Οι άγνωστες κόρες του Πούτιν
Πισώπλατη μαχαιριά από τον πρώην φίλο του
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 29/6/2020 | 00:06

Ο δισεκατομμυριούχος και πρώην φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Σεργκέι Πουγκάτσεφ, μετά από την απώλεια 12 δις δολαρίων από μια δικαστική μάχη με το ρωσικό κράτος, δημοσίευσε φωτογραφίες από δύο κορίτσια στην εφηβεία, που υποστηρίζει ότι είναι οι κρυφές κόρες του Πούτιν από τον γάμο του με τη Λουντμίλα Πούτιν.
Ο Πούτιν δεν έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, αλλά ούτε διέψευσε την ανάρτηση του "πρώην" καλού του φίλου.
Ο Ρώσος Πρόεδρος είναι γνωστός ότι έχει εμμονή με την μυστικοπάθεια όσον αφορά την οικογένειά του, υπό το φόβο κάποιας επίθεσης απέναντι σε συγγενικά του πρόσωπα, και με αυτό τον τρόπο ο Πουγκατσέφ θέλησε αν τον εκδικηθεί.
Σήμερα τα κορίτσια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι κοντά στα 30, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του.
Γιατί οι αποφάσεις του Τραμπ μπορεί να οδηγήσουν σε 14 εκατ. θανάτους
Το μυστηριώδες σπήλαιο που γίνονται συναυλίες 60 μέτρα κάτω από τη γη
Gen Z και ταρό: Μια ολόκληρη γενιά ερωτεύτηκε τη μαγεία και δεν ντρέπεται καθόλου
Οι δύο ταφές της Τζούντι Γκάρλαντ – Το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της σταρ του Χόλιγουντ
«Jack the Flipper»: Το δελφίνι που σκοτώνει στα νερά της Βρετανίας
Βαλκάνιοι τουρίστες: «Φαγητά σε ταπεράκια και γεμάτα αμάξια» ‑ Η νέα πραγματικότητα στα νησιά
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Focus On 03.07.2025