E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Κύριος ύποπτος είναι ο πρώην ατζέντης και εραστής της

Δημοσίευση 16/9/2020 | 13:23

Μπαλαρίνα των Μπολσόι πιθανόν δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και το πτώμα της διαλύθηκε σε οξύ

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής μπαλαρίνας των διάσημων μπαλέτων Μπολσόι της Ρωσίας πριν από έξι χρόνια, με τις τοπικές Αρχές να πιστεύουν πλέον ότι η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε και τα κομμάτια της σορού της «διαλύθηκαν σε θειικό οξύ», ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος της.

Σύμφωνα με την Daily Star, που επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ, Ρώσοι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, που από την αρχή κιόλας της έρευνας πίστευαν ότι είχε πέσει θύμα κάποιου βίαιου εγκλήματος.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η Ντεμίνα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του φωτογραφίες σεξουαλικής φύσης της άτυχης νεαρής και την εκβίαζε. Κύριος ύποπτος θεωρείται ο Μαλκάζ Ντζαβόεβ, πρώην ατζέντης και φερόμενος εραστής της χορεύτριας, ο οποίος το διάστημα πριν την εξαφάνισή της δεχόταν υπέρογκα ποσά από εκείνη. Ο Ντζαβόεβ συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα, έχοντας προηγουμένως εκδοθεί στη Ρωσία από τη Γερμανία όπου είχε διαφύγει, και πρόσφατα ξεκίνησε να εκτίει ποινή κάθειρξης 5,5 ετών για απάτη στη χώρα του.

Μια πηγή από την αστυνομία είπε πρόσφατα στην Κομσομόλσκαγια Πράβντα ότι ο Ντζαβόεβ εκμυστηρεύτηκε σε αδιευκρίνιστο άτομο πως το πτώμα της Ντεμίνα «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ», ενώ τα υπολείμματα πετάχτηκαν πιθανώς σε ένα πηγάδι, κοντά σε μια λίμνη.

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή «βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας». «Το θειικό οξύ δεν διαλύει τελείως τα πάντα. Λογικά θα έχουν διατηρηθεί ορισμένα θραύσματα οστών. Εμείς πρέπει να τα εντοπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Ντζαβόεβ, μαζί με τον πατέρα του, είχαν αγοράσει θειικό οξύ από βιομηχανική πηγή, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, Γελένα Ντεμίνα, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Οι ερευνητές μου είπαν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο φονιάς τη σκότωσε και μετά διαμέλισε το πτώμα. Μετά διέλυσε τα κομμάτια σε οξύ».

Λίγο πριν την εξαφάνισή της 25χρονης, ο Ντζαβόεβ την είχε πείσει να έρθει μαζί του στη Μόσχα για να χορέψει σε ένα νάιτκλαμπ για ένα γκρουπ επιχειρηματιών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι την δολοφόνησε στις 20 Αυγούστου σε ένα διαμέρισμα και ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική αύξηση της τιμής του χρυσού – Για πρώτη φορά ξεπερνά τα 4.000 δολάρια ανά ουγγιά

Οικονομία 08.10.2025
Το πολύτιμο μέταλλο έφθασε τις 4.001,11 δολάρια ανά ουγγιά κατά την έναρξη των συναλλαγών στις αγορές της Ασίας.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε ξεκινά να διατίθεται ‑ Πού θα κυμανθούν οι τιμές στα νησιά

Οικονομία 08.10.2025
Οι εκτιμήσεις της αγοράς - Συστάσεις για προσοχή στις απάτες

Σκληρό «παζάρι» στην Αίγυπτο για τη Γάζα – ΗΠΑ, Κατάρ και Τουρκία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Κόσμος 08.10.2025
Εντατικές επαφές στο Σαρμ ελ Σέιχ με τη συμμετοχή Ηνωμένων Πολιτειών, Κατάρ και Τουρκίας για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα

Έκρηξη στην ντισκοτέκ Jacky.O στη Μιχαλακοπούλου

Ελλάδα 08.10.2025
Κατέρρευσε η πρόσοψη της ντισκοτέκ, υλικές ζημιές σε ένα όχημα

Λιβαδειά: Ένταση με αγρότες – Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, «περικύκλωσαν» τον Κώστα Τσιάρα

Ελλάδα Χτες
Μετά από διαπραγματεύσεις, επιτράπηκε η στάθμευση των τρακτέρ έξω από το διοικητήριο, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση.

Λήξη «συναγερμού», δεν αποσύρεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς – Τι αφορούσε η πολυαναμενόμενη «second decision»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αγωνία τέλος για τα εκατομμύρια των οπαδών του ΛεΜπρόν Τζέιμς ανά τον κόσμο και γενικότερα τους οπαδούς του

Πότε «πέφτει» η Black Friday 2025

Ελλάδα Χτες
«Κλείδωσε» η μέρα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο υβρίδιο λύκου‑σκύλου στην Ελλάδα

Ελλάδα Χτες
Για πρώτη φορά, ένα υβρίδιο λύκου-σκύλου επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα