E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: Ματαιώθηκε η συναυλία Αργυρού με παρέμβαση του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/8/2020 | 09:21

Ηλεία: Ματαιώθηκε η συναυλία Αργυρού με παρέμβαση του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (15/8) στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας στην Ηλεία μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν από νωρίς αστυνομικοί που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τελικά να αναβληθεί η εκδήλωση.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά»

Νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει σε δήλωσή του στο Πρώτο Θέμα ότι «καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί...»!

Ειχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της Ηλείας για την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού καθώς στην Ηλεία είχε καταγραφεί πριν από λίγους μήνες ο πρώτος θάνατος επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού και ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα από την κυβέρνηση. Η αγωνία των κατοίκων είχε να κάνει κυρίως με τους νέους που θα έσπευδαν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας αφού όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής οι νέοι είναι οι υπερμεταδότες του κορωνοιού.

Η συναυλία ήταν sold out και οι δύο δρόμοι προς τον Ιππικό Όμιλο είχαν αποκλειστεί από ομάδες σεκιούριτι εν αναμονή του κόσμου. Οι πελάτες είχαν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στον χώρο στις 11:30 το βράδυ. Την προηγούμενη μέρα στον ίδιο χώρο ήταν να εμφανιστεί η Λένα Ζευγαρά, αλλά ακύρωσε το event.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα 02.01.2026
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος 02.01.2026
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα 02.01.2026
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα 02.01.2026
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα 02.01.2026
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα 02.01.2026
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα 02.01.2026
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος 02.01.2026
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν