E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Τάσος Ξιαρχό μιλά για το J2US, τα τακούνια και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά

«Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα»

Δημοσίευση 5/6/2020 | 14:19

O Τάσος Ξιαρχό μιλά για το J2US, τα τακούνια και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένας χορευτής που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο του αλλά και τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.

Ο μικροκαμωμένος Τάσος δεν μασάει τα λόγια και είχε ταράξει τα νερά στο GNTM όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα και περπάτησε με άνεση πάνω σε τακούνια. Τώρα τον βλέπουμε στο J2US να τραβά τα βλέμματα έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Κόνι Μεταξά. Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για τα παιδικά του χρόνια, την ενασχόλησή του με το χορό αλλά και τη μητέρα του που τον πίστεψε και αυτό του έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει.

Ο χορός πώς ήρθε στη ζωή σου; «Τελείωνα τη Γ’ Γυμνασίου και μέναμε σε μια μικρή γειτονιά στο Μενίδι. Μια φίλη μου τότε, που ήθελε να ξεκινήσει χορό, μου είπε: “Δεν έρχεσαι, βρε Τάσο, κι εσύ; Για να έχω παρέα, αλλά να πάρουμε και έκπτωση!”. Έτσι έγινε. Ως τότε βέβαια, όσο και να φαίνεται τώρα παράξενο, έκανα παραδοσιακούς χορούς. Χόρευα μπροστά με τη φουστανέλα… κι έδινα! Σε τι πανηγύρια έχω χορέψει δεν λέγεται».

Έτσι λοιπόν κόλλησες… «Περίπου έτσι… Κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω, γιατί είχα δώσει εξετάσεις και είχα περάσει Γραφιστική στο Κιλκίς. Οι γονείς μου όμως δεν είχαν χρήματα να με στείλουν να σπουδάσω εκεί, οπότε έμεινα Αθήνα. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω τον χορό».

Υπήρχαν αντιδράσεις για τη χορευτική σου κλίση από το περιβάλλον σου; «Το πιο σωστό για έναν γονέα όταν το παιδί του αγαπά κάτι είναι να πάει στον δάσκαλό του και να τον ρωτήσει: “Πες μου αληθινά, το παιδί μου έχει μέλλον σε αυτό ή να το πάω σε κάτι άλλο;”. Έτσι έκανε η μητέρα μου η Μαρία. Ρώτησε τη δασκάλα μου, κι όταν εκείνη της απάντησε “ο γιος σας είναι πολύ μεγάλο ταλέντο”, η μάνα μου μου είπε “κάν’ το” και δεν με ρώτησε ποτέ τίποτε άλλο».

Συγχαρητήρια λοιπόν στη μαμά Μαρία… «Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Εκείνη μου φτιάχνει τα ρούχα μου. Από πολύ μικρή είχε ένα μικρό φορτηγάκι και πουλούσε σε γυναίκες ρούχα με δόσεις. Ήμουν λοιπόν μωρό και με έβαζε κι εμένα μέσα. Έτσι μεγάλωσα, ανάμεσα στα υφάσματα. Χανόμουν σε αυτόν τον κόσμο… Η μαμά ήταν καλλιτεχνικός τύπος, αλλά δεν την άφησαν η εποχή και ο τρόπος ζωής να προχωρήσει».

Τα τακούνια πώς προέκυψαν στις εμφανίσεις σου; «Το 2014 είχα πια αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου ως χορευτής και δίδασκα κιόλας. Μια φίλη μου, που επίσης δίδασκε, μου είπε πως θα έκανε ένα μάθημα με τακούνια και με ρώτησε αν θέλω να βάλω και εγώ… για να γελάσουμε. Και επειδή φοράμε το ίδιο νούμερο, 41, μου έδωσε τα δικά της. Έτσι, ανακάλυψα πως τα “κουβαλάω” μια χαρά και έχω κάνει πολλές χορευτικές εμφανίσεις με αυτά».

Με αυτά έκανες και ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το «GNTM»… «Εκείνη τη μέρα είχα μεγάλο φόβο… Είχα τρακάρει κιόλας καθώς πήγαινα, γι’ αυτό φορούσα γυαλιά, επειδή είχε κάπως πρηστεί το μάτι μου. Μου λένε όμως ότι ο φόβος δεν φάνηκε. Ίσως γιατί έχω διδάξει τόσα χρόνια πια, έχω έρθει σε επαφή με “κακοτράχαλους” ανθρώπους, γεμάτους εγωισμό, με μαμάδες που απαιτούν τα παιδιά τους να είναι πάση θυσία μπροστά, με αυταρχικές σχολές, οπότε έχω μάθει να αντεπεξέρχομαι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το να πάω λοιπόν σε ένα παιχνίδι όπως το “GNTM” και να το παίξω… ιστορία ήταν το μόνο που ξέρω να κάνω καλά».

Το σόου τώρα πώς προέκυψε; «Με κάλεσαν κάποια στιγμή και έπειτα από μερικές αναβολές μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Γιατί εγώ δεν ήθελα με τίποτα να είμαι με μια τραγουδίστρια που δεν μου ταιριάζει ή να πω τραγούδια που δεν θέλω ή να φορέσω ρούχα που δεν μου αρέσουν. Τότε η παραγωγή φάνηκε διστακτική, εγώ όμως το έκανα ξεκάθαρα για να με προστατέψω, γιατί προσέγγισαν έναν άντρα που φοράει τακούνια και έγινε γνωστός από αυτό. Δεν ήθελα λοιπόν αυτό να με ακολουθήσει και εδώ ή να με στιγματίσει. Είμαι πολύ αυστηρός με αυτό. Οπότε δεν άφησα τίποτα στην τύχη. Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα. Άλλωστε είχαμε ξανασυνεργαστεί και έχουμε τέλεια χημεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία και μοιράζει ... εγκεφαλικά

Tabloid 06.07.2025
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός

Η Έλενα Τοπαλίδου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη: «Ένιωσα ότι είμαι ξένη ... »

Tabloid 06.07.2025
Έφυγα γιατί το είχα τεράστια ανάγκη, ήταν σοβαρή επιλογή μου, πρόσθεσε

Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης

Tabloid 06.07.2025
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και στις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, φαίνεται χαμογελά ευτυχισμένη στο πλάι του συζύγου και προπονητή της, Μιτς Κρίερ

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα για τη διάρρηξη στο σπίτι του ‑ «Όλα έγιναν μέσα σε 16 λεπτά»

Tabloid 06.07.2025
«Βαρούσε ο συναγερμός, πρέπει να έμειναν μέσα 4-5 λεπτά το πολύ», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά φορτισμένος για τη διάρρηξη στο σπίτι του στο Λαγονήσι

Το Μπέρμιγχαμ λύγισε για τον Ozzy, έκλαιγαν οι φανς ‑ «Δεν έχετε ιδέα πώς νιώθω...»

Tabloid 06.07.2025
Ένα φινάλε γεμάτο συγκίνηση και δέος - «Σπουδαίος αποχαιρετισμός στη μπάντα που τα ξεκίνησε όλα»

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό