E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε γιατί τους φορούσε μάσκα

Πώς χαρακτήρισε την κίνηση του

Δημοσίευση 15/7/2020 | 18:03

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε γιατί τους φορούσε μάσκα

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς στο Facebook, «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn», το ζευγάρι και ο μάνατζερ της Πάρις, Τομ Χάμιλτον (Tom Hamilton), μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον με τα μέσα ενημέρωσης.

Η Πάρις και ο Χάμιλτον αναφέρθηκαν στα προβλήματα που είχαν με το περιοδικό Rolling Stone το 2017. Σύμφωνα με τον Χάμιλτον, το περιοδικό είπε ότι ήθελε απλώς να μάθει για το τι συνέβαινε στη ζωή της εκείνη την εποχή - αλλά άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις για θέματα για τα οποία είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα ερωτηθεί η Πάρις.

Πάρ' ότι, όπως είπε είχαν συμφωνήσει να μην γίνουν αναφορές στον πατέρα της ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν: «Paris Spills Jackson Secrets», ενώ η Πάρις συμπλήρωσε ότι εξαπατήθηκε και στη φωτογράφηση καθώς την έβαλαν να ποζάρει μπροστά σε μία τοιχογραφία του πατέρα της, που πίστευε ότι θα ήταν καλυμμένη.

Εξαιτίας αυτής της εμπειρίας η Πάρις άλλαξε τον τρόπο αντιμετώπισης στα μέσα ενημέρωσης.

«Αν πρόκειται να κάνω μια συνέντευξη, είναι μόνο γραπτώς. Πριν από αυτό παραποιούνταν τα όσα έλεγα, ακόμα και από αξιόπιστα περιοδικά» είπε η Πάρις σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πλέον πρόσθεσε, τα έχει όλα γραπτώς σε μηνύματα ή e-mail για να «έχω απόδειξη για όσα είπα και δεν μπορεί κανείς να τα παραποιήσει».

Η Πάρις αναφέρθηκε και στη συνήθεια που είχε ο πατέρας της να φοράει σ' αυτήν και τον αδελφό της Πρινς μάσκα σε κάθε δημόσια εμφάνιση. Όπως είπε το έκανε για να μην είναι αναγνωρίσιμα τα πρόσωπά τους, τονίζοντας ότι είναι κάτι που εκτιμάει, καθώς μπορούσαν να βγουν έξω και να φάνε χωρίς να συγκεντρώνουν τα βλέμματα του κόσμου και τα φλας των φωτογράφων.

Είπε ακόμα ότι πλέον έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν θα έχει ιδιωτική ζωή, ενώ μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση κατά το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία

Tabloid 25.02.2026
Η σύζυγος του ράπερ φέρεται πως του είχε δώσει τελεσίγραφο για τον γάμο τους

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ρία Ελληνίδου: Το πρώτο κοινό βίντεο από την εξωτική Ταϊλάνδη

Tabloid 25.02.2026
Το ζευγάρι μοιράζεται μοναδικές στιγμές από το ταξίδι του για τον Αγιο Βαλεντίνο!

J2US: Έκτακτη ανακοίνωση του OPEN για τον Κώστα Δόξα

Media 25.02.2026
Μετά την καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Έγκυος η Μπόνι Μπλου μετά το «challenge» με 400 άντρες

Social 25.02.2026
Αποκάλυψε θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Tabloid 25.02.2026
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Tabloid 25.02.2026
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Tabloid 25.02.2026
Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Tabloid 25.02.2026
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Παντρεύεται η Φαίη Σκορδά – Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Tabloid 25.02.2026
«Το ζευγάρι, η Φαίη και ο Αλέξανδρος, ζουν σαν παντρεμένοι» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Tabloid 25.02.2026
Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Tabloid 25.02.2026
Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram