E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο από τη Ρόδο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις και οι περιγραφές των γυναικών για όσα βίωσαν

Δημοσίευση 19/10/2020 | 17:41

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γυναικολόγο από τη Ρόδο

Έφτασαν τις 17 σήμερα οι μηνύσεις εις βάρος γυναικολόγου – μαιευτήρα ιατρού νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Τέσσερις ακόμη μηνύσεις κατατέθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου από τρείς Ελληνίδες και μια αλλοδαπή, κατοίκους της Ρόδου.

Η υπόθεση, που απεκάλυψε η «δημοκρατική», έχει προσλάβει ασύλληπτες διατάσεις ενώ τα όσα περιγράφονται στις νέες μηνύσεις που υποβλήθηκαν από την δικηγόρο κ. Ευαγγελία Αρνιθενού, που εκπροσωπεί τις μηνύτριες με τον συνάδελφο της κ. Στέλιο Αλεξανδρή, προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

H πρώτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 18χρονη κάτοικο της Ρόδου που διατείνεται ότι επισκέφθηκε τον μηνυόμενο ιατρό την 13η Ιουνίου 2020 και ότι ήταν η πρώτη φορά που εξετάστηκε από γυναικολόγο. Η γυναίκα τονίζει ότι η εξέταση γινόταν με τέτοιο τρόπο που παρέπεμπε σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική εξέταση.

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε από μια 41χρονη που είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον μηνυόμενο τον Φεβρουάριο 2017. Στην πρώτη της εξέταση και ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη, όπως περιγράφει, ο γιατρός ξεκίνησε την εξέταση αγγίζοντας την σε πολύ ευαίσθητα σημεία που κανένας άλλος γυναικολόγος στο παρελθόν δεν είχε επαφή και που δεν είχαν σχέση με την εξέταση και την ίδια ώρα την ρωτούσε σχετικά με την προσωπική και σeξουαλική της ζωή πράγμα το οποίο θεώρησε ότι θα είχε ίσως σχέση με το γυναικολογικό της πρόβλημα.

Διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο της εξέτασης της έλαβε, όπως λέει, την απάντηση από τον ιατρό ότι προσπαθεί να τη χαλαρώσει.

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε από μια υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας, που διαμένει στη Ρόδο. Όπως εκθέτει την 3η Ιουνίου του έτους 2020 είχε κλείσει ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον μηνυόμενο γυναικολόγο για να κάνει ένα γυναικολογικό τσεκ απ. Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε στο εξεταστήριο και αρχικά της είπε να βγάλει το εσώρουχό της και της υπέδειξε να την εξετάσει στο πίσω κρεβάτι- ειδική καρέκλα. Τότε άρχισε να της κάνει κολπική ψηλάφηση, χωρίς γάντια στην ευαίσθητή της περιοχή, έκανε, όπως υποστηρίζει, περίεργες κινήσεις.

Η τέταρτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 37χρονη η οποία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πέντε μηνών επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να γεννήσει στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Όταν ήταν οκτώ μηνών, γύρω στις 15 Μαΐου του έτους 2020 τον κάλεσε στο τηλέφωνό του και του είπε ότι θέλει να με εξετάσει γιατί είχε πόνους χαμηλά. Την συνόδεψε ο αδελφός της καθόσον λόγω της προχωρημένης δίδυμης κύησης ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε εύκολα να περπατήσει αλλά δεν μπήκε μέσα στο εξεταστήριο λόγω του κορωνοϊού.

Αφού την εξέτασε της είπε ότι τα μωρά της είναι καλά και ότι είναι έτοιμα να γεννηθούν με καισαρική και να προγραμματίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Η γυναίκα συγκινήθηκε που έφθασε η στιγμή επιτέλους που θα δει τα μωρά της και βούρκωσε…

Τη ρώτησε όπως περιγράφει «γιατί κλαις» και του απάντησε «Γιατρέ μου έχω συγκινηθεί» και τότε συνέβη το εξής παράδοξο και ανεξήγητο… «Αρχίζει να μου φιλάει την κοιλιά και συγκεκριμένα με φιλούσε στη μέση της κοιλιάς μου και μου ψιθύριζε ταυτόχρονα «να εδώ είναι το ένα κεφαλάκι του μωρού σου» και ξαφνικά κατεβαίνει πιο χαμηλά στην κοιλιά μου, κοντά στα γεννητικά μου όργανα και άρχισε να με φιλάει αισθησιακά και να μου λέει « Να και εδώ είναι το κεφαλάκι του άλλου μωρού σου»…» υποστηρίζει η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Βοστώνη: Ανδρας εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενες σκάλες και πέθανε ‑ Αδιάφοροι οι περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Σοκ από το βίντεο που αποτυπώνει τον 40χρονο πατέρα δύο παιδιών να παγιδεύεται στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού

Ιαπωνία: Συνελήφθησαν δύο Αμερικανοί που εισέβαλαν στο κλουβί του viral πιθήκου Punch

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ο ένας μπήκε στον χώρο των πιθήκων ενώ ο άλλος κατέγραφε βίντεο - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας μετά το περιστατικό

Ισπανία: Πυροβολισμοί στο Ελ Εχίδο με δύο νεκρούς και τέσσερις σοβαρά τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ανάμεσα στους τραυματίες δύο ανήλικοι - το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη Δευτέρα

Πάτρα: Βίαιος ξυλοδαρμός γυναίκας – Την χτύπησαν με κοτρώνες και την έριξαν σε χαντάκι

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Οι δράστες έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου της, την χτύπησαν άγρια και της άρπαξαν την τσάντα σε συντονισμένη επίθεση

Τραγωδία στο Περιστέρι: 38χρονος σκοτώθηκε μετά από παράσυρση

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε σημείο με περιορισμένο φωτισμό

Μακελειό σε Ισλαμικό Κέντρο στο Σαν Ντιέγκο: Πέντε οι νεκροί, ανάμεσά τους οι δύο έφηβοι δράστες

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Τα κίνητρα και τις συνθήκες της νέας επίθεσης που συγκλονίζει τις ΗΠΑ ερευνούν οι αρχές

Η κόλαση του Αφγανιστάν: Πουλάνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν ‑ Μωρά πεθαίνουν από πείνα

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η χώρα αντιμετωπίζει πλέον επίπεδα πείνας ρεκόρ

«Πάγωσε» στο παρά πέντε η επίθεση στο Ιράν – «Ή συμφωνία ή ολοκληρωτική επίθεση» λέει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Παρασκήνιο έντονων πιέσεων και διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ουάσιγκτον και Τεχεράνη - Νέα άνοδος του πετρελαίου

Ο Τσίπρας το… πάτησε: «Την άλλη Τρίτη θα ανοίξουμε πανιά σε νέους ορίζοντες»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Θησείου, θα τα πούμε πιο αναλυτικά»

Βορίζια: «Όποιος δεν υπέκυπτε έτρωγε ξύλο της αρκούδας»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Σε τουλάχιστον 40 ανέρχονται τα θύματα

Τραγικός θάνατος για 33χρονη τουρίστρια στην Ινδία: Καταπλακώθηκε από ελέφαντες που «καυγάδιζαν»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Eχει ξεκινήσει λεπτομερής έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας

Βόμβα στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Αποχωρεί ο Γκουαρντιόλα από τη Σίτι στο τέλος της σεζόν

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ποιος είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει