E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ιστορικός σύλλογος εκτός Basket League

Θλίψη για τον ιστορικό σύλλογο

Δημοσίευση 29/9/2020 | 16:14

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ιστορικός σύλλογος εκτός Basket League

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έκανε γνωστό πως οι συζητήσεις με τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά του Πανιωνίου ναυάγησαν και τόνισε πως το μέλλον του Ιστορικού βρίσκεται εκτός Basket League.

Η δήλωση του Χριστοδουλόπουλου:

“Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν