E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις ‑ τέσσερις τελευταίους μήνες στην Ελένη Μενεγάκη»

Οι απουσίες από το πλατό της Ελένης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/7/2020 | 19:11

«Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις ‑ τέσσερις τελευταίους μήνες στην Ελένη Μενεγάκη»

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε στην τελευταία της εκπομπή να έχει στο πλευρό της εκτός από την οικογένειά της και τους συνεργάτες της όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν πολλοί αυτοί που πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης από το πλατό της «Ελένης». Ήταν και κάποιοι, όμως, που δεν πέρασαν…

Ο Μάκης Πουνέντης, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο Άρης Καβατζίκης… ήταν κάποιες από τις απουσίες.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εξήγηση γιατί δεν εμφανίστηκε η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη. «Εγώ δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου, επίσης δεν μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις γιατί δεν ξέρω πώς θα την πάρουν οι άνθρωποι. Όταν έφυγα από την Ελένη και έφυγα επεισοδιακά, που μου είχε ζητήσει να μείνω στο τέλος της χρονιάς… Είχα θέμα εκείνη τη χρονιά γιατί ήμουν διευθύντρια του περιοδικού που για πρώτη φορά έβαλε φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Μενεγάκη που ήταν ήδη πλακωμένοι, προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες μου, έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις - τέσσερις τελευταίους μήνες.

Της είπα για τους τραγικούς ανθρώπους που έζησα εκεί μέσα μαζί τους, ανθρώπους που είναι είτε αυλή είτε συνεργάτες της, λυπάμαι για όποιον σχολιάζει αυτό που λέω, αλλά είναι δικός μου χαρακτηρισμός. Η Ελένη μου είπε δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί δεν ερχόσουν να μου τα πεις.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντάς μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω, όπως το ότι είσαι αναντικατάστατη.

Προς τιμήν της, την επόμενη σεζόν μου ξαναέκανε πρόταση. Είχαν συμφωνήσει όλοι, αλλά έλειπε τότε ο Γερμανός CO. Η Ελένη βιαζόταν και με έβγαλε στον αέρα και όταν γύρισε ο Γερμανός ζήτησε να βάλω την αμοιβή μου στο 50%, είπα όχι λυπάμαι και έφυγα», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Από την πλευρά της, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σημείωσε: «Εγώ από την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο που έχω παράπονο είναι από ανθρώπους που δεν μπορούσα να συνεργαστώ εκεί. Ούτε με αγκάλιασαν, ούτε με βοήθησαν να γίνουμε όλοι μία παρέα. Από τη Μενεγάκη είναι ντροπή να πω ότι έχω παράπονο. Μου έδωσε δουλειά μετά την εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε λεφτά, το έβαλα στο βιογραφικό μου και δεν το ξεχνάω ποτέ. Αλλά άνθρωποι από το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν μου φέρθηκαν καλά. Δεν χτύπησα ποτέ την πόρτα στο καμαρίνι της να της πω τι έπαιζε με μένα γιατί την σεβάστηκα και δεν ήθελα να της δημιουργήσω προβλήματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Πώς αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή στην απόφαση του δικαστηρίου

Tabloid 09.10.2025
Η Δέσποινα Βανδή δεν βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της στη χθεσινή δίκη

Η ασύλληπτη ανακάλυψη αστυνομικών στον πρωκτό 51χρονου: «Σου είπα ότι δεν θα το πίστευες, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ»

Παράξενα 09.10.2025
Η σάρωση που του έγινε αποκάλυψε ένα ξένο αντικείμενο μέσα στο σώμα του

Δήμητρα Ματσούκα: Η απάντηση για τη γuμνή φωτογραφία που ανέβασε

Tabloid 09.10.2025
«Δεν περίμενα να αναστατώσει τόσο πολύ»

Αυτή είναι η Mandy Moore; Το ίντερνετ δεν μπορεί να το πιστέψει

Tabloid 09.10.2025
Η μεταμόρφωση που μπέρδεψε τους fans

Θάλεια Ματίκα: «Παρεξηγήθηκε από πολλούς η απάντηση που έδωσα για τις δουλειές του σπιτιού»

Tabloid 09.10.2025
Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει προ διετίας

«Δεν πέθανα ακόμα!»: Η Dolly Parton καθησυχάζει τους φαν της μετά το... σάλο που προκάλεσε η αδερφή της

Tabloid 09.10.2025
Η ανησυχία ξεκίνησε μία μέρα νωρίτερα, όταν η αδερφή της, Frida ζήτησε μέσω Facebook προσευχές για τη διάσημη αδερφή της

Από το πλατό στο παραμύθι: Όταν το πιο γλυκό ζευγάρι της Disney είπε `I do` μετά από 20 χρόνια!

Celebrity Stories 09.10.2025
20 χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα, παντρεύτηκαν σε μια ρομαντική τελετή στην Καλιφόρνια!

Καλομοίρα: Όταν ήμουν έγκυος πέρασα κατάθλιψη, ήξερα ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτό που είχα

Tabloid Χτες
Αφηνα δηλαδή την παλιά μου ζωή, νομίζω πως λένε λίγο ψέματα στις γυναίκες ότι μπορούν να τα έχουν όλα, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Πετρόπουλος: Αποδέχτηκα την πρόταση του Καπουτζίδη να συμμετέχω στο reunion του «Παρά Πέντε»

Tabloid Χτες
Είναι αναμενόμενο ο κόσμος να με φωνάζει ακόμη Αρη Παυρινό, δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του στο σίριαλ

Διεκόπη η δίκη του Βασίλη Μπισμπίκη – Τι ζήτησε η πλευρά του ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η δίκη διεκόπη προκειμένου να κληθεί ο αστυνομικός, ο οποίος είχε σηκώσει το τηλέφωνο για να γίνει η καταγραφή του συμβάντος