E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στο «σφυρί» η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο

Σε πλειστηριασμό την βίλα στην Φτελιά της Μυκόνου με τιμή εκκίνησης τα 1.225.000 ευρώ

Δημοσίευση 16/7/2020 | 10:12

Στο «σφυρί» η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο

Στις 14 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 10 το πρωί θα βγει σε πλειστηριασμό -από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Έσοδον (ΑΑΔΕ)- η βίλα του γνωστού σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά, που βρίσκεται στην παράλια της Φτελιάς στην Μύκονο.

Η βίλα, που έχει που δεσμευτεί από την ΑΑΔΕ, θα τεθεί σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, με τιμή έναρξης τα 1.225.000 ευρω δηλαδή πολύ χαμηλότερα από την εκτιμώμενη εμπορική αξία της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική καταχώρηση στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (http://auctions.aade.gr/kpi/public/auction/1_1159_2020_7/) «τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου το οποίο αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.»

Η συγκεκριμένη βίλα και ο ιδιοκτήτης της απασχολούν καιρό την ΑΑΔΕ. Θυμίζουμε ότι στις 2 Αυγούστου του 2019 ελεγκτές της ΑΑΔΕ ζήτησαν να μισθώσουν την εν λόγω βίλα χρησιμοποιώντας ισπανικά ονόματα (Juanita, Dolores, Carlos, Antonio). Το αντίτιμο που ζητήθηκε για 6 διανυκτερεύσεις ανερχόταν σε 25.000 ευρώ!

Οι εφοριακοί τότε αποκάλυψαν την ιδιότητά τους και ζήτησαν τα στοιχεία της μεσίτριας και των πελατών που διέμεναν εκεί τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με το πόρισμα που είχε εκδώσει η ΑΑΔΕ “τον Απρίλιο του 2018, είχε υποβληθεί στο TAXIS δήλωση μίσθωσης του ακινήτου, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον μισθωτή εννέα ημέρες αργότερα. Πρόκειται για επαγγελματική/εμπορική μίσθωση, με μηνιαίο μίσθωμα 1.666,67 ευρώ, με δωδεκαετή περίοδο ισχύος. Μάλιστα, αναφέρεται ότι, για τα τέσσερα τελευταία χρόνια, το μίσθωμα τριπλασιάζεται.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όμως, δεν δηλώνει εισόδημα από μίσθωση ακινήτου και δεν υποβάλει έντυπο Ε2, με το εν λόγω ακίνητο να εμφανίζεται ως δευτερεύουσα κατοικία. Επιπλέον, Ο μισθωτής του ακινήτου δεν δηλώνει εισόδημα από εκμετάλλευση ακινήτου, ούτε έχει κάνει έναρξη επιτηδεύματος ως όφειλε, παρ΄ όλο που οι καταθέσεις των πελατών, που μισθώνουν τη βίλα, γίνονται σε δικό του τραπεζικό λογαριασμό”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος Χτες
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία Χτες
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα Χτες
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία Χτες
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα Χτες
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα