E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media

«Όλα έχουν το όριο τους»

Δημοσίευση 8/10/2020 | 19:29

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχολίασε μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη την ιστορική απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο πριν ξεκινήσουν την συζήτηση, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που «κυκλοφορούν» στα social media και απεικονίζουν τον ίδιο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, η συνέντευξη έγινε κατ' επιταγή του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόταν.

Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν είχε πάρει συνέντευξη στον Μιχαλολιάκο, ξανά αναγκαστική, το βράδυ τον περίμεναν με ρόπαλα χρυσαυγίτες στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας την συζήτηση τόνισε «Πριν ξεκινήσεις τα σχόλια σου Γιώργο για την συγκεκριμένη απόφαση, θέλω να κάνω εγώ ένα σχόλιο για το βίντεο που μόλις είδαμε, για τα κοινωνικά δίκτυα. Για το Twitter, το Facebook κλπ. Θέλω να πω ότι αυτή είναι η καλή πλευρά που δείξαμε στο ρεπορτάζ. Υπάρχει και μια πλευρά φασίζουσα, στο twitter κατά την γνώμη μου, όπου για παράδειγμα είδα έκπληκτος σήμερα την φωτογραφία μου μαζί με τον Κασιδιάρη από μια συνέντευξη που έγινε κατ' επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν και οπού χαμογελώ την στιγμή που μου λέει ότι "ελπίζω να μην με ξαναβγάλετε σε δυο χρόνια"», τόνισε.

«Έρχεται λοιπόν κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολ, του διαδικτύου, παίρνει την φωτογραφία που εγώ γελάω ειρωνικά όταν ο συγκεκριμένος έλεγε ότι θα τον ξαναβγάλω σε δυο χρόνια και την δημοσιεύει για να υπαινιχθεί ότι εγώ χάϊδευα την Χρυσή Αυγή. Δοθείσης της ευκαιρίας να πω ότι είμαι ο πρώτος που αποκάλεσε "Φύρερ" τον Μιχαλολιάκο, σε μια επίσης αναγκαστική συνέντευξη. στο Alter, όταν ο Μιχαλολιάκος ήρθε με εξώδικο και με την απειλή προστίμων του ΕΣΡ διότι δεν τον βγάζαμε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Κι όταν με ρώτησε γιατί χαμογελώ ειρωνικά μιλούσε για πολιτοφυλακή στην Αθήνα. Και γελούσα ειρωνικά, μου λέει "γιατί γελάτε" και λεω "γιατί έτσι θέλω. Ποιος είσαι εσύ, είσαι ο Φύρερ που θα μου πεις να μην γελάω". Το ίδιο βράδυ δυσκολεύτηκα να φτάσω στο σπίτι μου διότι στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης υπήρχε μια ομάδα χρυσαυγιτών με ρόπαλα. Δεν θα συνεχίσω, αλλά όλα τα πράγματα έχουν το όριό τους», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid 01.07.2025
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid 01.07.2025
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid 01.07.2025
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Tabloid 01.07.2025
«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Marseaux: «Με το που έχασα την μαμά μου έφυγα από το σπίτι» – Η αλήθεια για την σχέση με την αδερφή και τον πατέρα της

Celebrity Stories 01.07.2025
Το τατουάζ που έχει κάνει για την μαμά της, η απώλειά της και ο έρωτας στη ζωή της