E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο για την εκπομπή Τράγκα‑Χρυσής Αυγής

Τηλεόραση όπως τη φαντάστηκες...

Δημοσίευση 9/4/2013 | 00:00

Θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο για την εκπομπή Τράγκα‑Χρυσής Αυγής

Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.

Ο Χρήστος Παππάς κατηγόρησε -μέσω ΣΚΑΪ- το Μega και αιτιολόγησε τη «συνειδητή απώλεια ούρων» κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το κανάλι ως πράξη «εξίσου καταδικαστέα» με το παίξιμο ξένων τηλεοπτικών σειρών τη μέρα εθνικής μας επετείου.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξήγησε πως τα 2,5 εκατομμύρια μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα θα απομακρυνθούν από μόνοι τους σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κατατροπώσει τους σημερινούς «Γερμανοραγιάδες κυβερνώντες».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, από την πλευρά του, απέδωσε το κοπλιμέντο Τράγκα περί βελτίωσής του στον επικοινωνιακό τομέα στην ικανότητά του να αυτοβελτιώνεται.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Έλληνες, λέγοντας ότι χαράδρες δεν έχει μόνο ο Ταΰγετος, αλλά και πολλά βουνά της Μακεδονίας, από την οποία και κατάγεται!

Την ώρα της εκπομπής έγινε χαμός στο Twitter, με τις οργισμένες αντιδράσεις να κυριαρχούν. «Ο Τράγκας όταν τελειώσει η εκπομπή θα κατουρήσει έξω από τον ΣΚΑΪ», «Ο Τράγκας πήρε την εκπομπή του Σούλη. Μέχρι στιγμής έχει μόνο 4 τούβλα. Ας γκρεμίσει κάποιος αυτό το σπίτι ΤΩΡΑ», «Τώρα που ο Τράγκας ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα του τηλεκοντρόλ σου, κατάλαβες γιατί αυτοί που τον έβλεπαν από πριν είναι φασίστες;», «Ο Τράγκας ξεπλένει την ΧΑ και συγκρίνει την κλίση της στις εκπομπές του με την αβάντα του, προεκλογικά, στον ΣΥΡΙΖΑ.Θεωρία δύο άκρων...» είναι μερικά από τα οργισμένα tweets.

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, όμως, σχολίασε στο Twitter: «Τέσσερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, χωρίς πολιτικό αντίλογο, για να αποδειχθεί η απόλυτη απουσία απαντήσεων... Θλίψη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας