E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφαντος ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στο Λουτράκι

Σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 45χρονη

Δημοσίευση 13/10/2020 | 08:34

Αφαντος ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στο Λουτράκι

Με... μπαλτά ή κάποιο άλλο γεωργικό εργαλείο φέρεται να σκότωσε ο δολοφόνος την 45χρονη Φωτεινή και τον φαρμακοποιό σύντροφό της τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Λουτράκι.

Το κίνητρο, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον έως τώρα, φαίνεται πως ήταν ερωτικό, καθώς δεν λείπει τίποτα από το σπίτι, ενώ τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκαν τα θύματα αποδεικνύει το μένος με οποίο τους επιτέθηκε ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ιατροδικαστική έκθεση η αλλοδαπή είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 42χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά. Τα δυο άτομα ήταν γυμνά και δέχτηκαν την άγρια επίθεση από τον δράστη ο οποίος και αναζητείται. Οι αρμόδιοι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να σκιαγραφήσουν τον τρόπο με τον οποίο τους επιτέθηκε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε αφού πρώτα έκαψε το αυτοκίνητο της αλλοδαπής μασέρ. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής. Από την πινακίδα έφτασαν γρήγορα στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία ξεκίνησαν να αναζητούν. Δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό θέαμα: το ζευγάρι ήταν στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος! Ο δολοφόνος του ζευγαριού βγαίνοντας από το σπίτι είχε φροντίσει να βάλει λουκέτο στην πόρτα και να κλειδώσει.

Έως τώρα βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, πρώην σύντροφος της γυναίκας ο οποίος εκτιμάται ότι επιτέθηκε στο ζευγάρι και τους σκότωσε με απανωτά χτυπήματα. Τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει βρεθεί από τους αρμόδιους αστυνομικούς. Οι έρευνες των αρχών στρέφονται ακόμη και στη Μύκονο, καθώς ο ύποπτος άνδρας εργαζόταν στο νησί των ανέμων περιστασιακά.

Από χθες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του βασικού υπόπτου της διπλής δολοφονίας.

Η τοπική κοινωνία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε το στυγερό εγκλημα κατά δυο ανθρώπων που γνώριζαν αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια. Συγγενείς του άτυχου φαρμακοποιού έφτασαν χθες στο Λουτράκι και ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν. Στη συνέχεια έφυγαν και πάλι για την Βόρεια Ελλάδα όπου και διαμένουν. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη στα χέρια τους την ιατροδικαστική έκθεση που υποδεικνύει πως ο δράστης κατάφερε να δολοφονήσει αρκετά γρήγορα τα δυο άτομα και στη συνέχεια να γίνει...καπνός.

Η 43χρονη παντως ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσεχία – Νότια Αφρική 1‑1: Και οι δύο χαμένοι, και οι δύο ζωντανοί!

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν στη μάχη της πρόκρισης - όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του θρύλου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 83χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με μηχανική υποστήριξη αναπνοής λόγω πνευμονικής λοίμωξης.

Νεκρή για πάνω από 20 ημέρες η 83χρονη στο σπίτι της στη Νικήτη Χαλκιδικής ‑ Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 83χρονη, υπήκοος Γερμανίας με μόνιμη κατοικία στη Νικήτη, βρέθηκε από την κόρη της όταν εκείνη επισκέφθηκε το σπίτι

Μουντιάλ 2026: Οριστικά εκτός με Αϊτή ο Νεϊμάρ – Πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο στο Νιού Τζέρσεϊ

Γονείς καταγγέλλουν αστυνομική έφοδο σε σχολική γιορτή στα βόρεια προάστια ‑ Τι πραγματικά έγινε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έφτασαν 6 μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με 2 περιπολικά

Αρση ναυτικού αποκλεισμού στο Ιράν – Ουάσινγκτον και Τεχεράνη ανοίγουν τους θαλάσσιους διαδρόμους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με εντολή Τραμπ ο ναυτικός αποκλεισμός στα ιρανικά λιμάνια ανήκει επίσημα στο παρελθόν

Ιταλία: 11χρονος ποδηλάτης σκοτώθηκε από απορριματοφόρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγόρι μόλις είχε βγει από το δημοτικό σχολείο

Εφιάλτης στη Βρετανία: Σύζυγος νάρκωνε και εξέδιδε τη γυναίκα του σε σκηνικό «υπόθεσης Πελικό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το θύμα εκτιμά ότι ο αριθμός των εμπλεκομένων μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος, ενδεχομένως ακόμη και εκατοντάδες άτομα

Μυστήριο στο αεροδρόμιο Gatwick: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στις ρόδες αεροσκάφους μετά την προσγείωση

Κόσμος Χτες
Πώς βρέθηκε σορός στο σύστημα προσγείωσης πτήσης από Ταγγέρη - οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό

Αποτροπιασμός στη Βρετανία: 30χρονος πέταξε τρίχρονο νήπιο στους κροκόδειλους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το αγοράκι διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Addenbrooke’s στο Κέιμπριτζ φέροντας σοβαρά τραύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να περιγράφουν την κατάστασή του ως κρίσιμη αλλά σταθερή

Ιταλία: Μητέρα σέρνει στα δικαστήρια Facebook και TikTok για το θάνατο της 12χρονης κόρης της

Κόσμος Χτες
Υποστηρίζει ότι τους τελευταίους μήνες της ζωής της εκτιθόταν συνεχώς σε περιεχόμενο σχετικό με την κατάθλιψη