E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Ανακοίνωσε ότι παίρνει εξιτήριο με tweet του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2020 | 21:47

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Την αναχώρησή του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) ανακοίνωσε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύονταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed έχοντας διαγνωστεί με Covid-19, συνεχείς διαρροές έφερναν στο φως της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η αμερικανική έκδοση του CNN, επικαλούμενο μια πηγή που έχει γνώση των τηλεφωνικών συνομιλιών που έκανε σήμερα, Δευτέρα 05.10.2020, ο Τραμπ, φέρεται να λέει πως “πρέπει να φύγω από εδώ μέσα”.

Το ρεπορτάζ του CNN επισήμαινε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχεται προειδοποιήσεις πως -από πολιτική άποψη- είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να πάρει άμεσα εξιτήριο. Κι αυτό διότι αν βγει από το νοσοκομείο και τελικά υπάρξει επιδείνωση της υγείας του, τότε αυτό θα είναι κακό… και για την προεκλογική του εκστρατεία, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Πάντως, το CNN αναφέρει πως μέσω τηλεφώνου -τουλάχιστον- ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται “ανεβασμένος” και υγιής…

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Sean Conley, θα κάνει επίσημη ενημέρωση σε λίγα λεπτά (σ.σ. περίπου στις 22:00 ώρα Ελλάδας) για την κατάσταση της υγείας του Πλανητάρχη.

«Θηρίο στο κλουβί» ο Τραμπ!

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, Mark Meadows, πήρε επισήμως θέση νωρίτερα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το πότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στο οποίο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Πριν φτάσουμε ως εδώ, όμως, υπάρχει… παρασκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ απαιτούσε (!) να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ήδη από το απόγευμα της Κυριακής.

“Έχει τελειώσει με το νοσοκομείο”, είπε μια πηγή στο αμερικανικό δίκτυο, ενώ μια άλλη πηγή με γνώση της κατάστασης είπε πως ο Πρόεδρος θεωρεί ότι η εικόνα του στο νοσοκομείο “τον κάνει να δείχνει αδύναμος”.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά την απαίτησή του που δεν έγινε πραγματικότητα, ίσως έγινε ένας… συμβιβασμός και γι’ αυτό ο Τραμπ να… βγήκε για βόλτα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, τόνισε πως η απόφαση για το πότε θα πάρει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ, θα παρθεί αργότερα απόψε, μετά από συζήτηση του Πλανητάρχη με τους γιατρούς του, σημειώνοντας πάντως πως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει να επιδείξει “απίστευτη πρόοδο”.

“Λοιπόν, η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Προφανώς συνεχίζει να βελτιώνεται από τη νύχτα και η υγεία του συνεχίζει να είναι καλύτερη. Οι γιατροί θα κάνουν μια αξιολόγηση της κατάστασης αργότερα σήμερα και μετά ο Πρόεδρος, σε συνεννόηση με τους γιατρούς, θα αποφασίσουν για το αν θα βγει αργότερα σήμερα”, είπε ο Meadows σε μια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “Fox and Friends”.

“Παραμένουμε αισιόδοξοι πως με βάση την απίστευτη πρόοδό του και το πόσο δυνατός είναι απέναντι στην μάχη αυτή απέναντι στον κορωνοϊό, θα πάρει εξιτήριο, αλλά αυτή η απόφαση δεν θα παρθεί παρά αργότερα σήμερα”, προσέθεσε, τονίζοντας ακόμη πως η απόφαση αυτή θα ανακοινωθεί το αργότερο σήμερα το απόγευμα (σ.σ. ώρα ΗΠΑ, δηλαδή ίσως και τα ξημερώματα της Τρίτης, ώρα Ελλάδας).

Όλα αυτά ενώ ήδη έχουν γίνει αποκαλύψεις με βάση τις οποίες ο Τραμπ έχει… βαρεθεί στο νοσοκομείο και λέει ψέματα (!) στους γιατρούς για να βγει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που η θάλασσα στην Τήνο γίνεται καφέ μέσα σε λίγα λεπτά λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Ελλάδα 03.04.2026
Το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε σε time-lapse βίντεο από κάμερα στο λιμάνι του νησιού

ΠΟΥ και Lancet προειδοποιούν ότι η κλιματική κρίση στοιχίζει 10 εκατ. ζωές ετησίως

Κόσμος 03.04.2026
Η αδράνεια απέναντι στην κλιματική αλλαγή στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Οι πρόωροι θάνατοι προκαλούνται από καύσωνες, πυρκαγιές, τοξικούς καπνούς, πλημμύρες και έξαρση λοιμωδών νοσημάτων, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι όσος

Λουτσέσκου: Υπέστη και δεύτερο έμφραγμα σήμερα, βρίσκεται σε κώμα

Αθλητικά Νέα 03.04.2026
Στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας υπέστη και δεύτερη έμφραγμα μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε νωρίτερα

Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα στη κυβέρνηση

Ελλάδα 03.04.2026
Ποιοι απομακρύνονται από τις θέσεις τους

Αδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ό,τι χειρότερο έχει γεννηθεί στο πλανήτη»

Ελλάδα 03.04.2026
«Έχω πει πολλά φορές πως όποιος γνωρίζει από κοντά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τρέχει να φύγει όσο μπορεί γρηγορότερα»

Αποκάλυψη CNN: Το οπλοστάσιο του Ιράν παραμένει αρκετά ισχυρό για να προκαλέσει χάος στην περιοχή

Κόσμος 03.04.2026
Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι περίπου το 50% των εκτοξευτών πυραύλων και χιλιάδες drones παραμένουν λειτουργικά

Παραιτούνται από υπουργοί Κεφαλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος

Ελλάδα 03.04.2026
Τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που έφτασε νωρίτερα στη Βουλή

Τήνος: Η θάλασσα έγινε καφέ μέσα σε πέντε λεπτά ‑ Εντυπωσιακό time‑lapse

Ελλάδα 03.04.2026
To νερό παρέσυρε χώμα και φερτά υλικά από τη στεριά, με αποτέλεσμα τα γαλάζια νερά να αποκτήσουν γρήγορα ένα έντονο καφέ χρώμα

Αυτές είναι οι 8 γέφυρες που απειλεί να ανατινάξει το Ιράν στις χώρες του Κόλπου ως αντίποινα

Κόσμος 03.04.2026
Η Τεχεράνη απειλεί με αντίποινα για τον βομβαρδισμό της ψηλότερης γέφυρας του Ιράν

E.E.: Εξετάζει την επιβολή δελτίου στα καύσιμα ‑ «Πρέπει να προετοιμαστούμε για μακροχρόνια ενεργεια

Κόσμος 03.04.2026
Η Ευρώπη προετοιμάζεται για ένα «παρατεταμένο» ενεργειακό σοκ λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή - Επίτροπος Γιόργκενσεν: Πρόκειται για μια μακρά κρίση, οι τιμές ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές για πολύ μεγάλο διάστημα