E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη λέει ότι άρπαξε την 10χρονη για να την φροντίσει

Αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών είπε ο δικηγόρος της

Δημοσίευση 19/6/2020 | 11:01

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη λέει ότι άρπαξε την 10χρονη για να την φροντίσει

Τις απόψεις της 33χρονης γυναίκας που έχει συλληφθεί για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας μετέφερε το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος της ο οποίος ζήτησε προθεσμία για την πελάτισσά του προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Μιλώντας για τις κατηγορίες που απήγγειλε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, ποpνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος), ο δικηγόρος της 33χρονης υποστήριξε ότι η κοκκινομάλα γυναίκα δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

Σε αυτό το διαμέρισμα κρατούσε η 33χρονη την Μαρκέλλα - Οι πρώτες εικόνες

Κατά τον δικηγόρο της 33χρονης, η γυναίκα του μετέφερε ότι «πραγματική της πρόθεση ήταν να την φροντίσει, να την περιποιηθεί γιατί όπως μου είπε η ανήλικηηταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωση με τον πατριό της».

Υποστήριξε ακόμη ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν έχει στις σεξουαλικές της προτιμήσεις τα ανήλικα παιδιά επισημαίνοντας ότι «κατέθεσε χωρίς δικηγόρο ότι το προηγούμενο διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτικό σύντροφο. Δεν είχε χροία να συνάψει ερωτική σχέση».

Ο δικηγόρος της 33χρονης χαρακτήρισε «σφάλμα» τη χορήγηση ηρεμιστικού και ναρκωτικών στην 10χρονη λέγοντας ότι η πελάτισσά του το έκανε «για να κοιμηθεί το παιδί».

Η 33χρονη του είπε, ακόμα, ότι ήταν γειτόνισσα για τέσσερα χρόνια με την οικογένεια της Μαρκέλλας προσθέτοντας ότι είχαν σχέση και τα παιδιά της με τα παιδιά της οικογένειας της 10χρονης.

Ο ίδιος απέδωσε την κίνηση της 33χρονης να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή στον πανικό που ένιωσε όταν αντιλήφθηκε ότι καταζητείται.

«Όσα αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος»

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος και τόνισε ότι εύχεται «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

«Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα»

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο