E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγρίνιο: «Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό»

Η μητέρα της ανήλικης περιγράφει την περιπέτεια της κόρης της

Δημοσίευση 17/9/2020 | 21:51

Αγρίνιο: «Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό»

Η μητέρα μιας ανήλικης από το Αγρίνιο περιγράφει την περιπέτεια της κόρης της που λίγο έλειψε να μείνει αβοήθητη όταν λιποθύμησε, εξαιτίας του φόβου μόλυνσης με κορωνοϊό.   

Όπως μεταδίδει το τοπικό agriniopress.gr, το βράδυ της Τρίτης η γυναίκα μαζί με τις δύο της κόρες είχε επισκεφτεί έναν παιδίατρο που διέγνωσε με αμυγδαλίτιδα την 16χρονη κοπέλα. Η ανήλικη είχε ανεβάσει πυρετό και ο γιατρός της έγραψε την κατάλληλη αντιβίωση.   

Μετά την επίσκεψη, η μητέρα μπήκε σε κοντινό φαρμακείο για να αγοράσει το φάρμακο, όταν η 16χρονη που περίμενε ακριβώς έξω από το κατάστημα με την αδελφή της, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε.   

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης, αρκετοί από τους παριστάμενους απέφυγαν να πλησιάσουν φοβούμενοι ότι το κορίτσι νοσεί με κορωνοϊό παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις.   

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ήταν η μητέρα να προσπαθεί να συνεφέρει την 16χρονη μπροστά στους διστακτικούς περαστικούς. Τελικά κατέβηκε από το ιατρείο του ο ίδιος παιδίατρος και μία ακόμη γυναίκα παρενέβη.   

«Ένιωσα πικραμένη και αβοήθητη. Τους φώναζα πως το παιδί δεν έχει κορωνοϊό και δεν με πίστευε κανείς. Το διαβεβαίωσε ακόμη και ο παιδίατρος που κατέβηκε από το ιατρείο του, αλλά δεν πίστευαν. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους ελάχιστους που έσπευσαν σε βοήθεια, μια γυναίκα που κράτησε τα πόδια του παιδιού και έναν νεαρό που ρώτησε αν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό