E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ

Ανταποκρίνεται στη θεραπεία ο Αμερικανός πρόεδρος

Δημοσίευση 4/10/2020 | 19:03

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ

Νεότερα για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο προσβεβλημένος από κορωνοϊό, έγιναν γνωστά πριν από λίγο.

Σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής. Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε μήνυμα σε όλους τους Αμερικανούς, μέσα από το νοσοκομείο να τηρούν τις αποστάσεις και να φορούν μάσκα.

Η ιατρική ομάδα που ανέλαβε τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής σε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του. Όπως λένε οι γιατροί, ο Ντόναλντ Τραμπ τα πάει εκπληκτικά, ανταποκρίνεται και όπως είπε η ομάδα αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά θα ξεκινήσουμε διαδικασία ώστε να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Επεισόδια με το οξυγόνο του Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο

Κατά την ενημέρωση, οι γιατροί ενημέρωσαν πως τόσο το πρωί της Παρασκευής, όσο όμως και το Σάββατο, ο Ντόναλντ Τραμπ ένιωθε δυσκολία στην αναπνοή, ενώ παρατηρήθηκε πως το οξυγόνο στο αίμα του έπεσε, με αποτέλεσμα να του χορηγήσουν οξυγόνο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν, πλέον, το οξυγόνο είναι σε πολύ καλά επίπεδα, στο 98%.

Ένας δεύτερος γιατρός έδωσε κάποιες πληροφορίες αναφορικά με την αγωγή που λαμβάνει για τον κορωνοϊό. Όπως είπε, δόθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ μια δεύτερη δόση ρεμδεσιβίρης και φαίνεται πως επανέλαβε πως αν συνεχίσει έτσι ενδεχομένως να του δοθεί εξιτήριο ακόμη και αύριο.

«Ο πρόεδρος ήθελε να μοιραστώ μαζί σας πόσο ευχαριστημένος είναι με την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί» συνέχισε ο θεράπων ιατρός του στρατιωτικού νοσοκομείου Walter Reed.

Βίντεο: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, για ποιο λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται να φορά μάσκα μέσα στο νοσοκομείο, είπε: «Ο πρόεδρος φορά μάσκα όταν είναι ανάμεσά μας. Είναι ο ασθενής και όσο τον έχω υπό παρακολούθηση δεν θα βρεθεί με άλλους ανθρώπους χωρίς μάσκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του

Ποιος είναι ο 15χρονος που «σαρώνει» λαγοκέφαλους και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό αλιείας

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο νεαρός Γιάννης Τσουκτουρίδης από το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκε νικητής στην παιδική κατηγορία, αλιεύοντας 158 λαγοκέφαλους σε μία μόνο εξόρμηση.

Λευκάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει 50χρονη ‑ Αποκολλήθηκε βράχος και έπεσε στο κεφάλι της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί μαζί με την παρέα της τους καταρράκτε στο Νυδρί

Οι Ρώσοι μαλώνουν στα βενζινάδικα ‑ Ελλείψεις καυσίμων πυροδοτούν ομηρικούς καυγάδες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ουρές, τσακωμοί, ξυλοδαρμοί έξω από πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη Ρωσία, καθώς η έλλειψη γίνεται αισθητή

Σαρακίνικο Μήλου: Παραλίγο να πνιγεί γυναίκα που έδωσε μάχη με τα κύματα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η γυναίκα παρασυρόταν επανειλημμένα από τα κύματα ενώ προσπαθούσε να πιαστεί από τους βράχους για να βγει στη στεριά.

«Όσο ήταν ζωντανό εκείνο, θα ήμουν κι εγώ»: Συγκλονίζει η μητέρα που βγήκε ζωντανή από τα ερείπια στη Βενεζουέλα μαζί με το νεογέννητό της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η διάσωσή της άρχισε τη στιγμή που άκουσε τον αδερφό της να φωνάζει το όνομά της - «Είπα στον εαυτό μου: είναι η μόνη μου ευκαιρία, φώναξα με όλες μου τις δυνάμεις» - Δείτε το βίντεο της διάσωσής τους

Τι αλλάζει από τον Ιούλιο στις τιμές των σούπερ μάρκετ ‑ ποια η νέα συμφωνία του Μαξίμου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η κυβέρνηση συμφώνησε με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ να παγώσουν οι τιμές σε ~2.000 προϊόντα για όλο το καλοκαίρι, με νέο κύκλο μειώσεων να προαναγγέλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Αιφνίδιος θάνατος για τη 41χρονη Αννα στα Χανιά – Βρέθηκε νεκρή σε τουριστικό κατάλυμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση - τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα

Αιματοκύλισμα σε fan zone του Μουντιάλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως ανθρωποκτονία

Παραιτήθηκε η Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ ‑ «Η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργεί διέξοδο»

Πολιτική 29.06.2026
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και στην ΕΛΑΣ», ανέφερε υπενθυμίζοντας ομιλία της στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι εισπράττουν πρώτοι τα 150 και ποιοι πρέπει να περιμένουν

Οικονομία 29.06.2026
Σε δύο φάσεις - έως 30 Ιουνίου και έως 31 Αυγούστου - η καταβολή του εφάπαξ ποσού των 150 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.