E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαρά Παππά: Σπάει τη σιωπή της για το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί

Μιλάει πρώτη φορά για εκείνον και τη σχέση τους

Δημοσίευση 19/7/2020 | 13:42

Χαρά Παππά: Σπάει τη σιωπή της για το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Ο έρωτάς τους μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο… μέχρι που ο ίδιος ανακοίνωσε τον χωρισμό τους στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη για την αρνητική εξέλιξη της σχέσης της.

«Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό», δήλωσε η Χαρά Παππά, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;». Στο σχόλιό μας ότι περιμέναμε γάμο, αλλά τελικά ήρθε χωρισμός, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «όλα για καλό γίνονται».

Όσον αφορά το μέλλον της, αποκάλυψε στο «S» ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά της στον χώρο του μόντελινγκ και η εξέλιξή της. «Εστιάζω στα επαγγελματικά μου. Έχω κάποιες προτάσεις για φωτογραφήσεις στην Ελλάδα», εξήγησε η Χαρά Παππά.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού από την Ελληνίδα, αποκαλύπτοντας πως η αιτία ήταν η απόσταση, καθώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας χωριστά.

Επιπλέον, ο 48χρονος ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. «Οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν. Με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε», ήταν η δήλωση του Μπουράκ στα ΜΜΕ της Τουρκίας για τη Χαρά Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Celebrity Stories 03.01.2026
Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Celebrity Stories 03.01.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Celebrity Stories 03.01.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid Χτες
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid Χτες
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz Χτες
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid Χτες
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της