E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της»

Eπιμένει ο καταδικασθείς 21χρονος

Δημοσίευση 5/6/2020 | 16:15

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της»

Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός.

«Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη», είπε ο 21χρονος Αλβανός και πρόσθεσε: «Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος την τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου».

«Όλα είναι ένα φιάσκο», υποστήριξε για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης και προσθέτει: «Δεν γίνεται να συσχετιστεί η μία υπόθεση με την άλλη». Όσο για την υπόθεση Τοπαλούδη είπε ότι το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση και είναι δεκτή υποστηρίζοντας ότι «εγώ είπα όλη την αλήθεια».

Ο ίδιος σημειώνει επίσης ότι δεν γίνεται να περνούν έναν 19χρονο τότε, ως βιαστή ισχυριζόμενος ότι «είχα σχέσεις και κοπέλες που με εκτιμούσαν, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος άρεσε στη 19χρονη ΑμεΑ και πως γι’ αυτό είπε άλλωστε και η ίδια στην κατάθεσή της ότι «είναι ομορφούλης».

«Πώς γίνεται να έχει γίνει ένας βιασμός και να λέει ότι είμαι όμορφος; Δεν έβγαλε κάποιο συναίσθημα αντιπάθειας; Πώς είναι δυνατόν να είναι απαθής μετά από έναν βιασμό;» διερωτάται.

«Δεν την χτύπησα», είπε ακόμη ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος ως απάντηση στην κατάθεση της 19χρονης, που υποστήριξε ότι τη χαστούκισε και την τράβαγε από τα μαλλιά και υποστήριξε ότι η 19χρονη πήγε να καταγγείλει βιασμό έπειτα από 44 μέρες, αφότου είχε βγει η υπόθεση Τοπαλούδη και πως η οικογένεια της τώρα ζητά αποζημιώσεις.

«Δεν το έχω πράξει, ήταν όλα συναινετικά. Ζητώ δικαίωση, δεν υπήρξε βιασμός. Δεν είμαι βιαστής», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στις γαλλικές αρχές: Ανδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτη που κοιμόταν μέσα στο τρένο

Κόσμος 05.01.2026
Το θύμα υπέστη ελαφρά τραύματα στο μάγουλο και τα χέρια

Καρυστιανού για το FIR Αθηνών: «Τέμπη» και στον αέρα;

Ελλάδα 05.01.2026
«Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να αξιώσουμε σεβασμό και να κατακτήσουμε το όραμα ενός πραγματικού Κράτους Δικαίου» γράφει στην ανάρτησή της

Ντουμπάι: Η Ουκρανή που ξυλοκοπήθηκε σε πάρτι Porta Potty ξαναπερπατάει ‑ «Ένιωσα σαν σπασμένη κούκλα»

Κόσμος 05.01.2026
Η πολύμηνη αποκατάστασή της περιελάμβανε τουλάχιστον 10 χειρουργικές επεμβάσεις, τα έξοδα των οποίων ανέλαβε το Ντουμπάι, ενώ κανείς δεν έχει κατηγορηθεί

Τα 148 λεπτά που οδήγησαν στη σύλληψη του Μαδούρο – Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της επιχείρησης

Κόσμος 05.01.2026
Υπήρχε και ανθρώπινη πηγή εντός της βενεζουελανικής κυβέρνησης

Τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων στον Παναμά: Νεκρή η σύζυγος ‑ Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας

Κόσμος 05.01.2026
Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι νομικών από την Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια διακοπών στον Παναμά

Τελεσίγραφο Κυβέρνησης: Την Tετάρτη θα εξειδικεύσουμε τα μέτρα για τους αγρότες

Ελλάδα 05.01.2026
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το χθεσινό μπλακ άουτ στα αεροδρόμια, αλλά και για τη Βενεζουέλα

Κρήτη: Έκρηξη σε καυστήρα σπιτιού στην Ανώπολη Χερσονήσου – Νεκρός 34χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τι αλλάζει στην ετήσια άδεια το 2026

Οικονομία 05.01.2026
Πώς θα χορηγούνται οι άδειες στους εργαζόμενους το νέο έτος.

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Ελλάδα 05.01.2026
Προκαταρκτική εξέταση για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία αεροσκαφών – Ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Οικονομία 05.01.2026
Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες