E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγρίνιο: «Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό»

Η μητέρα της ανήλικης περιγράφει την περιπέτεια της κόρης της

Δημοσίευση 17/9/2020 | 21:51

Αγρίνιο: «Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό»

Η μητέρα μιας ανήλικης από το Αγρίνιο περιγράφει την περιπέτεια της κόρης της που λίγο έλειψε να μείνει αβοήθητη όταν λιποθύμησε, εξαιτίας του φόβου μόλυνσης με κορωνοϊό.   

Όπως μεταδίδει το τοπικό agriniopress.gr, το βράδυ της Τρίτης η γυναίκα μαζί με τις δύο της κόρες είχε επισκεφτεί έναν παιδίατρο που διέγνωσε με αμυγδαλίτιδα την 16χρονη κοπέλα. Η ανήλικη είχε ανεβάσει πυρετό και ο γιατρός της έγραψε την κατάλληλη αντιβίωση.   

Μετά την επίσκεψη, η μητέρα μπήκε σε κοντινό φαρμακείο για να αγοράσει το φάρμακο, όταν η 16χρονη που περίμενε ακριβώς έξω από το κατάστημα με την αδελφή της, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε.   

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης, αρκετοί από τους παριστάμενους απέφυγαν να πλησιάσουν φοβούμενοι ότι το κορίτσι νοσεί με κορωνοϊό παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις.   

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ήταν η μητέρα να προσπαθεί να συνεφέρει την 16χρονη μπροστά στους διστακτικούς περαστικούς. Τελικά κατέβηκε από το ιατρείο του ο ίδιος παιδίατρος και μία ακόμη γυναίκα παρενέβη.   

«Ένιωσα πικραμένη και αβοήθητη. Τους φώναζα πως το παιδί δεν έχει κορωνοϊό και δεν με πίστευε κανείς. Το διαβεβαίωσε ακόμη και ο παιδίατρος που κατέβηκε από το ιατρείο του, αλλά δεν πίστευαν. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους ελάχιστους που έσπευσαν σε βοήθεια, μια γυναίκα που κράτησε τα πόδια του παιδιού και έναν νεαρό που ρώτησε αν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο». 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Κυλλήνη: 23χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 24χρονο ‑ Του έριξε μαχαιριά στην καρδιά

Ελλάδα Χτες
Το έγκλημα σημειώθηκε σε χωράφι που εργάζονταν θύτης και θύμα

ΗΠΑ: Τεράστιες ποσότητες τροφίμων που θα τάιζαν εκατομμύρια σαπίζουν σε αποθήκες

Κόσμος Χτες
Τεράστιες ποσότητες τροφίμωνπου θα τάιζαν εκατομμύρια σαπίζουν μέσα σε αποθήκες λόγω περικοπών στην ανθρωπιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ τα «βάζει» τώρα με τον Μπρους Σπρίνγκστιν

Κόσμος Χτες
«Ατάλαντος, κόπανος, πιο χαζός από κοτρόνα»

Πώς έδρασε η «σπείρα» που έκλεψε 30.000 ευρώ μέσα από ΙΧ

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή 30.000 ευρώ από το εσωτερικό οχήματος.

Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Φινλανδία: Αναφορές πως δεν υπάρχουν επιζώντες

Κόσμος Χτες
Δυστύχημα στον αέρα στη Φινλανδία. Αγνωστο εάν υπάρχουν επιζώντες.

Καιρός: Πoιες μέρες ανεβαίνει η θερμοκρασία ‑ Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Καιρός Χτες
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Αναστασίας Τυρσάκη, θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Αγριο περιστατικό κακοποίησης ζώου στον Κολωνό

Ελλάδα Χτες
Γάτα βρέθηκε αποκεφαλισμένη

Τζο Μπάιντεν: Διαρροή ηχητικών από το 2023 έδειξε πως δεν θυμόταν πότε πέθανε ο γιος του

Κόσμος Χτες
Ο Τζο Μπάιντεν δεν είχε τη διαύγεια να διεκδικήσει νέα θητεία ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εντοπίστηκε μαύρη τρύπα που περιπλανιέται στον γαλαξία μας – Πόσο απέχει από τη Γη

Tech + Science Χτες
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η μαύρη τρύπα σχηματίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια από την κατάρρευση ενός τεράστιου άστρου και έκτοτε ταξιδεύει μόνη στον Γαλαξία

Αλιμος: Η γιαγιά γνωριζόταν με τον άνδρα που άρπαξε το βρέφος

Ελλάδα Χτες
Εντοπίστηκαν μαζί από κάμερες σε άλλο σούπερ μάρκετ

Πεύκη: Του έσκασαν το λάστιχο, τον παρακολούθησαν και του άρπαξαν 30.000 ευρώ

Ελλάδα Χτες
Οι δράστες παρακολούθησαν τη διαδρομή του μέχρι να φτάσει σε βουλκανιζατέρ