E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kακοκαιρία στις επόμενες ώρες: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Βροχές και καταιγίδες σε κακοκαιρία εξπρές

Δημοσίευση 12/10/2020 | 15:56

Kακοκαιρία στις επόμενες ώρες: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας ξεκινά η βδομάδα που θα απασχολήσει κυρίως τη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με αρκετές βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός θα χαλάσει από το απόγευμα με έντονα καιρικά φαινόμενα που θα διαρκέσουν ένα 24ωρο και θα πλήξουν τις δυτικές κυρίως περιοχές της χώρας.

Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ αρχικά στο Ιόνιο και από το βράδυ στο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 7 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις που αρχικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ τοπικά, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση με τις εντάσεις τους στο Αιγαίο να φτάνουν τα 7 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 8 με 9 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τη νύχτα προς Τρίτη θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Από αργά το βράδυ και κυρίως μετά τα μεσάνυχτα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι παροδικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

Ελλάδα Χτες
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος Χτες
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου