E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Ανακοίνωσε ότι παίρνει εξιτήριο με tweet του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2020 | 21:47

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Την αναχώρησή του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) ανακοίνωσε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύονταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed έχοντας διαγνωστεί με Covid-19, συνεχείς διαρροές έφερναν στο φως της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η αμερικανική έκδοση του CNN, επικαλούμενο μια πηγή που έχει γνώση των τηλεφωνικών συνομιλιών που έκανε σήμερα, Δευτέρα 05.10.2020, ο Τραμπ, φέρεται να λέει πως “πρέπει να φύγω από εδώ μέσα”.

Το ρεπορτάζ του CNN επισήμαινε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχεται προειδοποιήσεις πως -από πολιτική άποψη- είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να πάρει άμεσα εξιτήριο. Κι αυτό διότι αν βγει από το νοσοκομείο και τελικά υπάρξει επιδείνωση της υγείας του, τότε αυτό θα είναι κακό… και για την προεκλογική του εκστρατεία, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Πάντως, το CNN αναφέρει πως μέσω τηλεφώνου -τουλάχιστον- ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται “ανεβασμένος” και υγιής…

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Sean Conley, θα κάνει επίσημη ενημέρωση σε λίγα λεπτά (σ.σ. περίπου στις 22:00 ώρα Ελλάδας) για την κατάσταση της υγείας του Πλανητάρχη.

«Θηρίο στο κλουβί» ο Τραμπ!

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, Mark Meadows, πήρε επισήμως θέση νωρίτερα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το πότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στο οποίο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Πριν φτάσουμε ως εδώ, όμως, υπάρχει… παρασκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ απαιτούσε (!) να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ήδη από το απόγευμα της Κυριακής.

“Έχει τελειώσει με το νοσοκομείο”, είπε μια πηγή στο αμερικανικό δίκτυο, ενώ μια άλλη πηγή με γνώση της κατάστασης είπε πως ο Πρόεδρος θεωρεί ότι η εικόνα του στο νοσοκομείο “τον κάνει να δείχνει αδύναμος”.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά την απαίτησή του που δεν έγινε πραγματικότητα, ίσως έγινε ένας… συμβιβασμός και γι’ αυτό ο Τραμπ να… βγήκε για βόλτα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, τόνισε πως η απόφαση για το πότε θα πάρει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ, θα παρθεί αργότερα απόψε, μετά από συζήτηση του Πλανητάρχη με τους γιατρούς του, σημειώνοντας πάντως πως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει να επιδείξει “απίστευτη πρόοδο”.

“Λοιπόν, η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Προφανώς συνεχίζει να βελτιώνεται από τη νύχτα και η υγεία του συνεχίζει να είναι καλύτερη. Οι γιατροί θα κάνουν μια αξιολόγηση της κατάστασης αργότερα σήμερα και μετά ο Πρόεδρος, σε συνεννόηση με τους γιατρούς, θα αποφασίσουν για το αν θα βγει αργότερα σήμερα”, είπε ο Meadows σε μια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “Fox and Friends”.

“Παραμένουμε αισιόδοξοι πως με βάση την απίστευτη πρόοδό του και το πόσο δυνατός είναι απέναντι στην μάχη αυτή απέναντι στον κορωνοϊό, θα πάρει εξιτήριο, αλλά αυτή η απόφαση δεν θα παρθεί παρά αργότερα σήμερα”, προσέθεσε, τονίζοντας ακόμη πως η απόφαση αυτή θα ανακοινωθεί το αργότερο σήμερα το απόγευμα (σ.σ. ώρα ΗΠΑ, δηλαδή ίσως και τα ξημερώματα της Τρίτης, ώρα Ελλάδας).

Όλα αυτά ενώ ήδη έχουν γίνει αποκαλύψεις με βάση τις οποίες ο Τραμπ έχει… βαρεθεί στο νοσοκομείο και λέει ψέματα (!) στους γιατρούς για να βγει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα 25.06.2026
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα 25.06.2026
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος 25.06.2026
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού