E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηχητικό ντοκουμέντο ψευτογιατρού: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»

Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τον μαϊμού γιατρό ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Δημοσίευση 18/6/2020 | 18:43

Ηχητικό ντοκουμέντο ψευτογιατρού: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»

Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τον μαϊμού γιατρό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, ακούγεται ο 47χρονος ψευτογιατρός την ώρα που προτρέπει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye», τονίζει ο ψευτογιατρός.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο γιατρός «μαϊμού» δρούσε σαν φάντασμα

Επί μία τετραετία εμφανιζόταν ο 47χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο τριών ασθενών ως κορυφαίος γιατρός που συνεργάζεται με κορυφαίο ελβετικό κέντρο, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του. Από τα στοιχεία της υπόθεσης φαίνεται να προκύπτει πως ο «γιατρός» δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας, έναντι αδρής αμοιβής, τις δήθεν εξειδικευμένες γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς με«προηγμένες» θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών, που θα οδηγούσαν, λόγω των «εξελιγμένων» φαρμάκων που χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Τα σκευάσματα και τα βοτάνια του «γιατρού»

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα σκευάσματα που παρείχε περιείχαν δραστικές ουσίες κάνναβης, αλλά και βότανα που προμηθευόταν από συγκεκριμένο κατάστημα στο Πήλιο. Ο κατηγορούμενος, που θα απολογηθεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας που εστάλη στον εισαγγελέα, φαίνεται πως υποδείκνυε στους ασθενείς-θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις, μαγνητικές-αξονικές τομογραφίες κ.λπ., σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα, ενώ φέρεται να προχωρούσε και σε εξετάσεις σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών.

Η αρχή του τέλους της δράσης του 47χρονου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν σε βάρος του, ήταν όταν προσέγγισε και αναζήτησε συνεργασία με γνωστή κλινική στο κέντρο της Αθήνας, εμφανιζόμενος ως νευροογκολόγος από την Ελβετία, μέλος εφοπλιστικής οικογένειας και γιος αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας. Φέρεται να μη δέχθηκε να ενταχθεί επίσημα στο δυναμικό της κλινικής, αρνούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχει «επαφές με το Δημόσιο και την εφορία» και έτσι δεν αναζητήθηκαν ποτέ τα πιστοποιητικά του. Η κλινική έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε ασθενείς-θύματα του 47χρονου. Η δυσπιστία των γιατρών για τις γνωριμίες και τον επιφανή οικογενειακό κύκλο που διαφήμιζε ο κατηγορούμενος για τον εαυτό του, ωστόσο έγινε σχεδόν βεβαιότητα ότι «κάτι δεν πάει καλά» όταν ο 47χρονος έδειξε ότι δεν γνωρίζει τη μεθοδολογία αποστείρωσης των χεριών πριν από χειρουργείο.

Η επιταγή που τον ξεσκέπασε

Καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης έπαιξε επίσης και επιταγή θύματός του με την οποία πλήρωσε τα δίδακτρα των παιδιών του. Παράλληλα, ο 47χρονος καλλιεργούσε προσδοκίες και σε άλλους πολίτες, υποσχόμενος και άλλες εξυπηρετήσεις. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, φέρεται να είχε εμφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2017, στη Λάρισα, με στολή αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας υποσχόμενος μεταθέσεις. Καταγράφεται επίσης η προσέγγισή του σε πρόεδρο Εφετών, στον οποίο παρίστανε τον γιατρό, αλλά και άλλες περιπτώσεις όπου ο 47χρονος εμφανιζόταν ως μεσίτης με έδρα τη Σαουδική Αραβία.

Στον κύκλο των «γνωριμιών» του κατηγορουμένου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η πολύμηνη έρευνα, ήταν πολιτικοί, δικαστές, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., Αγιορείτες, ανώτατοι ιεράρχες τόσο από το Πατριαρχείο όσο και από το Βατικανό, αλλά και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Κόσμος Χτες
Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Ελλάδα Χτες
Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση