Daily 3.Left Χτες
Νέα εκκεντρική δημοσίευση του στρατηγού Μουχούζι Καϊνερουγκάμπα στο X: αυτοανακηρύσσεται «συγγενής» του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κάρολος για Χάρι και Μέγκαν: Μια μόνο φράση στο Κογκρέσο τους «τελείωσε»

E-Daily 3.Left Χτες
Η «κίνηση ματ» του βασιλιά στην Ουάσιγκτον που κλείνει οριστικά κάθε αμφισβήτηση

Τουρκικό Airbus A400M προς Λιβύη: Πέταξε 700 επιπλέον χιλιόμετρα για να αποφύγει το FIR Αθηνών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πτήση που παράκαμψε τον πιο σύντομο δρόμο προς τη Λιβύη

Ελλάδα στον ΟΗΕ: Απάντησε στην Τουρκία για τα «Τουρκικά Στενά»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αναπ. Μόνιμος Αντιπρόσωπος Ιωάννης Σταματέκος υπενθύμισε ότι η ορθή ορολογία βάσει της Σύμβασης του Μοντρέ είναι απλώς «τα Στενά»

iOS 27: Ποια νέα AI εργαλεία ετοιμάζει η Apple για τις φωτογραφίες σας

E-Daily 3.Left Χτες
Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το iOS 27 θα φέρει ειδική ενότητα AI επεξεργασίας στην εφαρμογή Φωτογραφίες, με παρουσίαση στο WWDC στις 8 Ιουνίου 2026.

Ο Τραμπ απορρίπτει την ιρανική πρόταση: Ο ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν θα παραμείνει μέχρι τη συμφωνία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να άρει τον αποκλεισμό πριν από νέα πυρηνική συμφωνία, προειδοποιώντας ότι η ιρανική οικονομία και οι ενεργειακές υποδομές «ασφυκτιούν

Σύνταξη από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος, είχε απορριφθεί το αίτημα να αναγνωριστούν ένσημά του στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 89χρονος που σήμερα εισέβαλε διαδοχικά στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στο Πρωτοδικείο στη Λουκάρεως είχε κάνει αίτηση στο τμήμα διεθνών συντάξεων καθώς είχε εργαστεί στο εξωτερικό ως μετανάστης, αλλά δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για σύνταξη και από την Ελλάδα

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής