E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη λέει ότι άρπαξε την 10χρονη για να την φροντίσει

Αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών είπε ο δικηγόρος της

Δημοσίευση 19/6/2020 | 11:01

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη λέει ότι άρπαξε την 10χρονη για να την φροντίσει

Τις απόψεις της 33χρονης γυναίκας που έχει συλληφθεί για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας μετέφερε το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος της ο οποίος ζήτησε προθεσμία για την πελάτισσά του προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Μιλώντας για τις κατηγορίες που απήγγειλε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, ποpνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος), ο δικηγόρος της 33χρονης υποστήριξε ότι η κοκκινομάλα γυναίκα δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

Σε αυτό το διαμέρισμα κρατούσε η 33χρονη την Μαρκέλλα - Οι πρώτες εικόνες

Κατά τον δικηγόρο της 33χρονης, η γυναίκα του μετέφερε ότι «πραγματική της πρόθεση ήταν να την φροντίσει, να την περιποιηθεί γιατί όπως μου είπε η ανήλικηηταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωση με τον πατριό της».

Υποστήριξε ακόμη ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν έχει στις σεξουαλικές της προτιμήσεις τα ανήλικα παιδιά επισημαίνοντας ότι «κατέθεσε χωρίς δικηγόρο ότι το προηγούμενο διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτικό σύντροφο. Δεν είχε χροία να συνάψει ερωτική σχέση».

Ο δικηγόρος της 33χρονης χαρακτήρισε «σφάλμα» τη χορήγηση ηρεμιστικού και ναρκωτικών στην 10χρονη λέγοντας ότι η πελάτισσά του το έκανε «για να κοιμηθεί το παιδί».

Η 33χρονη του είπε, ακόμα, ότι ήταν γειτόνισσα για τέσσερα χρόνια με την οικογένεια της Μαρκέλλας προσθέτοντας ότι είχαν σχέση και τα παιδιά της με τα παιδιά της οικογένειας της 10χρονης.

Ο ίδιος απέδωσε την κίνηση της 33χρονης να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή στον πανικό που ένιωσε όταν αντιλήφθηκε ότι καταζητείται.

«Όσα αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος»

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος και τόνισε ότι εύχεται «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

«Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα»

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι θα περιλαμβάνει το αναβαθμισμένο συσσίτιο των φαντάρων: Θα λαμβάνουν ημερησίως έως και 3.200 θερμίδες

Ελλάδα 25.02.2026
Βάσει του νέου δόγματος των Ενόπλων Δυνάμεων, θα υπάρχει διαφοροποίηση στο διατροφολόγιο των στρατεύσιμων ανάλογα με τη σωματική καταπόνηση και το στάδιο της εκπαίδευσης

Βραζιλία: 29 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι από κατολισθήσεις

Κόσμος 25.02.2026
Εικόνες καταστροφής από τόνους λάσπης και ισοπεδωμένα κτίρια

Αρχεία Έπσταϊν: Φωτογραφία απαθανατίζει τον Στίβεν Χόκινγκ σε τροπικό νησί ανάμεσα σε δύο γυναίκες με μπικίνι

Κόσμος 25.02.2026
Συνολικά ο Στίβεν Χόκινγκ εμφανίζεται περίπου 250 φορές στα αρχεία Έπσταϊν - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Πατήσια: 70χρονος οδηγός επιτέθηκε με μαχαίρι σε 51χρονο διανομέα για την προτεραιότητα

Ελλάδα 25.02.2026
Στη συμβολή των οδών Νιρβάνα και Αχαρνών, δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν έντονα και μάλιστα, ο ένας έβγαλε και μαχαίρι

Ψηφιακή ένταξη ηλικιωμένων και ΑμεΑ: Τι προσφέρει το νέο πρόγραμμα και πώς να υποβάλετε αίτηση

Ελλάδα 25.02.2026
Το έργο, χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ανάκαμψης, στοχεύει στην άρση του ψηφιακού αποκλεισμού

Κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε... κόκκινα τα πρόβατά του για να μην του τα κλέψουν

Ελλάδα 25.02.2026
Η εικόνα με τα κόκκινα πρόβατα δύσκολα περνά απαρατήρητη

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα επειδή έτρωγε στο τιμόνι

Ελλάδα 25.02.2026
Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να κρατά το τιμόνι -με τα γόνατά του- και παράλληλα να τρώει το φαγητό του

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Ελλάδα 25.02.2026
Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Ελλάδα 25.02.2026
Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Ελλάδα 25.02.2026
Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά