E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κρυφά» με κορωνοϊό οι Μπέκαμ: Διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις

Από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο και από εκεί στο Μαϊάμι

Δημοσίευση 8/9/2020 | 09:50

«Κρυφά» με κορωνοϊό οι Μπέκαμ: Διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο νέος κορωνοϊός, είναι η νόσος των... σελέμπριτι! Πρόκειται για έναν ιό που μεταδίδεται κυρίως με την έντονη κοινωνική ζωή και αν κάποιοι συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και μετακινούνται με άνεση από το ένα μέρος στο άλλο, σε συχνότητα -πολύ πιο- πάνω από τον μέσο όρο, είναι σίγουρα οι διάσημοι και όσοι συμμετέχουν σε όλο αυτό το σύστημα παγκοσμίως.

Στη λίστα των σελέμπριτι περιλαμβάνονται -αν μη τι άλλο- ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο, το διάσημο ζευγάρι όχι απλώς κόλλησε τον νέο κορωνοϊό, όχι απλώς νόσησε, αλλά μέχρι να εκδηλώσουν συμπτώματα είχαν ταξιδέψει τη μισή υφήλιο και είχαν λάβει μέρος σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, καθιστώντας τους εαυτούς τους «σούπερ μεταδότες».

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι και η διάσημη σταρ της ποπ σύζυγός του, παραβρέθηκαν σε μεγάλο πάρτι στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Εκεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, κόλλησαν τον νέο κορωνοϊό.

Από το Λος Άντζελες πέταξαν στη Βρετανία, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιους τους, Μπρούκλιν. Δεν κάθισαν ούτε μία ημέρα, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε υποχρεώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι. Μετέβησαν λοιπόν ξανά στις ΗΠΑ, μαζί με όλη την οικογένεια.

Ο Ντέιβιντ ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο, αντάλλαξε φιλιά, αγκαλιές και χειραψίες με οπαδούς και αξιωματούχους της περιοχής του Μαϊάμι.

Λίγο αργότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του άρχισαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού. Ο Ντέιβιντ αισθάνθηκε πρώτος αδιαθεσία και ακολούθησε η Βικτώρια, η οποία παρουσίασε πανόλαιμο και πυρετό.

Το διάσημο ζευγάρι δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Είναι δε, άδηλο πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν από την έντονη κινητικότητα του ζεύγους. Τόσο ο Ντέιβιντ όσο και η Βικτώρια είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως μεταδίδεται ταχύτατα ο νέος κορωνοϊός, καθώς μέχρι αν εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα, ο φορέας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι πάσχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες