E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καπουτζίδης: Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί θα φύγω κι από τη χώρα αν χρειαστεί

«Όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά»

Δημοσίευση 20/10/2020 | 09:01

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ και αποκάλυψε πως όταν και αν θελήσει να αποκτήσει παιδί και να κάνει οικογένεια θα ταξιδέψει και εκτός συνόρων.

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί. Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά. Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Με φόβισε η ανακάλυψη της σeξουαλικότητάς μου

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη στιγμή που ανακάλυψε τον σeξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Την καραντίνα μου την πέρασα με τον σύντροφο και τη γειτόνισσά μου στην Αίγινα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, την οποία πέρασε στην Αίγινα μαζί με τον σύντροφό του.

«Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό, αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left Χτες
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left Χτες
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left Χτες
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά