E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Kadinelia ζωντανά στον Μύλο Open Air

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 9/7/2020 | 15:45

Οι Kadinelia ζωντανά στον Μύλο Open Air
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56
Ημερομηνία: 16/07/2020
ΙΟΥΛ 2020
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Η Love Light Productions σε συνεργασία με την Underdogs παρουσιάζουν τους Kadinelia ζωντανά στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 στον Μύλο Open Air (Βαβυλωνία).

Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μουσικό ταξίδι προσφέρουν οι Kadinelia, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου. Ένα ταξίδι στο οποίο τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας αποκτούν νέο χαρακτήρα μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Οι Kadinelia πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους. Την άνοιξη του 2014 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project: στον εμπλουτισμό της ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία. Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τους οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες. Χάρη στην αφοσίωση και στην άψογη παρουσία τους στη σκηνή, σύντομα βρέθηκαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο. Μετά από έναν μήνα εντατικών ηχογραφήσεων ετοίμασαν το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ, σε μίξη και mastering του Χρήστου Μέγα.

Στο ντεμπούτο τους οι Kadinelia μεταφέρουν με τον πιο όμορφο τρόπο την ενέργεια των ζωντανών τους εμφανίσεων. Αυτό που περιμένει τον ακροατή είναι ένα σύνολο από έντεκα κομμάτια, στα οποία περιλαμβάνονται πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές παραδοσιακών ήχων, γραμμένες από το Θανάση και την Εύη. Με όχημα τις κιθάρες και το χρώμα της φωνής τους, το ντουέτο μάς μεταφέρει σε ένα ταξίδι όπου το μοιρολόι εναλλάσσεται με το χιούμορ και η Ανατολή με τη Δύση.

Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.

Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους.

Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

INFO

Kadinelia

Πέμπτη 16 Ιουλίου

Μύλο Open Air (Βαβυλωνία)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Ώρα έναρξης 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση (φάση 1): 6 ευρώ
Προπώληση (φάση 2): 8 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ

(Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 2 Ιουλίου σε όλα τα σημεία)

Προπώληση:

viva.gr
- wind
- Ηλιοτρόπιο cafe
- Rover Bar

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/1168379160190771/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Akylas – Press Start Tour στη Μονή Λαζαριστών

Μουσική 17.06.2026
Ο καλλιτέχνης που έγινε viral με το «Ferto» φέρνει το πιο εκρηκτικό καλοκαιρινό party στη Θεσσαλονίκη

Πάνος Μουζουράκης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ‑ Τι να περιμένουμε τον Ιούνιο;

Μουσική 17.06.2026
Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026, στις 21:05, παρουσιάζοντας live και το νέο του single «Τι Ωραίο».

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

E-Daily 3.Left Προχτές
Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

E-Daily 3.Left Προχτές
BOLIVAR BEACH BAR18/06

Οι Einstürzende Neubauten έρχονται στη Μονή Λαζαριστών

E-Daily 3.Left Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/06

12ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»

Φεστιβάλ 12.06.2026
Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου 2026

Ποιοι επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών για μια σπάνια εμφάνιση τον Ιούνιο του 2026;

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Οι θρυλικοί Einstürzende Neubauten και ο Πάνος Βλάχος ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στις 17 και 18 Ιουνίου 2026 αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.