E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Είχε ψυχρό βλέμμα»: Κοντά στην ταυτοποίηση της «μαυροφορεμένης» γυναίκας οι Αρχές

Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα

Δημοσίευση 31/5/2020 | 10:17

«Είχε ψυχρό βλέμμα»: Κοντά στην ταυτοποίηση της «μαυροφορεμένης» γυναίκας οι Αρχές

Κοντά στη λύση του μυστηρίου φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές για τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, ενώ ένας καταστηματάρχης της περιοχής υποστηρίζει πως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία που δημοσίευσε η Real News, η μαυροντυμένη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα, είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», ανέφερε χρακτηριστικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», σημείωσε στη Real News.

Η γυναίκα που βρίσκεται στο «στόχαστρο» της αστυνομίας

Σύμφωνα με στοιχεία, που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι. Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την 34χρονη, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

Η 34χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεώρησε πως η εν λόγω γυναίκα θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Μάλιστα, η περιγραφή που έδωσε για την μαυροντυμένη γυναίκα -ψηλή και αδύνατη- ταιριάζει με τη σωματοδομή της γυναίκας αυτής.

Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Το άλλοθι της ύποπτης, είναι ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Τι υποστήριξε η θεία του θύματος

«Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ…», δήλωσε η θεία της κοπέλας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για την Ιωάννα δεν ξέρω γιατί…», συνέχισε.

Στη συνέχεια είπε:

«Πριν δύο εβδομάδες δεν ήρθε για δουλειά, για να με βοηθήσει και να μου κάνει παρέα, αλλά δεν την ρώτησα πιο πολλά… Δεν μοιραζόταν μαζί μου πράγματα. Εγώ μερικά πράγματα τα καταλάβαινα. Δεν την ρώτησα ποιο θέματα την απασχολούσε… Με νέα της δουλειά ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ καλά…Ήταν πολύ προσεκτική και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Κλειστός άνθρωπος μπορεί να ήταν με τους συγγενείς, αλλά με τις φίλες θα έλεγε σίγουρα περισσότερα. Με την κόρη μου δεν έκανε ιδιαίτερη παρέα…».

Όσο για το τι της είπε η 34χρονη όταν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε: «Ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να αντιδράσω μου έριξε ένα υγρό στο πρόσωπο. Δεν ήξερε ακριβώς τι είναι. Ήθελε να κάνει σε κάποιον κακό. Δεν πρόλαβε να δει ποια ήταν το κορίτσι, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μου την περιέγραψε, αλλά μου είπε ότι φορούσε μάσκα…» .

Εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Την ίδια ώρα, η νεαρή κοπέλα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της που μίλησε για την κατάσταση της υγείας της πριν λίγες ημέρες.

Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε πως η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ συνεχίζονται οι πόνοι.

Όσον αφορά στις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί της, ο κ. Λύτρας είπε ότι ρωτά συνεχώς «πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε».

«Αυτό που έλεγε εξαρχής, αυτό και λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 34χρονης.

Ενώ, σε ερώτηση για όσα γράφονται περί της κατάθεσης ενός ταξιτζή που βρέθηκε στο σημείο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει πληροφόρηση για κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Κόσμος 10.07.2026
«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

Πολιτική 10.07.2026
Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.