E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο από τη Ρόδο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις και οι περιγραφές των γυναικών για όσα βίωσαν

Δημοσίευση 19/10/2020 | 17:41

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο από τη Ρόδο

Έφτασαν τις 17 σήμερα οι μηνύσεις εις βάρος γυναικολόγου – μαιευτήρα ιατρού νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Τέσσερις ακόμη μηνύσεις κατατέθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου από τρείς Ελληνίδες και μια αλλοδαπή, κατοίκους της Ρόδου.

Η υπόθεση, που απεκάλυψε η «δημοκρατική», έχει προσλάβει ασύλληπτες διατάσεις ενώ τα όσα περιγράφονται στις νέες μηνύσεις που υποβλήθηκαν από την δικηγόρο κ. Ευαγγελία Αρνιθενού, που εκπροσωπεί τις μηνύτριες με τον συνάδελφο της κ. Στέλιο Αλεξανδρή, προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

H πρώτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 18χρονη κάτοικο της Ρόδου που διατείνεται ότι επισκέφθηκε τον μηνυόμενο ιατρό την 13η Ιουνίου 2020 και ότι ήταν η πρώτη φορά που εξετάστηκε από γυναικολόγο. Η γυναίκα τονίζει ότι η εξέταση γινόταν με τέτοιο τρόπο που παρέπεμπε σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση.

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε από μια 41χρονη που είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον μηνυόμενο τον Φεβρουάριο 2017. Στην πρώτη της εξέταση και ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη, όπως περιγράφει, ο γιατρός ξεκίνησε την εξέταση αγγίζοντας την σε πολύ ευαίσθητα σημεία που κανένας άλλος γυναικολόγος στο παρελθόν δεν είχε επαφή και που δεν είχαν σχέση με την εξέταση και την ίδια ώρα την ρωτούσε σχετικά με την προσωπική και σeξουαλική της ζωή πράγμα το οποίο θεώρησε ότι θα είχε ίσως σχέση με το γυναικολογικό της πρόβλημα.

Διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο της εξέτασης της έλαβε, όπως λέει, την απάντηση από τον ιατρό ότι προσπαθεί να τη χαλαρώσει.

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε από μια υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας, που διαμένει στη Ρόδο. Όπως εκθέτει την 3η Ιουνίου του έτους 2020 είχε κλείσει ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον μηνυόμενο γυναικολόγο για να κάνει ένα γυναικολογικό τσεκ απ. Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε στο εξεταστήριο και αρχικά της είπε να βγάλει το εσώρουχό της και της υπέδειξε να την εξετάσει στο πίσω κρεβάτι- ειδική καρέκλα. Τότε άρχισε να της κάνει κολπική ψηλάφηση, χωρίς γάντια στην ευαίσθητή της περιοχή, έκανε, όπως υποστηρίζει, περίεργες κινήσεις.

Η τέταρτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 37χρονη η οποία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πέντε μηνών επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να γεννήσει στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Όταν ήταν οκτώ μηνών, γύρω στις 15 Μαΐου του έτους 2020 τον κάλεσε στο τηλέφωνό του και του είπε ότι θέλει να με εξετάσει γιατί είχε πόνους χαμηλά. Την συνόδεψε ο αδελφός της καθόσον λόγω της προχωρημένης δίδυμης κύησης ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε εύκολα να περπατήσει αλλά δεν μπήκε μέσα στο εξεταστήριο λόγω του κορωνοϊού.

Αφού την εξέτασε της είπε ότι τα μωρά της είναι καλά και ότι είναι έτοιμα να γεννηθούν με καισαρική και να προγραμματίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Η γυναίκα συγκινήθηκε που έφθασε η στιγμή επιτέλους που θα δει τα μωρά της και βούρκωσε…

Τη ρώτησε όπως περιγράφει «γιατί κλαις» και του απάντησε «Γιατρέ μου έχω συγκινηθεί» και τότε συνέβη το εξής παράδοξο και ανεξήγητο… «Αρχίζει να μου φιλάει την κοιλιά και συγκεκριμένα με φιλούσε στη μέση της κοιλιάς μου και μου ψιθύριζε ταυτόχρονα «να εδώ είναι το ένα κεφαλάκι του μωρού σου» και ξαφνικά κατεβαίνει πιο χαμηλά στην κοιλιά μου, κοντά στα γεννητικά μου όργανα και άρχισε να με φιλάει αισθησιακά και να μου λέει « Να και εδώ είναι το κεφαλάκι του άλλου μωρού σου»…» υποστηρίζει η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάσαμε έναν άγγελο, θα την ντύσουμε νύφη, λέει ο πατέρας της Χριστίνας που έχασε τη ζωή της στην Ανω Γλυφάδα

Ελλάδα 23.01.2026
Η Χριστίνα «ήταν φοβερή φιλόλογος, αγαπούσε τη δουλειά της» λέει ο πατέρας της

«Κακή ιδέα η σύγκρουση με Τραμπ»: Οι προειδοποιήσεις Μελόνι στους Ευρωπαίους

Κόσμος 23.01.2026
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός κάλεσε τους ηγέτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην αντιμετωπίζουν τον Τραμπ ως «παράλογο» ή «απρόβλεπτο» - Η Ευρώπη έχει κατανοήσει πως έχει φτάσει σε σημείο καμπής και πρέπει να δράσει γρήγορα, λένε διπλωμάτες

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 13χρονης – Συνελήφθησαν 3 νεαροί για αρπαγή ανηλίκου

Ελλάδα 23.01.2026
Η ανήλικη εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη – Είχε αποχωρήσει από το σπίτι της στις 16 Ιανουαρίου

Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο

Αθλητικά Νέα 23.01.2026
Η 23χρονη Τρίνιτι Ρόντμαν υπέγραψε μυθικό συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ετησίως με την Ουάσινγκτον Σπίριτ, αναγκάζοντας το NWSL να αλλάξει τους κανόνες του

Εξαφάνιση Λόρας: Το «μυστήριο Αννα» που κρύβει η 16χρονη από την Πάτρα

Ελλάδα 23.01.2026
Μέχρι στιγμής, οι έρευνες στην Αχαΐα και την Αττική δεν έχουν αποδώσει καρπούς, με το θρίλερ της εξαφάνισης να παραμένει σε πλήρη εξέλιξη

Σοκ στη Euroleague: «Η Ρεάλ αποχωρεί από την Euroleague και πάει στο NBA Europe»

Αθλητικά Νέα 23.01.2026
Προφορική δέσμευση της «βασίλισσας» στο Λονδίνο για το νέο πρότζεκτ αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα

Η Ευρωπαική Ένωση στέλνει 447 γεννήτριες στην Ουκρανία για να μην «παγώσουν» πάνω ένα εκατομμύριο πολίτες

Κόσμος 23.01.2026
Στόχος είναι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε νοσοκομεία, καταφύγια και άλλες κρίσιμες υπηρεσίες

Σε κατάσταση συναγερμού η Πορτογαλία λόγω κακοκαιρίας, τα κύματα θα φτάσουν τα 15 μέτρα

Κόσμος 23.01.2026
Έκλεισαν δρόμοι και σχολεία ενώ περιορίζεται η λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών

Μαρτυρίες φρίκης από τις μυστικές φυλακές της Υεμένης: Απίστευτα βασανιστήρια μέχρι το τέλος

Κόσμος 23.01.2026
«Δεν υπήρχε χώρος για να ξαπλώσεις», είπε ένας πρώην κρατούμενος στο BBC. «Αν κάποιος κατέρρεε, οι άλλοι έπρεπε να τον κρατήσουν ψηλά».

Bενετία: «Καταραμένο» παλάτι του 15ου αιώνα βγήκε στο σφυρί για 20 εκατομμύρια ευρώ ‑ Συνδέθηκε με φρικτά εγκλήματα

Κόσμος 23.01.2026
Ένα ιστορικό παλάτι του 15ου αιώνα στη Βενετία, που σύμφωνα με τους θρύλους είναι «στοιχειωμένο» βγαίνει προς πώληση για 19 εκατομμύρια δολάρια

Ισπανία: Πρώτη έκθεση για τη σιδηροδρομική τραγωδία ‑ Πώς εκτροχιάστηκαν τα τρένα

Κόσμος 23.01.2026
Πρώτα συμπεράσματα των αρμόδιων αρχών για το τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό των δύο τρένων στην Ισπανία - Σπασμένη η ράγα πριν περάσει το τρένο Iryo