E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη on camera για την σύλληψη στο Μεξικό

«Μας είχαν σε ένα κελί στο Μεξικό χωρίς νερό και φαγητό»

Δημοσίευση 17/9/2020 | 08:31

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη on camera για την σύλληψη στο Μεξικό

Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την άσχημη περιπέτειά του και την κράτησή του στα κρατητήρια του Μεξικού, επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα μαζί με τα άλλα τρία μέλη του τηλεοπτικού του συνεργείου και μίλησε στο protothema.gr κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τις απάνθρωπες καταστάσεις που έζησε κατά την παραμονή του στο Μεξικό.

«Ο προορισμός ήταν να πάμε Μεξικό να κάνουμε γυρίσματα και να περάσουμε καλά. Κατεβήκαμε στο Μεξικό κι εκεί εγώ έχω ένα φίλο Μεξικανό που τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, δήλωσα τη διεύθυνσή του, το ονοματεπώνυμό του και τους είπα ότι θα μείνω εκεί. Το ένα το παιδί από την ομάδα μας, από το συνεργείο έχει συγγενείς στο Μεξικό.

Αυτοί δεν δεχόντουσαν ότι εγώ θα μείνω σε ένα φίλο μου και με ρωτούσαν σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνω. Εγώ τους εξηγούσα ότι δεν υπάρχει ξενοδοχείο κι ότι θα μείνω σε ένα φίλο μου κι αυτοί δεν το δεχόντουσαν. Εν τω μεταξύ, όλη η ομάδα είχαμε κάνει τεστ για κορωνοιό και ήμασταν όλοι αρνητικοί», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης και συνεχίζει:

«Στη συνέχεια, μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα ρολόγια, τα ρούχα, τα πάντα κι ότι είχαμε μαζί μας και μας πήγαν σε ένα γραφείο. Μείναμε με μια βερμούδα κι ένα φανελάκι σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεπαν να μιλήσουμε σε κανέναν, ούτε στην πρεσβεία. Δεν μας έδιναν ούτε νερό, ούτε φαγητό και αρχίσαμε να νευριάζουμε και τους ρωτούσαμε: «Γιατί μας συλλάβατε, κάναμε κάτι»; Μας έκλειναν την πόρτα χωρίς να δίνουν απαντήσεις στις απορίες μας. Μας χλευάζανε, μας έδιναν ένα τηλέφωνο για ένα λεπτό και ο αριθμός έβγαινε με απόκρυψη και πέρναμε τους δικούς μας τηλέφωνο, τα ξημερώματα και τους λέγαμε ότι είμαστε στη φυλακή. Μείναμε τρεις νύχτες, απαράδεκτη συμπεριφορά, καταπάτηση δικαιωμάτων. Για να πάρουμε τηλέφωνο έπρεπε να τσακωθούμε. Εγώ έκατσα τέσσερις μέρες εκεί και πήρα δυο τηλέφωνα που είχαν διάρκεια ένα λεπτό γιατί δεν με άφηναν.

Κάποια στιγμή, μας είπαν ότι φεύγετε αλλά δεν θα συνεχίσετε στη Βραζιλία, θα πάτε Φρανκφούρτη. Και τελευταία στιγμή, μας δίνουν τα εισιτήρια και μας λένε Αθήνα.

Τότε γυρίζω και του λέω: « Γιατί να πάω Αθήνα, εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Με ρωτήσατε εμένα που θέλω να πάω; Τι είμαι πακέτο»; Και τελικά, μας έστειλαν Αθήνα με το έτσι θέλω. Τότε τους είπαμε κι εμείς ότι δεν μπαίνουμε στο αεροπλάνο, χωρίς να μαλώσουμε. Δεν μαλώσαμε με κανέναν πιλότο κι επίτηδες δεν μπήκαμε μέσα στο αεροπλάνο.

Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια μέσα στο κελιά τους. Είδαμε απίστευτες καταστάσεις εκεί στα κρατητήρια του Μεξικού. Οι άνθρωποι εκεί δεν πάνε καλά.

Πήραν το εισιτήριό μου που ήταν για Ρίο Ντε Τζανέιρο-Ελλάδα και το μετέτρεψαν Μεξικό-Φρανκφούρτη. Εγώ το πλήρωσα το εισιτήριό μου», καταλήγει ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Kim Kardashian: Γιατί απομακρύνεται από το όνειρο της Νομικής

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Απογοητευμένη η Kim Kardashian μετά τις εξετάσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Viral το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι από την Πάτμο – Το ζουμ στους κοιλιακούς «φέτες» που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο «νησί της Αποκάλυψης» παρέα με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζοντας στόρι που έγιναν αμέσως viral.

Φινάλε για το Happy Day: Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και τι είπε η Τσιμτσιλή στο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε δύο στενούς συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αννα Βίσση: Τι έκανε για τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το ΟΑΚΑ

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ και έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα της.

Η Μαντόνα αφήνει αιχμές για τον Σον Πεν στο νέο της τραγούδι: Δεν ήταν γραφτό να κρατήσει, νιώθεις απειλή από εμένα αλλά δεν το παραδέχεσαι

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια δεν κατονομάζει τον πρώην σύζυγό της στο «Bizarre» ωστόσο περιγράφει έναν σταρ του Χόλιγουντ με βαθιά μπλε μάτια, με τους θαυμαστές της να υποστηρίζουν πως πρόκειται για τον ηθοποιό

Λιούις Χάμιλτον: Η σπάνια αναφορά στην Κιμ Καρντάσιαν που ξεσήκωσε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σταρ της Ferrari ρωτήθηκε αν η προσωπική του ζωή τον έχει κάνει πιο ευτυχισμένο