E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λίτσα Πατέρα: Η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και η πρόβλεψη για την πανδημία

Η γνωστή αστρολόγος βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δημοσίευση 22/5/2020 | 09:20

Λίτσα Πατέρα: Η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και η πρόβλεψη για την πανδημία

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν χθες η Λίτσα Πατέρα. Η αστρολόγος ρωτήθηκε για τους Έλληνες που γνωρίζουν καλά από ζώδια και δε μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως είπε, «κοντεύει να την περάσει».

«Η Ελένη κοντεύει να με περάσει. Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει πολύ διαίσθηση. Έχει διαβάσει πολύ. Εκείνη ήταν που με παρότρυνε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Είναι καταπληκτική, διαβάζει ακόμη. Ξέρει καλά. Μάλιστα έχει έναν κατάλογο που τα κρατάει αυτά. Ξέρει πολύ καλά. Πολλοί ξέρουν καλή αστρολογία στην Ελλάδα» εξήγησε η Λίτσα Πατέρα και αποκάλυψε ότι είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊου.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και δεν έχουν βρεθεί ακόμα δύο πλανήτες, επομένως πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις. [...] Η Αστρολογία με οδηγεί απευθείας στον Θεό και θα σου πω γιατί. Όταν λες "την τάδε εποχή", πολύ πιο νωρίς, "θα γίνει το τάδε πράγμα" και γίνεται, τι λες; Κάτι είναι από πάνω! Εγώ λέω ότι είμαστε σαν σκοινάκια. Ας πούμε, εγώ τον επετειακό "Αστρολόγο" τον γράφω τον Σεπτέμβριο και αυτό είναι γραμμένο στον επετειακό "Αστρολόγο" και έγινε τώρα (σ.σ. η πανδημία)».

Η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον λόγο για τον οποίο ουδέποτε εγκατέλειψε τον σταθμό του ANT1. Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1. Προτάσεις με καλά χρήματα. Ξέρεις, την εποχή εκείνη έδιναν και χρήματα για να φύγεις άσχετα από τον μισθό σου. Όμως εγώ από την αρχή, ή τουλάχιστον όσο περνούσαν τα χρόνια, νιώθω τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι και οικογένεια μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα είπα πως τώρα είμαι στον φυσικό μου χώρο. Αγάπησα πάρα πολύ τον πρόεδρο μας, με τα παιδιά τώρα έχω γίνει οικογένεια.

Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους. Έπεσαν πολλά χρήματα στο τραπέζι, ναι, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Μέσα στην πορεία μας, ο καθένας μας έχει ανάγκη από τα χρήματα αλλά είναι και το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να προδώσεις για κάτι άλλο που είναι άγνωστο. Που δεν το ξέρεις. Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη του επιθυμία να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη γνωστή αστρολόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα Χτες
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz Χτες
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid Χτες
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid Χτες
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid Χτες
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου