E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρέσυρε πεζό με το αμάξι της, τον εγκατέλειψε και τελικά ήταν ο πεθερός της

Η γυναίκα τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της επειδή κοιτούσε το κινητό της

Δημοσίευση 22/9/2020 | 11:57

Παρέσυρε πεζό με το αμάξι της, τον εγκατέλειψε και τελικά ήταν ο πεθερός της

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Αγγλία, όταν μια γυναίκα παρέσυρε πεζό με το αυτοκίνητό της επειδή κοιτούσε το κινητό της.

Όμως δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει, αλλά τον εγκατέλειψε τραυματισμένο. Μετά ανακάλυψε πως επρόκειτο για τον πεθερό της αλλά προσπάθησε να κρύψει την ενοχή της.

Τι συνέβη

Μία νεαρή γυναίκα οδηγός δικάστηκε επειδή χτύπησε με το αυτοκίνητό της έναν 61χρονο άνδρα σε διάβαση πεζών και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντάς τον τραυματισμένο.

Το περιστατικό συνέβη στο Λέστερ της Αγγλίας τον Φεβρουάριο του 2018 και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Εκείνη έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν όλοι μαζί για να πάρει φαγητό σε πακέτο και όταν επέστρεφε, ο πεθερός της είχε βγει λίγα λεπτά πριν από την οικία τους για να επισκεφτεί έναν συγγενή, ο οποίος ζούσε κοντά.

Συγκεκριμένα καθώς επέστρεφε στο σπίτι της, χρησιμοποιούσε το κινητό της και πέρασε από τη διάβαση πεζών στο St Peter's Road, Highfields ακριβώς τη στιγμή που ο πεθερός της την διέσχιζε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της.

Του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και του έσπασε την λεκάνη.

Η οικογένειά της αρχικά δεν γνώριζε τι είχε κάνει, αλλά τελικά έμαθε την πράξη της καθώς η αστυνομική έρευνα συνεχίστηκε.

Μάλιστα κατά την διάρκεια του συμβάντος έπαθε ζημιά και το αυτοκίνητό της την οποία φρόντισε να φτιάξει άμεσα ώστε να κρύψει την ενοχή της.

Συνελήφθη και έδωσε κατάθεση 11 ημέρες μετά το ατύχημα, όπου και τελικά αποκάλυψε τι συνέβη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2020. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο η 29χρονη οδηγός Fatheha Begum Abedin κοιτούσε το κινητό της όταν συνέβη το τροχαίο και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία, διέγραψε στην συνέχεια τα μηνύματά της.

Αρχικά υποστήριξε πως δεν το είχε κάνει εκείνη ενώ στην συνέχεια άλλαξε την ιστορία της και είπε πως έχει πάθει μια μικρή απώλεια μνήμης που προκλήθηκε από κρίση άσθματος και δεν θυμόταν το περιστατικό.

Προσπάθησε επίσης να ισχυριστεί ότι η ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητό της προκλήθηκε από κλέφτες που προσπάθησαν να εισέλθουν για να κλέψουν το τηλέφωνό της.

Η εισαγγελέας Joey Kwong είπε ότι η αστυνομία της Leicestershire διαπίστωσε ότι είχε διαγράψει 32 μηνύματα από το τηλέφωνό της και επισκευάστηκε το παρμπρίζ της πριν να το «εξετάσουν» οι αστυνομικοί.

Η Abedin τελικά ομολόγησε την ενοχή της για δύο αδικήματα, τον σοβαρό τραυματισμό από επικίνδυνη οδήγηση και την ψευδομαρτυρία.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου και του πεθερού της.

Καταδικάζοντας την, ο δικαστής Μπράουν είπε: «Οδηγούσατε αυτοκίνητό σας τις πρώτες πρωινές ώρες. Από καθαρή σύμπτωση ο πεθερός σας διέσχισε τον δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Είμαι πεπεισμένος ότι χρησιμοποιούσατε το κινητό σας τηλέφωνο. Συγκρουστήκατε και προκαλέσατε σοβαρό τραυματισμό στον πεθερό σας. Πήγε πάνω από το καπό σας και χτύπησε το παρμπρίζ σας πριν προσγειωθεί στο δρόμο. Δεν σταματήσατε. Δεν προσφερθήκατε να βοηθήσετε. Άλλοι που περνούσαν σταμάτησαν να βοηθήσουν. Συνεχίσατε», ανέφερε.

Ο δικαστής είπε ότι ένας άντρας που είχε παρόμοιο αυτοκίνητο συνελήφθη αρχικά και κρατήθηκε όλη τη νύχτα μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν ήταν εκείνος.

Παράλληλα ο πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι όχι μόνο γνωρίζατε ότι συμμετείχατε σε τροχαίο, αλλά καταβάλλατε μεγάλες προσπάθειες για να καλύψετε την ενοχή σας. Ένας αθώος άνδρας συνελήφθη κατά τη διάρκεια της νύχτας από την αστυνομία ως ύποπτος. Ο πεθερός σου μεταφέρθηκε στο Βασιλικό Ιατρείο του Λέστερ και έμεινε συνολικά 11 ημέρες εκεί. Σήμερα κάθεται στο δικαστήριο και έχει γράψει μια δήλωση στην οποία εκφράζει την αγάπη του για σένα. Έχει ξεκαθαρίσει με τον δικό του τρόπο την θέση του γι’ αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ».

«Εάν σας φυλακίσουμε, πρέπει να λάβω υπόψη το γεγονός ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη περισσότερο πόνο στο θύμα σας. Δεν έχω καμία επιθυμία να του προκαλέσω περαιτέρω πόνο, αλλά έχω ένα δημόσιο καθήκον σήμερα. Κάνατε σχεδόν τα πάντα για να αποφύγετε την ευθύνη έως ότου αναγκαστείτε να ομολογήσετε», κατέληξε.

Η Abedin φυλακίστηκε για έξι μήνες για επικίνδυνη οδήγηση και 12 μήνες για παρακώληση απονομής δικαιοσύνης.

Της απαγορεύτηκε επίσης να οδηγήσει για δύο χρόνια και εννέα μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο