E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο από τη Ρόδο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις και οι περιγραφές των γυναικών για όσα βίωσαν

Δημοσίευση 19/10/2020 | 17:41

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο από τη Ρόδο

Έφτασαν τις 17 σήμερα οι μηνύσεις εις βάρος γυναικολόγου – μαιευτήρα ιατρού νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Τέσσερις ακόμη μηνύσεις κατατέθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου από τρείς Ελληνίδες και μια αλλοδαπή, κατοίκους της Ρόδου.

Η υπόθεση, που απεκάλυψε η «δημοκρατική», έχει προσλάβει ασύλληπτες διατάσεις ενώ τα όσα περιγράφονται στις νέες μηνύσεις που υποβλήθηκαν από την δικηγόρο κ. Ευαγγελία Αρνιθενού, που εκπροσωπεί τις μηνύτριες με τον συνάδελφο της κ. Στέλιο Αλεξανδρή, προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

H πρώτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 18χρονη κάτοικο της Ρόδου που διατείνεται ότι επισκέφθηκε τον μηνυόμενο ιατρό την 13η Ιουνίου 2020 και ότι ήταν η πρώτη φορά που εξετάστηκε από γυναικολόγο. Η γυναίκα τονίζει ότι η εξέταση γινόταν με τέτοιο τρόπο που παρέπεμπε σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση.

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε από μια 41χρονη που είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον μηνυόμενο τον Φεβρουάριο 2017. Στην πρώτη της εξέταση και ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη, όπως περιγράφει, ο γιατρός ξεκίνησε την εξέταση αγγίζοντας την σε πολύ ευαίσθητα σημεία που κανένας άλλος γυναικολόγος στο παρελθόν δεν είχε επαφή και που δεν είχαν σχέση με την εξέταση και την ίδια ώρα την ρωτούσε σχετικά με την προσωπική και σeξουαλική της ζωή πράγμα το οποίο θεώρησε ότι θα είχε ίσως σχέση με το γυναικολογικό της πρόβλημα.

Διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο της εξέτασης της έλαβε, όπως λέει, την απάντηση από τον ιατρό ότι προσπαθεί να τη χαλαρώσει.

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε από μια υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας, που διαμένει στη Ρόδο. Όπως εκθέτει την 3η Ιουνίου του έτους 2020 είχε κλείσει ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον μηνυόμενο γυναικολόγο για να κάνει ένα γυναικολογικό τσεκ απ. Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε στο εξεταστήριο και αρχικά της είπε να βγάλει το εσώρουχό της και της υπέδειξε να την εξετάσει στο πίσω κρεβάτι- ειδική καρέκλα. Τότε άρχισε να της κάνει κολπική ψηλάφηση, χωρίς γάντια στην ευαίσθητή της περιοχή, έκανε, όπως υποστηρίζει, περίεργες κινήσεις.

Η τέταρτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 37χρονη η οποία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πέντε μηνών επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να γεννήσει στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Όταν ήταν οκτώ μηνών, γύρω στις 15 Μαΐου του έτους 2020 τον κάλεσε στο τηλέφωνό του και του είπε ότι θέλει να με εξετάσει γιατί είχε πόνους χαμηλά. Την συνόδεψε ο αδελφός της καθόσον λόγω της προχωρημένης δίδυμης κύησης ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε εύκολα να περπατήσει αλλά δεν μπήκε μέσα στο εξεταστήριο λόγω του κορωνοϊού.

Αφού την εξέτασε της είπε ότι τα μωρά της είναι καλά και ότι είναι έτοιμα να γεννηθούν με καισαρική και να προγραμματίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Η γυναίκα συγκινήθηκε που έφθασε η στιγμή επιτέλους που θα δει τα μωρά της και βούρκωσε…

Τη ρώτησε όπως περιγράφει «γιατί κλαις» και του απάντησε «Γιατρέ μου έχω συγκινηθεί» και τότε συνέβη το εξής παράδοξο και ανεξήγητο… «Αρχίζει να μου φιλάει την κοιλιά και συγκεκριμένα με φιλούσε στη μέση της κοιλιάς μου και μου ψιθύριζε ταυτόχρονα «να εδώ είναι το ένα κεφαλάκι του μωρού σου» και ξαφνικά κατεβαίνει πιο χαμηλά στην κοιλιά μου, κοντά στα γεννητικά μου όργανα και άρχισε να με φιλάει αισθησιακά και να μου λέει « Να και εδώ είναι το κεφαλάκι του άλλου μωρού σου»…» υποστηρίζει η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Facebook «πρόδωσε» αρχαιοκάπηλο στα Κύθηρα: Πουλούσε θησαυρούς online

Ελλάδα 09.04.2026
Κατασχέθηκαν αρχαία νομίσματα και όστρακα μινωικής εποχής

Το τελεσίγραφο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Χάρι και η τελευταία επιθυμία πριν ξεψυχήσει

Κόσμος 09.04.2026
Ο Χάρι ήθελε να συζητήσει με τη Βασίλισσα μια «ενδιάμεση» λύση

Βρετανία: Η σοκαριστική ανακάλυψη 250 σκύλων που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες

Κόσμος 09.04.2026
Οι διασώστες κλήθηκαν από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν υπέφεραν άλλο την κατάσταση

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δίπλα στο φέρετρο του πατέρα του για πάνω από 24 ώρες

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Δεν έχει φύγει ούτε για μια στιγμή και σφίγγει το χέρι σε όλους όσους έχουν περάσει από εκεί και υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 10.000

Ο Diddy στο Εφετείο: Πώς προσπαθεί να μειώσει την ποινή του

Κόσμος 09.04.2026
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο ράπερ αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 15 Απριλίου 2028

Με χαμηλές ταχύτητες η πασχαλινή έξοδος: Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς

Ελλάδα 09.04.2026
49.414 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 37.687 προς Λαμία

Κορυφαίος γιατρός καταρρέει, όταν κρίνεται ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσπάθησε να σπρώξει τη σύζυγό του από γκρεμό

Κόσμος 09.04.2026
Ο Κόνιγκ είχε καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της συζύγου του, προκειμένου να αποφύγει το διαζύγιο

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Όχι» της Αστυνομίας σε ΠΑΟΚ κι ΟΦΗ για κατάργηση των «νεκρών» ζωνών

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η Αστυνομία απέρριψε το αίτημα ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για τις «νεκρές» ζώνες κι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό με περιορισμένη παρουσία κόσμου.

«Μεγάλης κλίμακας συσκότιση»‑ Η Βόρεια Κορέα δοκίμασε ηλεκτρομαγνητικά όπλα και βόμβες άνθρακα

Κόσμος 09.04.2026
Πολύ ανησυχητικό το δημοσίευμα του Bloomberg για τις δραστηριότητες της Βόρειας Κορέας

Υπουργός Αμυνας Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ εκλιπαρεί για κατάπαυση πυρός

Κόσμος 09.04.2026
200 νεκροί κατά τις χθεσινές επιθέσεις

Fuel Pass: «Έσπασε» το φράγμα του ενός εκατομμυρίου αιτήσεων ‑ Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Ελλάδα 09.04.2026
Από Μεγάλη Παρασκευή η πλατφόρμα θα δέχεται αιτήσεις χωρίς τη ρύθμιση για το ΑΦΜ

Πρόεδρος Ιράν: Παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Λίβανο

Κόσμος 09.04.2026
Μήνυμα του προέδρου του Ιράν - «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το Λίβανο»