E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου άφησε ανάπηρο το παιδί»

Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας

Δημοσίευση 16/10/2020 | 10:41

«Μου άφησε ανάπηρο το παιδί»

Αρνητική είναι η οικογένεια της μικρής Αλεξίας στο αίτημα του 55χρονου κατηγορούμενου για ποινική διαπραγμάτευση. Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη Αλεξία το Πάσχα του 2019 δέχτηκε μία αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Αρνητική είναι η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, η οποία είχε δεχτεί μία αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας, και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στο αίτημα του 55χρονου κατηγορούμενου για ποινική διαπραγμάτευση.

Πρόκειται για μια διαδικασία, κατά την οποία ο εισαγγελέας αποφασίζει για την ποινή του κατηγορουμένου χωρίς η υπόθεση να πάει στο ακροατήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 55χρονος κατηγορούμενος έχει παραδεχτεί την πράξη του.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, από την πλευρά της, επιμένει και δηλώνει ότι δεν δέχεται το αίτημα που έκανε ο 55χρονος. Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Λουκάς Σαμαρτζής, ο πατέρας της μικρής Αλεξίας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Βάσει ενός καινούριου νόμου μας κάλεσε η εισαγγελέας, να προσχωρήσουμε σε ποινική διαπραγμάτευση της υπόθεσης προκειμένου ο κατηγορούμενος να μην βρεθεί στο δικαστήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει και δεν θα γίνει δεκτό από τη μεριά μας με καμία κυβέρνηση. Θέλει να δικαστεί μέσα σε τέσσερις τοίχους».

Μιλώντας μάλιστα για την κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας, ο κ. Σαμαρτζής δήλωσε πως η κόρη του παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι: «Μου άφησε ανάπηρο το παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Μήτσαινας, ο δικηγόρος της οικογενείας της μικρής Αλεξίας, υπογράμμισε πως οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα δυστυχώς οδηγούν προς το ευμενέστερο τη θέση του κατηγορουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φονική επίθεση στη διασώστρια ΕΚΑΒ στη Σύρο: Τι αποκαλύπτουν οι κάμερες και η καρέκλα που έγινε «όπλο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΕΛΑΣ εξετάζει καρέ-καρέ το βιντεοληπτικό υλικό - ποινική δίωξη σε 41χρονο και σύζυγό του, με απολογία ορισμένη για την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Νέος Κώδικας Ιδιοκτησίας: Τι αλλάζει σε κοινόχρηστα, αποφάσεις και Airbnb στις πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί ριζική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη συνιδιοκτησία από το 1929, με αποφάσεις στο 51%, υποχρεωτική ασφάλιση και ρύθμιση του Airbnb.

Μουντιάλ 2026: Ποιο παιχνίδι της Ισπανίας ερευνήθηκε για στήσιμο – Τι κατέληξαν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η «ρόχα» βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για χειραγώγηση αγώνα της φάσης των ομίλων, με την Επιτροπή Ακεραιότητας της FIFA να αποκλείει τελικά οποιαδήποτε ανωμαλία.

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Βρέθηκαν το κινητό και το πορτοφόλι του – Τι αποκαλύπτουν οι νέες έρευνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετά από συμπληρωματική έρευνα στον χώρο του εγκλήματος, οι αρχές εντόπισαν τα προσωπικά αντικείμενα του 73χρονου ποινικολόγου, ενώ ο 28χρονος Αιγύπτιος κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για απολογία.

Φορολογικά «μπόνους» για συνεπείς: Τι κίνητρα εξετάζονται ενόψει ΔΕΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεγαλύτερες εκπτώσεις φόρου, ταχύτερες επιστροφές ΦΠΑ και νέο καθεστώς επιβράβευσης επιχειρήσεων περιλαμβάνονται στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών ενόψει ΔΕΘ.

Συνελήφθη Αιγύπτιος με χειροβομβίδα – Στόχος ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ντογιάκος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο αλλοδαπός τέθηκε υπό παρακολούθηση από το ελληνικό FBI και συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή της χειροβομβίδας, ενώ η υπόθεση συνδέεται με έγκλειστο σε φυλακή.

Κακοκαιρία στον Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς που καταπλάκωσε διανομέα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η σκαλωσιά σε πολυκατοικία επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη υπέκυψε στους ισχυρούς ανέμους, παρασύροντας έναν διανομέα που περνούσε από το σημείο.

Ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία: Κατέρριψαν drone και βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική πυροβολαρχία στην περιοχή Γιανμπού ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε πολλαπλές απειλές, προστατεύοντας κρίσιμες εγκαταστάσεις διυλιστηρίων.

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

Κόσμος Χτες
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).