E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στην Κω: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του κι έχασε το ένα από τα δίδυμά τους

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης

Δημοσίευση 14/10/2020 | 11:08

Σοκ στην Κω: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του κι έχασε το ένα από τα δίδυμά τους

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου θα φτάσει στις 2 Νοεμβρίου ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης με θύμα μία έγκυο από τη Βουλγαρία και θύτη τον σύντροφό της.

Στις 4 Ιουνίου 2015 ο άνδρας έσυρε με τη βία την 9 μηνών έγκυο σύντροφό του από το σπίτι του πεθερού του, στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Προκειμένου μάλιστα να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, φέρεται να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω. Επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, φέρεται να την έπληξε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς και στο δεξί της πόδι, συγκεκριμένα στο μηρό.

Όταν έφτασαν στο σπίτι που συζούσαν την κλώτσησε στην πλευρά, στο πόδι και τον μηρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokratiki.gr το θύμα υπέστη υπόσφαγμα δεξιού οφθαλμού, εκχύμωση γωνίας δεξιάς κάτω γνάθου, εκχυμώσεις βραχιονίων άμφω, εκχύμωση δεξιού γλουτού και πολλαπλά μικρής διαμέτρου θλαστικά τραύματα από νύσσον όργανο, ήτοι το κατσαβίδι, στον δεξιό μηρό και στην κοιλιακή χώρα.

Λίγες μέρες αργότερα η γυναίκα αισθάνθηκε έντονους πόνους, πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου κατά την εξέταση της από γυναικολόγο, διαπιστώθηκε στο υπερηχογράφημα ότι το ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε, το αγοράκι ήταν νεκρό.

Διαπιστώθηκε επίσης πως βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού, υπεβλήθη σε καισαρική τομή και γέννησε ζωντανό ένα κοριτσάκι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται μάλιστα να την είχε ξαναχτυπήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τι είπε στην απολογία του ο θύτης - Τι είπε ψυχολόγος για το θύμα

Απολογούμενος ενώπιον του Ανακριτή της Κω ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ότι εκδήλωνε πολύ συχνά συμπεριφορές ζηλοτυπίας απέναντί του, ότι δεν τον εμπιστευόταν, ότι η ίδια προκάλεσε με τη χρήση κατσαβιδιού, που βρήκε εντός του αυτοκινήτου του τα θλαστικά τραύματα στην κοιλιά και το πόδι της και ότι εκείνος απλώς τη χαστούκισε στο πρόσωπο.

Ψυχολόγος που εξέτασε το θύμα έκρινε ότι είχε καλή αντίληψη της πραγματικότητας, η εικόνα της ήταν εντός των φυσιολογικών ορίων, ενώ τα συναισθήματά της συμβάδιζαν με τα όσα είχαν προηγηθεί του τοκετού της.

Ο γυναικολόγος επιπλέον κατέθεσε ότι η γυναίκα ήταν πολύ συνεπής στις επισκέψεις για τον καθιερωμένο μηνιαίο έλεγχο της κύησής της και υποβαλλόταν σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Η μητέρα του κατηγορουμένου, κατέθεσε πως η ίδια η εγκυμονούσα σύντροφός του προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό της και τη συνακόλουθη διακοπή της κύησής της.

Όπως είπε μία βδομάδα νωρίτερα είχε και πάλι επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, προκειμένου να απαλλαγεί από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι αγρότες έκλεισαν την εθνική και στο ύψος των Μαλγάρων: Ένταση με οδηγούς, δείτε πού υπάρχουν μπλόκα

Ελλάδα 01.12.2025
Κλειστή από χθες η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Νίκαια Λάρισας και ο Ε65

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στον Κηφισό από τις 07:00 έως τις 10:00 συζητά το υπουργείο Μεταφορών

Ελλάδα 01.12.2025
«Αυτή την περίοδο μετράμε ήδη με drones την ακριβή αποτύπωση αυτού του προβλήματος»

Απεργία 3/12: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Ελλάδα 01.12.2025
Νέες συγκεντρώσεις ενώ συνεχίζονται και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

BBC: Η σφαγή αιγοπροβάτων στην Ελλάδα προκαλεί φόβους για έλλειψη φέτας

Ελλάδα 01.12.2025
Η ευλογιά ενδέχεται να επηρεάσει την παραγωγή

Δικηγόρος για τη 46χρονη που δολοφόνησε την πεθερά της στη Σαλαμίνα: «Απειλούσε εμένα, τα παιδιά μου»

Ελλάδα 01.12.2025
Τα «ανθρωποειδή που ενδύονται τον μανδύα του ηθικού ανθρώπου στο διαδίκτυο, είναι ακραία επικίνδυνες προσωπικότητες που κρύβουν το τέρας που ζει μέσα τους»

Τηλέφωνο για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ελλάδα 01.12.2025
Οι Αρχές σπεύδουν στο σημείο για τις απαραίτητες ενέργειες

Έρχονται τα ρομπότ που λένε τα… κάλαντα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 01.12.2025
Τα ρομπότ θα είναι έτοιμα και για την Πρωτοχρονιά, αφού γίνονται ήδη δοκιμές

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

Ελλάδα 01.12.2025
Οι θαμώνες αντιλήφθηκαν έντονη οσμή υγραερίου και απομακρύνθηκαν πριν σημειωθεί η έκρηξη – Βίντεο από το σημείο της φωτιάς στη Νεάπολη

Τέλος το «δέχομαι μόνο μετρητά»: Από σήμερα όλες οι επιχειρήσεις με IRIS

Οικονομία 01.12.2025
Οι πληρωμές IRIS διασυνδέονται πλήρως με την ΑΑΔΕ