E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρίκαλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες και η κατάθεση της αδερφής της

Δημοσίευση 17/7/2020 | 08:16

Τρίκαλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης

Το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα συνεχίζεται για δεύτερη μέρα. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η αστυνομία κάλεσε για κατάθεση τόσο τη δίδυμη αδελφή της 16χρονης όσο και τον 26χρονο αστυνομικό με τον οποίο συναντήθηκε η κοπέλα το μοιραίο βράδυ.

Η αδελφή της 16χρονης κατέθεσε πως η Μαρία το βράδυ της Τρίτης είχε ραντεβού με τον 26χρονο αστυνομικό στην πλατεία των Τρικάλων. Επικαλείται μάλιστα και τη μαρτυρία της ξαδέλφης τους η όποια τη συνόδευσε στη συνάντηση.

Όπως λέει, στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αμάξι του 26χρονου και να κατευθύνεται μόνη προς το λόφο του Προφήτη Ηλία όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.

Στο Mega μιλά αποκλειστικά η κοπέλα που συνόδευσε τη 16χρονη στο ραντεβού της με τον 26χρονο αστυνομικό το μοιραίο βράδυ.

«Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε ότι δεν τον ξέρω και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, και του είπε ότι “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός εγώ δεν τον είδα καθόλου, η Μαρία μου είπε να φύγω. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές», είπε η κοπέλα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή και του εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια αναμένεται αύριο. Στο μικροσκόπιο των αρχών, ωστόσο, έχουν μπει τόσο οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η 16χρονη το μοιραίο βράδυ όσο και μια καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστη η ίδια πριν από 10 ημέρες.

Δικηγόρος οικογένειας: Όλα είναι προς διερεύνηση

Για την υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, κ. Δημήτρης Σαμαρτζής.

«Η οικογένεια υπομένει το ότι δεν μπορεί να θάψει το παιδί της και δεν έχει μάθει ακόμη και τα ακριβή αίτια του θανάτου. Έρχονται σωρηδόν πληροφορίες για τα δεδομένα. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, πιθανώς να εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα. Καταλυτικής σημασία θα είναι και η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο και θα ρίξει “φως” στα αίτια του θανάτου», ανέφερε ο κ. Σαμαρτζής.

Αναφορικά με το αν υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική πράξη, ο κ. Σαμαρτζής σημείωσε ότι «υπάρχουν ενδείξεις. Έχουμε ζητήσει αύριο από τον δικό μας τεχνικό σύμβουλο να διενεργήσει έρευνα και για σωματικά υγρά ώστε να διακριβωθεί αν υπήρξε σωματική επαφή. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Είναι παρακινδυνευμένο να στοχοποιήσουμε κάποιον άνθρωπο, όμως και από την άλλη πλευρά οι έρευνες θα πρέπει να κατευθυνθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης».

Σχετικά με το τι γνωρίζει η οικογένεια της κοπέλας αναφορικά με τον 26χρονο αστυνομικό, και αν πιστεύουν ότι θα μπορούσε να την βλάψει, ο ίδιος τόνισε ότι «η οικογένεια δεν γνώριζε την ύπαρξη κάποιας σχέσης με το συγκεκριμένο άτομο. Και είναι άδικο να το υποδείξουμε. Η 16χρονη δεν είχε εκδηλώσει συμπεριφορά που να δικαιολογεί αυτοκτονία. Συμμαθητές της που την είδαν δήλωσαν ότι ήταν σε καλή κατάσταση, χαρούμενη. Μετά παρουσίασε μεταπτώσεις στη συμπεριφορά, έδειχνε φοβισμένη, κάτι μεσολάβησε, είναι όλα προς διερεύνηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν