E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίκαλα: Μητέρα χαστούκισε 8χρονο επειδή πείραξε τον γιο της

Xαμός σε παιδική χαρά των Τρικάλων

Δημοσίευση 19/7/2020 | 19:01

Τρίκαλα: Μητέρα χαστούκισε 8χρονο επειδή πείραξε τον γιο της

Σε παιδική χαρά των Τρικάλων μια μητέρα χαστούκισε δυνατά και έβρισε με βαριές εκφράσεις έναν 8χρονο που πείραξε τον 5χρονο γιο της πάνω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο κακός χαμός με τους γονείς και να έρθει, τελικά, η αστυνομία!

Απίστευτα πράγματα σε παιδική χαρά των Τρικάλων, στο Βαρούσι, την αρχοντική συνοικία της πόλης.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο trikalanews.gr, το βράδυ της Παρασκευής μια μητέρα χαστούκισε δυνατά και έβρισε με βαριές εκφράσεις έναν 8χρονο που πείραξε τον 5χρονο γιο της πάνω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο κακός χαμός με τους γονείς και να έρθει, τελικά, η αστυνομία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 8χρονος έφυγε μέσα στα κλάματα και πήγε στην αυλή γειτονικού σπιτιού, όπου βρίσκονταν οι γονείς του και άλλοι συγγενείς. Αμέσως εκείνοι έτρεξαν στην παιδική χαρά και ακολούθησε μεγάλη ένταση, ζητώντας από τη μητέρα εξηγήσεις.

Μάλιστα, κλήθηκε, τελικά, η αστυνομία, διότι το συμβάν είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα όρια της χειροδικίας, με άλλους γείτονες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους συγγενείς του παιδιού!

Το φοβερό, ωστόσο, είναι άλλο...

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μαζί με τη γυναίκα που χειροδίκησε στην παιδική χαρά ήταν και μια άλλη γυναίκα, επίσης με το παιδί της. Ενώ, λοιπόν, η πρώτη, εμφανώς μετανιωμένη και φοβισμένη, παραδέχθηκε στην αστυνομία την πράξη της, η δεύτερη, που δεν συμμετείχε στο συμβάν, έριχνε συνεχώς λάδι στη φωτιά και ζητούσε και τα ρέστα από τους γονείς για τη συμπεριφορά του 8χρονου με προσβλητικές εκφράσεις!

Τα πνεύματα ηρέμησαν, πάντως, έστω και μετά από ώρα, και δεν υποβλήθηκε μήνυση στη γυναίκα που χειροδίκησε, πρωτίστως από την επιμονή του πατέρα να λάβει τέλος το θέμα και παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας του 8χρονου, που ήταν εκτός εαυτού, βλέποντας το κόκκινο μάγουλο του μικρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στον Ούγγρο Λάζλο Κρασναχορκάι το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025

Κόσμος 09.10.2025
Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάζλο Κρασναχορκάι κέρδισε το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο φορέας απονομής του βραβείου

Μειώνονται συνεχώς τα διαθέσιμα καταλύματα Airbnb λόγω των αυστηρών προδιαγραφών που θέτει ο νέος νόμος

Οικονομία 09.10.2025
Για ένα μικρό διαμέρισμα το κόστος συμμόρφωσης ανέρχεται μεταξύ 5.000-8.000 ευρώ, ενώ για μεγαλύτερες κατοικίες ξεπερνά τα 15.000 ευρώ

«Καμπάνα» 5,5 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για τον ΧΥΤΑ Ζακύνθου από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Ελλάδα 09.10.2025
Η χώρα μας θα καταβάλει άμεσα 5,5 εκατ. ευρώ και επιπλέον 12.500 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης από σήμερα - Το χρονικό της υπόθεσης

Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Κόσμος 09.10.2025
Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»

Τραγωδία στην Disneyland: Γυναίκα πέθανε μετά τη βόλτα στο Haunted Mansion

Κόσμος 09.10.2025
Μια 60χρονη γυναίκα πέθανε μετά τη βόλτα της στο εμβληματικό Haunted Mansion της Disneyland

Έβγαλε τσεκούρι μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και απειλούσε επιβάτες και οδηγό

Ελλάδα 09.10.2025
Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, όρμησαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το τσεκούρι

Ιστορική συμφωνία Ισραήλ και Χαμάς – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για την ειρήνη

Κόσμος 09.10.2025
Το σχέδιο Τραμπ και οι προηγούμενες εκεχειρίες

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Η ανατροπή και τα λάθη του δράστη

Ελλάδα 09.10.2025
Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις κινήσεις του δράστη, εντοπίζοντας σημαντικά λάθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Είμαι αφοσιωμένος στους Μπακς, σε 6‑7 μήνες πολλά αλλάζουν όμως

Αθλητικά Νέα 09.10.2025
Τι είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ, με αφορμή δημοσιεύματα για το μέλλον του