E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Ανακοίνωσε ότι παίρνει εξιτήριο με tweet του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2020 | 21:47

Τραμπ σε απόγνωση: «Πρέπει να φύγω από εδώ μέσα!» ‑ Εξιτήριο εντός της ημέρας

Την αναχώρησή του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) ανακοίνωσε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα κι ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύονταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed έχοντας διαγνωστεί με Covid-19, συνεχείς διαρροές έφερναν στο φως της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η αμερικανική έκδοση του CNN, επικαλούμενο μια πηγή που έχει γνώση των τηλεφωνικών συνομιλιών που έκανε σήμερα, Δευτέρα 05.10.2020, ο Τραμπ, φέρεται να λέει πως “πρέπει να φύγω από εδώ μέσα”.

Το ρεπορτάζ του CNN επισήμαινε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχεται προειδοποιήσεις πως -από πολιτική άποψη- είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να πάρει άμεσα εξιτήριο. Κι αυτό διότι αν βγει από το νοσοκομείο και τελικά υπάρξει επιδείνωση της υγείας του, τότε αυτό θα είναι κακό… και για την προεκλογική του εκστρατεία, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Πάντως, το CNN αναφέρει πως μέσω τηλεφώνου -τουλάχιστον- ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται “ανεβασμένος” και υγιής…

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Sean Conley, θα κάνει επίσημη ενημέρωση σε λίγα λεπτά (σ.σ. περίπου στις 22:00 ώρα Ελλάδας) για την κατάσταση της υγείας του Πλανητάρχη.

«Θηρίο στο κλουβί» ο Τραμπ!

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, Mark Meadows, πήρε επισήμως θέση νωρίτερα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το πότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στο οποίο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Πριν φτάσουμε ως εδώ, όμως, υπάρχει… παρασκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ απαιτούσε (!) να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ήδη από το απόγευμα της Κυριακής.

“Έχει τελειώσει με το νοσοκομείο”, είπε μια πηγή στο αμερικανικό δίκτυο, ενώ μια άλλη πηγή με γνώση της κατάστασης είπε πως ο Πρόεδρος θεωρεί ότι η εικόνα του στο νοσοκομείο “τον κάνει να δείχνει αδύναμος”.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά την απαίτησή του που δεν έγινε πραγματικότητα, ίσως έγινε ένας… συμβιβασμός και γι’ αυτό ο Τραμπ να… βγήκε για βόλτα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, τόνισε πως η απόφαση για το πότε θα πάρει εξιτήριο ο Ντόναλντ Τραμπ, θα παρθεί αργότερα απόψε, μετά από συζήτηση του Πλανητάρχη με τους γιατρούς του, σημειώνοντας πάντως πως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει να επιδείξει “απίστευτη πρόοδο”.

“Λοιπόν, η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Προφανώς συνεχίζει να βελτιώνεται από τη νύχτα και η υγεία του συνεχίζει να είναι καλύτερη. Οι γιατροί θα κάνουν μια αξιολόγηση της κατάστασης αργότερα σήμερα και μετά ο Πρόεδρος, σε συνεννόηση με τους γιατρούς, θα αποφασίσουν για το αν θα βγει αργότερα σήμερα”, είπε ο Meadows σε μια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “Fox and Friends”.

“Παραμένουμε αισιόδοξοι πως με βάση την απίστευτη πρόοδό του και το πόσο δυνατός είναι απέναντι στην μάχη αυτή απέναντι στον κορωνοϊό, θα πάρει εξιτήριο, αλλά αυτή η απόφαση δεν θα παρθεί παρά αργότερα σήμερα”, προσέθεσε, τονίζοντας ακόμη πως η απόφαση αυτή θα ανακοινωθεί το αργότερο σήμερα το απόγευμα (σ.σ. ώρα ΗΠΑ, δηλαδή ίσως και τα ξημερώματα της Τρίτης, ώρα Ελλάδας).

Όλα αυτά ενώ ήδη έχουν γίνει αποκαλύψεις με βάση τις οποίες ο Τραμπ έχει… βαρεθεί στο νοσοκομείο και λέει ψέματα (!) στους γιατρούς για να βγει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο χάρτης της φοροδιαφυγής για το 2025: Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές» και οι περιοχές με τη μεγαλύτερη παραβατικότητα

Ελλάδα 21.04.2026
Φοροδιαφυγή εντοπίζουν 1 στους 3 ψηφιακούς ελέγχους από την ΑΑΔΕ

Γερμανία: Κρατούμενη σε φυλακή στο Χαλέπι φέρεται να είναι αγνοούμενη δημοσιογράφος

Κόσμος 21.04.2026
Κρατούμενη σε φυλακή η δημοσιογράφος από τη Γερμανία, Εύα Μαρία Μίχελμαν

Χαϊδάρι: Πτώση της 13χρονης από σχολείο – Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Ελλάδα 21.04.2026
Yποβλήθηκε σε πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση

Πυροβολισμοί στις πυραμίδες Τεοτιουακάν στο Μεξικό: Νεκρή μία τουρίστρια – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Κόσμος 21.04.2026
Ο δράστης αυτοκτόνησε στην Πυραμίδα της Σελήνης, ενώ αρκετοί επισκέπτες τραυματίστηκαν, τρεις σοβαρά.

Εξαιρούνται οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα από τον βιομετρικό έλεγχο, προβληματισμός στην ΕΕ

Ελλάδα 21.04.2026
Δεν θα υποχρεωθούν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα

Χαϊδάρι: Η 13χρονη «έφυγε» από τη ζωή 4‑5 φορές μέσα στο χειρουργείο και την επανέφεραν

Ελλάδα Χτες
Η 13χρονη που έπεσε από τον πρώτο όροφο Γυμνασίου στο Χαϊδάρι υποβλήθηκε σε εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο διάρκειας τεσσάρων ωρών

Καιρός: Ολική μεταβολή από το βράδυ της Τρίτης ‑ Σε ποιες περιοχές θα βρέξει τα επόμενα 24ωρα

Καιρός Χτες
Φθινόπωρο θα θυμίζει το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Βίντεο: Οδηγούσε ανάποδα για 6,5 χιλιόμετρα στην Ιόνια Οδό – «Μπερδεύτηκα», είπε στους αστυνομικούς

Κόσμος Χτες
Ο οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Ιόνιας Οδού και διέσχισε 6,5 χιλιόμετρα

Κεφαλονιά: «Σας παρακαλώ μιλήστε ‑ Υποπτεύομαι τους πάντες», λέει η αδελφή της 19χρονης

Ελλάδα Χτες
Ανοιχτά ερωτήματα για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς - Έκκληση της οικογένειας για αποκαλύψεις