E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Έξαλλος ο Αγγελος Μπράτης ούρλιαζε στο πλατό

Για την απρεπή κίνηση του Έντουαρτ

Δημοσίευση 7/10/2020 | 09:10

GNTM: Έξαλλος ο Αγγελος Μπράτης ούρλιαζε στο πλατό

Στο πλατό του GNTM συζητούσαν για τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο κόνσεπτ “εναλλακτικοί γάμοι” και μπροστά στους κριτές στέκονταν η Ίριδα με τον Έντουαρντ.

Οι κριτές παραδέχτηκαν, όπως και ο Έντουαρντ άλλωστε, ότι την Ίριδα την καπέλωσε στο σετ. Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, έβαλε τα κλάματα μπροστά στην επιτροπή, με τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι «θέλω να ανεβάσεις δύο τόνους τη φωνή σου και την προσωπικότητά σου και τα θέλω σου. Είσαι κάτω, είσαι υπό, δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα».

Τον άγγιξε η Βίκυ Καγιά και παραλίγο να λιποθυμήσει

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Άγγελος Μπράτης: «Εγώ ήμουν εκεί οπότε δεν μπορώ να κάνω ότι δεν το είδα αυτό που συνέβη. Έντουαρντ, τη διέλυσες την παρτενέρ σου. Στο φιλί, στον έρωτα τον αμοιβαίο και στο σ@ξ είμαστε χορευτές. Παίρνει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Δεν μπορείς να χορέψεις με κάποιον αν εσύ τον παίρνεις και τον πατάς και τον κάνεις έτσι συνέχεια. Πώς νομίζεις θα βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία άμα τον άλλον τον πετάς κάτω και τον πατάς; Αυτό θα έδειχνε αγάπη;», είπε σε έντονο ύφος ο Άγγελος Μπράτης.

«Μπορώ να πω κάτι;», ρώτησε ο Έντουαρντ και ο Άγγελος Μπράτης απάντησε νευριασμένος: «Όχι, δεν μπορείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social 23.06.2026
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ