E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χωρισμός για διάσημο και όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μιλάει για το χωρισμό της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/6/2020 | 14:14

Χωρισμός για διάσημο και όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το χωρισμό με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου τονίζοντας πως αυτό είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή της που έχει κλείσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί την καραντίνα και ο χωρισμός τους ήρθε περί τα τέλη Μαΐου.

«Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο που έγινε. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στην ζωή μου έχει κλείσει. Ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. Έχω πέσει όντως με τα μούτρα. Με το που βγήκα από την καραντίνα έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά.

Είναι κάτι το οποίο έχει κλείσει και νομίζω ότι από τη στιγμή που πήρε τόση έκταση και έχουν ειπωθεί πολλά και γραφτεί πολλά, γενικά σαν άνθρωπο με στεναχωρεί. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, θα το “λουστώ” κιόλας το χωρισμό. Από τη στιγμή που είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, ότι θα με βρεθώ σε μια θέση που θα με ρωτήσουν. Είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις.

Περνούσαμε όντως ωραία. Απλά τελείωσε. Αυτό. Μέχρι εκεί. Τόσα χρόνια που είμαι στην δουλειά, γενικά δεν μου αρέσει, δεν είναι άνθρωπος που μου αρέσει να απασχολώ, ούτε να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Είχα μια σχέση, περνούσα ωραία, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το δείξω. Για αυτό λέω ότι τώρα θα το “λουστώ”. Από τη στιγμή που το δημοσιοποίησα, τώρα θα “λουστώ” και τον χωρισμό. Θα το περάσω αυτό το στάδιο», ανέφερε η τραγουδίστρια στηην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ενώ όταν της είπαν πως ο Δημήτρης Ταταράκης την θέλει ακόμα και έχει στεναχωρηθεί με το χωρισμό τους, εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου