E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στους Κήπους της Βίλας Αλλατίνη

Στις 23 Ιουνίου 2020

Δημοσίευση 2/7/2020 | 14:28

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στους Κήπους της Βίλας Αλλατίνη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΙΛΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ
Ημερομηνία: 23/7/2020
ΙΟΥΛ 2020
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 21 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη θα τραγουδήσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 23 Ιουνίου 2020, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα συναυλιών που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, με την μελωδική φωνή θα συναντηθεί μουσικά με κορυφαίους σολίστες για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου της.

Οι New York Times έχουν πει για την Αρβανιτάκη ότι είναι μια σοπράνο που συνδυάζει την γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας.

Έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κ.ά. Τραγούδια της έχουν γίνει επιτυχίες, ενώ η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ του εξωτερικού.

Στη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη θα ερμηνεύσει επιτυχίες από το παρελθόν όπως το «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Το παράπονο», το «Δυνατά δυνατά», καθώς και κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο “Τα μεγάλα ταξίδια” σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη, στίχους Λήδας Ρουμάνη, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen.

Μαζί της σε ειδική συμμετοχή θα είναι ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, αλλά και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες, εξαιρετικοί σολίστες: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα).

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

E-Daily 3.Left Προχτές
Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

E-Daily 3.Left Προχτές
BOLIVAR BEACH BAR18/06

Οι Einstürzende Neubauten έρχονται στη Μονή Λαζαριστών

E-Daily 3.Left Προχτές
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/06

12ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»

Φεστιβάλ 12.06.2026
Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου 2026

Ποιοι επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών για μια σπάνια εμφάνιση τον Ιούνιο του 2026;

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Οι θρυλικοί Einstürzende Neubauten και ο Πάνος Βλάχος ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στις 17 και 18 Ιουνίου 2026 αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.