E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός είναι ο 45χρονος με το τσεκούρι

Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τραυματίες στην Κοζάνη

Δημοσίευση 16/7/2020 | 18:16

Αυτός είναι ο 45χρονος με το τσεκούρι

Ακόμα ο 45χρονος δεν έχει πει στους αστυνομικούς γιατί έκανε ό,τι έκανε. Πάντως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για ζημιές σε ΑΤΜ και παρκόμετρα.

Σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση και των τριών τραυματιών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο “Μαμάτσειο” της Κοζάνης, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Στ. Γκανάτσιος.

Οι δύο γυναίκες κι ένας άνδρας που δέχθηκαν τα χτυπήματα από το τσεκούρι του 45χρονου δράστη, ο οποίος μπήκε πριν από τρεις ώρες στα γραφεία της εφορίας, “βρίσκονται στο χειρουργείο όπως είπε ο κ Γκανάτσιος και οι γιατροί κι όλο το νοσοκομείο κάνουν ότι είναι δυνατόν…”.

Δείτε παρακάτω εικόνες της ΕΡΤ3, ενώ πια τον έχουν πιάσει οι αστυνομικοί:

Η τέταρτη συνάδελφός τους που προσπάθησε πανικόβλητη να ξεφύγει από τον δράστη έπεσε στις σκάλες και σύμφωνα με τον πρόεδρο του νοσοκομείου έχει διάστρεμα στην ποδοκνημική… Στο πλάι το συγγενών βρίσκονται και ψυχολόγοι του νοσοκομείου.

Με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο “η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου άνδρα είναι πολύ σοβαρή. Η διασωληνωμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης”. Από τον διοικητή της ΥΠΕ και τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης ενημερώθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας ο οποίος επικοινώνησε και με συγγενείς των τραυματιών.

“Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός και τι ήθελε ο δράστης” ανέφερε έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης. Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως για να αποφασίσει για αποχή των εφοριακών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους αύριο Παρασκευή. “Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε θέσει το θέμα της προστασίας των εργαζομένων. Είναι καιρός η υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα πρωτίστως για την ασφάλειά μας” ανέφερε.

Αστυνομική πηγή που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με το τσεκούρι (κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης) αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του.

Το 2017 όπως ανέφερε η ίδια πηγή είχε απασχολήσει τις αρχές όταν προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε δύο παρκόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι σημαίνει για την Ευρώπη η εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ στην Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Τα δύο σενάρια για την επόμενη ημέρα

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Ελλάδα 22.11.2025
Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Ελλάδα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Οικονομία Χτες
Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Παναθηναϊκός AKTOR: Ξανά στο χειρουργείο ο Λεσόρ, ταξιδεύει για Πορτογαλία

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Ελλάδα Χτες
Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

Τραμπ για Ουκρανία: Διορία έως την επόμενη Πέμπτη για την αποδοχή ή όχι του σχεδίου 28 σημείων

Κόσμος Χτες
Εκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας συγκάλεσε στη Μόσχα ο Πούτιν

Αυστρία: Απαγορεύεται η ισλαμική μαντίλα στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά

Κόσμος Χτες
Πρόστιμα στους γονείς μαθητριών που θα παραβιάσουν το μέτρο