E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ισραήλ: 16χρονη φέρεται να βιάστηκε από 30 άνδρες σε ξενοδοχείο

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»

Δημοσίευση 21/8/2020 | 08:26

Ισραήλ: 16χρονη φέρεται να βιάστηκε από 30 άνδρες σε ξενοδοχείο

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ισραήλ η σοκαριστική υπόθεση του φερόμενου ομαδικού βιασμού μιας 16χρονης από 30 άνδρες σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης Ελιάτ, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Σύμφωνα με την Guardian, η τοπική αστυνομία έχει εκκινήσει έρευνα και μέχρι στιγμής έχουν γίνει 2 συλλήψεις για την υπόθεση, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές για την ταυτοποίηση περαιτέρω υπόπτων.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη αναφορές σε ισραηλινά ΜΜΕ, ένας από τους υπόπτους ισχυρίστηκε ότι περίπου 30 άνδρες έκαναν σeξ με την ανήλικη κοπέλα, ωστόσο επέμεινε ότι δεν υπήρξε βιασμός. Παρόλο που οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, τοπικά media μεταδίδουν ότι η «επίθεση» έλαβε χώρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με κάποιους άνδρες να συμμετέχουν σε αυτόν και άλλους να καταγράφουν τις κτηνώδεις πράξεις με τα κινητά τους.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σχολιάζοντας την υπόθεση και ζήτησε οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών τη χώρας, Ιτζίκ Σμούλι, είπε ότι οι Ισραηλινοί πόλίτες έχουν καθήκον να καταπολεμήσουν τις νοοτροπίες που επιτρέπουν «τόσο σοκαριστικές υποθέσεις» να συμβαίνουν.

Το περιστατικό στο Ελιάτ φέρεται να συνέβη στις 12 Αυγούστου και το θύμα κατέφυγε στην αστυνομία δύο μέρες αργότερα.

Η Όφρα Σιμπόνι, δικηγόρος ενός εκ των υπόπτων, είπε ότι ο 27χρονος εντολέας της παραδέχεται ότι ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την επίμαχη βραδιά. «Ο νεαρός συνεργάζεται με τους ερευνητές, αρνείται όσα του αποδίδονται και παρουσίασε την δική του εκδοχή των γεγονότων» είπε η Σιμπόνι στην Haaretz.

Εκπρόσωπος των ισραηλικών δικαστηρίων είπε στην Guardian ότι οι ακροάσεις για την υπόθεση θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν θα ανακοινώνονται στο κοινό. Ομάδες υπεράσπισης των δικαιωμάτων της γυναίκας στο Ισραήλ προγραμματίζουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της χώρας σήμερα το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο