E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

39χρονος πήγε στην εργασία της συζύγου του και την χτύπησε

«Το τελευταίο διάστημα κοιμάμαι στο μαγαζί γιατί φοβάμαι να πάω σπίτι»

Δημοσίευση 26/8/2020 | 11:39

39χρονος πήγε στην εργασία της συζύγου του και την χτύπησε

Επισκέφτηκε τη σύζυγό του στον χώρο εργασίας της και τη χτύπησε. Χρηματική ποινή 30 ημερησίων μονάδων προς δύο ευρώ ημερησίως επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες σε 39χρονο υπήκοο Αλβανίας για πρόκληση όλως ελαφράς σωματικής βλάβης στην 34χρονη σύζυγό του.

Στην περίπτωση που δεν καταβάλει τη χρηματική ποινή, ο καταδικασθείς απειλείται με ποινή φυλάκισης 30 ημερών, ενώ αν υποπέσει εκ νέου σε παρόμοιο αδίκημα, τότε το δικαστήριο τον προειδοποίησε ότι η ποινή που προβλέπονται είναι φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους όπως αναφέρει το taxydromos.gr.

Ο 39χρονος συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Νοτίου Πηλίου μετά από μήνυση της συζύγου του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Αυτόφωρο.


Στο δικαστήριο η σύζυγός του είπε ότι κάθε μέρα αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Σημείωσε ότι προχθές την επισκέφτηκε και στο μαγαζί όπου εργάζεται και τη χτύπησε μπροστά στους συναδέλφους της και στη μικρή της κόρη.

«Με χτύπησε στον ώμο και στο χέρι», υπογράμμισε, όμως δεν είχε να προσκομίσει στο δικαστήριο ιατρικό πιστοποιητικό που να επιβεβαιώνει τη σωματική βλάβη.

Η παθούσα υπογράμμισε ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό και τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα κοιμάται στο μαγαζί γιατί φοβάται να πάει σπίτι.

Σημείωσε ότι με τον σύζυγό της είναι μαζί δεκαπέντε χρόνια, έχουν τρία παιδιά και ότι ποτέ στο παρελθόν ο 39χρονος δεν έχει ξαναδικαστεί για παρόμοιο αδίκημα. Για την αφορμή του τσακωμού είπε ότι μάλωσαν για το αυτοκίνητο και την άδεια οδήγησης.

Από την πλευρά του ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του δεν πηγαίνει σπίτι εδώ και δύο εβδομάδες. Υποστήριξε ότι επιστρέφει από την εργασία της στις 6 τα ξημερώματα την ώρα που εκείνος πηγαίνει στη δουλειά ενώ η δουλειά της τελειώνει νωρίτερα.

Την ημέρα του επεισοδίου ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του δεν πήγε καθόλου στο σπίτι ούτε για τα παιδιά.

Παραδέχτηκε ότι επισκέφτηκε την 34χρονη στο μαγαζί και ότι τη σφαλιάρισε και είπε ότι αυτό ήταν λάθος του. Ωστόσο, σημείωσε ότι αυτό δεν έχει συμβεί άλλη φορά.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε τη μετατροπή της κατηγορίας από ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη με το σκεπτικό ότι από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η συνεχής άσκηση βίας. Η πρόταση του εισαγγελέα έγινε αποδεκτή και το δικαστήριο διέκοψε για την ποινή και αργά το μεσημέρι ανακοίνωσε την απόφασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο